tebrikler haaasibecim: )
nur ellerine sağlık canım...
Ellerine sağlık nurcum
Hasibe tebrik ederim seni de maşallah
afiyet olsun bizeeee
nurcum asumancım meyracım ellerinize sağlık
hasibe tebrik ederim
teşekkür ederim kızlary.o.l.c.u gecen hafta 86.2ymissn bu hafta 85.8 yani - 0.4 ile haftanin ikincisi sensin tebrik ediyorum
Bulamiyorum senide tebrik ederim
çok sağol canım. emineyede tekrar geçmiş olsun .Allah hayırlı şifalar versinkız uyudu anca okudum geçmişi
dafi başınız sağolsun cnm
merhaba kızlar dikkat ediyorum ama ne giden var ne gelen kilomda
yenaaaa mercimek köftesini boşverin size bi leğen yumurtalı çiğ köfte yuğuram hadi gelin hep beraber yiyekkkk:))
kekek bilmeyiz ilk defa burda yedim ben tanıdık tanımadık düğünlere gidip yiyom valla:)) yazın
amma artık seçiciyim öğrendim yaa etle yapılanı daha güzel oluyoo bazı uyanıklar düğüde tavukla yaptırıyo beğenmiyomm :))nası yapıldığu hakkında bilgim yok ben sadece yeme işini güzel yapıyom
buradada kar yok ama fena soğukk kima olunca zor ısınıyoruz valla
kar yağsa yumuşar hava aslında ama egenin kadaeri kar görmeye km lerce yaylalara gidiyolar
meyraaa allaha havale ett
ben öle yapıyom takarsan içinde büyür annam boşverrr cen kocalar ne dersen de annelerini tutucak zamana burak yeri geldimi sok lafını
kaynana demişken 15 tatile geliyo benimkilerde
Ayyyy ne fena gelinlersiniz sizzz..
İllallah yani..
Daficigim basiniz sagolsun mekani cennet olsun..
Meyracigimi cok uzmusler belli....
ben giysisiz tartılıyorum :)Günaydın..
Soğuk kat kat giyiniyoruz, bu havada çıkan kilo yanlıştır
Kilom 57
süperrr maşşalahhhh ama kahvaltı yok ömürboyu böle yenmezkii hedefe ulaşınca normal yemeye başlayınca alınır kilolar tekrar buraya takılan arkkadaşlardan biliyorummm ama spor için tebrik ederimHerkese hayırlı akşamlar
Başlangıç tarihi :09.01.2015
Başlanan kilo 92
Boy:1.78
Hedef kilo: 70
Boyuma posuma nazar değmesin
Sabah:1 kup çay (şekersiz)
Öğle:Kabak haşlama (yoğurtlu)
Ara:Bir mandalin, doğuş Mistik çay
Akşam: Izgara tavuk biber,domates,
Naneli yoğurt
Spor: Leslie ile 3 mil
1 saat yürüyüş bandı
50 yarım mekik
Bugün akşam yemeğini erken yaptım fakat mümkün mertebe 7 den sonra birşey yemiycem Geceyide tarçınlı sütle bitki çaylarıyla kapatırım
Herkese bol eksiler
iiyi akşamlar kızlar dafi allah rahmet eylesin
liste için teşekkürler arkadşalar
kilo verenleri tebrik ederimmm
ben bu gün naptımm bilin bakalım 4 gündür ekmek yemedim hiç evdede 1 tüm ekmek bayatladı öğlen ani misafir aradı gelcem diye o tüm ekmeği bayat ekmek köftesi yaptım yedik çayın yanına iyimi allah benim cezamı vercek :)))
Herkese hayırlı akşamlar
Başlangıç tarihi :09.01.2015
Başlanan kilo 92
Boy:1.78
Hedef kilo: 70
Boyuma posuma nazar değmesin
Sabah:1 kup çay (şekersiz)
Öğle:Kabak haşlama (yoğurtlu)
Ara:Bir mandalin, doğuş Mistik çay
Akşam: Izgara tavuk biber,domates,
Naneli yoğurt
Spor: Leslie ile 3 mil
1 saat yürüyüş bandı
50 yarım mekik
Bugün akşam yemeğini erken yaptım fakat mümkün mertebe 7 den sonra birşey yemiycem Geceyide tarçınlı sütle bitki çaylarıyla kapatırım
Herkese bol eksiler
Dedim ya bu hafta saldım umarım bu hafta daha motive olurum:)
Deyzem Bonusumun son 20 günü kaldı birazdan kontrole gidecek tam tarihi belirliycek bakalım :) artık çok zorlanıyor hayırlısıyla biran önce dünyaya gelse bebeğimizde bonusumda biraz rahat etse
bende iç güveysinden halliceyim işte. tekrar başladım işe. oğlanla başım belada 1.5 ay oldu hala ağlaya zorlaya wc ye gidiyo nolcak bilmiyorum sinir sistemim çökmüş durumda...
aslını söylemek gerekirse yaptığınız sistem hoşuma gitmedi. Çünkü benim düşünce yapıma ters. Ben insanları zorla listeye girmeye teşfik ediyodum siz çıkarıyosunuz. haftada bi kere bildirimde bulunmaya gelmek bile o kişi için motivasyon bence. çünkü buraya yazmasa da cuma günü - çıkabilmek için uğraş veriyo insanlar. ee listeden çıkınca nolcak salıvercek gidicek.çünkü bazen insan yazmak istemez bişe uzun zaman bazen de çok yazmak ister bu insanın ruh haliyle ilgili bişe. hafta içinde paylaşımda bulunmadıkları için listeden çıkarmak bence haksızlık. benim görüşüm bu koyduğunuz kurallara saygı gösteriyorum. ama eğer bu şekilde bi kural varsa ben listede yer almak istemiyorum çünkü ben genelde fazla konuşmayı seven biri değilim öyle gerektikçe yazarım. genel de sadecee okuyucuyumdur
İyi akşamlar .
Jillian ile incelme grubunun tarihini kaçıranlar için yeni bir programımız var=)
Slim in 6 programına başlamaya karar verdik. Bizimle birlikte incelmek isterseniz başlığımıza bekleriz. =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?