Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

listeler yapılmış ellerinize sağlık kızlar
hasibe ve zeynebide tebrik ederim. kızlar aslında bu hafta bende başarılı sayılırım. geçen hafta tartılmadan aynı geçmiştik ama artıydım. hafta başı tartıldım ve cumaya kadar 800 gr. verdim. artılarımı verdiğim için listeye yansımadı. inşallah haftayada bu kadar olsun verebilirim.

kız uyudu anca okudum geçmişi
dafi başınız sağolsun cnm
liste için elinize sağlık nur ve asuman
meyra
gözün aydın cnm kv gitmiş
tebrikler haaasibecim: )
nur ellerine sağlık canım...

Ellerine sağlık nurcum
Hasibe tebrik ederim seni de maşallah

afiyet olsun bizeeee
nurcum asumancım meyracım ellerinize sağlık
hasibe tebrik ederim

y.o.l.c.u gecen hafta 86.2ymissn bu hafta 85.8 yani - 0.4 ile haftanin ikincisi sensin tebrik ediyorum
Bulamiyorum senide tebrik ederim
teşekkür ederim kızlar
bu hafta çocuğun peşine koşmaktan ne yedim ne içtim anlamadım zaten
inşallah haftaya geri dönmez yine eksilerde olurum. Hepimiz eksilerde oluruz inşallah.
pazartesi iş başı yapcam artık bu haftaki gibi sık giremem anca yatmadan önce girerim ama takibi bırakmam

öyle yapıyom zaten canım, çok sağol.
seninde kolay geçsin inş zaman geldiklerinde.

Ayyyy ne fena gelinlersiniz sizzz..
İllallah yani..

Daficigim basiniz sagolsun mekani cennet olsun..

Meyracigimi cok uzmusler belli....

aynen ablacım

Herkese hayırlı akşamlar

Başlangıç tarihi :09.01.2015
Başlanan kilo 92
Boy:1.78
Hedef kilo: 70

Boyuma posuma nazar değmesin

Sabah:1 kup çay (şekersiz)
Öğle:Kabak haşlama (yoğurtlu)
Ara:Bir mandalin, doğuş Mistik çay
Akşam: Izgara tavuk biber,domates,
Naneli yoğurt

Spor: Leslie ile 3 mil
1 saat yürüyüş bandı
50 yarım mekik

Bugün akşam yemeğini erken yaptım fakat mümkün mertebe 7 den sonra birşey yemiycem Geceyide tarçınlı sütle bitki çaylarıyla kapatırım

Herkese bol eksiler

iiyi akşamlar kızlar dafi allah rahmet eylesin
liste için teşekkürler arkadşalar
kilo verenleri tebrik ederimmm

ben bu gün naptımm bilin bakalım 4 gündür ekmek yemedim hiç evdede 1 tüm ekmek bayatladı öğlen ani misafir aradı gelcem diye o tüm ekmeği bayat ekmek köftesi yaptım yedik çayın yanına iyimi allah benim cezamı vercek :)))

Eklentiler

• CIMG8692.webp
    51 KB · Görüntüleme: 111
süperrr maşşalahhhh ama kahvaltı yok ömürboyu böle yenmezkii hedefe ulaşınca normal yemeye başlayınca alınır kilolar tekrar buraya takılan arkkadaşlardan biliyorummm ama spor için tebrik ederim

afiyet olsun canım çok güzel görünüyor...

Hoşgeldiniz azminiz daim ve bulaşıcı olsun....

Allah sağ salim kurtarsın belli oldumu bonusun doğum tarihi..?
WC alışkanlığınız rayına oturmamış demek..Bol sabır başka çaresi yok cünkü...

Nurcum,yaklaşımın çok iyi niyetli, bu bağlam da takdir ediyorum seni...
Şu sıralar gerekli gibi de görünüyor çünkü topik sinek avlıyor..
Tek başına zayıflayamayanlar olarak bir araya gelip sohbet,bildirim ve disiplin için de paylaşım yapılıyor..her şey de olduğu gibi burayada bazı kurallar eklemiş püsküüt hazırlarken..takımları sen de biliyorsun çok katı..örneğin ben asla takımlarda yarışamam zaten zayıflayamıyorum da..
ama zayıflama dönemim de hakikaten çok disiplinliydim yediklerimi paylaşırdım gün için de aktivitelerimi yazardım..bildirim gününü asla kaçırmazdım..cimcime,citol ve bonustan sonra uzun süre ben yaptım listeyi hatırlıorum bir dönem 48 kişiydik..düşünsene her gün biri geliyor zayıflamak için listeye ekliyorsun..ertesi gün yok...Onun dışındakiler tek mesaj bile olsa yazıyo çiziyor diğeri sadece cuma günü gelip kilom şu kadar deyip çıkıyor..Madem bu bir ekip çalışması o zaman tüm ekip olarak uygulanmalı ki yaptırımı etkili olsun...
Yoksa evde de cuma günleri ajandana yaz kilonu benim şu an yaptığım gibi.:))

Özetle nurcuğum seni başarılı buluyorum bu konuda şu an için doğru bir yol...benim bahsettiğim senin de rahatsız olduğun sistem geçmişte idi..:))

İyi akşamlar .
Jillian ile incelme grubunun tarihini kaçıranlar için yeni bir programımız var=)
Slim in 6 programına başlamaya karar verdik. Bizimle birlikte incelmek isterseniz başlığımıza bekleriz. =)

İyi akşamlar,
başlığınız hayırlı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…