Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yürüyüş yapmayı özledim şöyle müzik eşliğin de..
Meğer ne güzelmiş kıymetini bilmemişim..
vakitsizlikten yakınıyorum hep bu ara..
Ben de çok özledim hava biraz yumuşasın azar azar başlamak istiyorum geçen hafta bir iki gün yürüdüm aslında ve acayip hamladım ve zorlandım bir de dizim ağrıdı malesef yine de deneyeceğim
Ama Havanın azcık ısınması lazım bugün evden hiç çıkmadım sadece kuşların tüllerini çırptım camdan sonrasında saatlerdir hapşuruyorum

mecburen cıkıyoruz..Bugün ilk defa eldiven bile taktım ben..hiç sevmem çünkü...:)

Çay keyfi yapıyorum Yanımda da Elektirik sobası ancak ısınıyorum canım sen napan

Ben de çay içiyorum...Sizin doğalgaz değilmiydi yetmiyormu ısısı..?
Gerçi iki gündür bizim ev de bir türlü istediğim ısı da değil...Bir de biz bu kadar soğuğa alışkın değiliz ya çok etkiliyor bizleri....Dün minibüste bile - 3 gösteriyordu derece..Klima açık değildi dondum eve gidinceye kadar....

Merkezi sistem Doğalgazlı sürekli yanıyor ama yetmiyor biraz da az yakıyorlar bence :)
Birde mutfak tarafından esinti var :))
Sabah -20 miş ankara kardeşim işe giderken ölçmüş

"Bir kızım olsun istiyorum, adı Yağmur olsun. Bir de oğlum olsun, adı Toprak olsun. İkisi de kavga etsin, ortalık çamur olsun." /Aziz Nesin/

Bugün face de paylaşılmış ne hoş..Karamizah ustasından başka ne beklenir di...
Rahmet istedi bak..:)

Merkezi sistem Doğalgazlı sürekli yanıyor ama yetmiyor biraz da az yakıyorlar bence :)
Birde mutfak tarafından esinti var :))
Sabah -20 miş ankara kardeşim işe giderken ölçmüş

ayyyy -20 bırrrrr...
Tüylerimden tiken tiken oldum kısss..:)))

Biz de aynen Öyleyiz zaten evde bile kat kat giyiniyoruz Yarından sonra biraz artacakmış inşallah
Yarın sabah kızım dersaneye gidecek kaç gündür evdeydi

Niye tatil oldu sahi orada...Doğuda köyden köye okula gidiyorlar .:)) tatil yok..:)

Kış mevsimi masraf mevsimi...Okul masrafı ,yakıt masrafı Allah başka dert vermesin ama zorluyor insanı....

Bizim de merkezi sistem bazen diyorum kişiye özel dahamı iyi olurdu acaba istediğin kadar açarsın...

Alışılıyor heralde bir şekil de..Nasıl ki güneş görmeyen kuzey ülke insanı azıcık güneşte denize giriyorsa bize de çok soğuk geliyor....

Kış mevsimi masraf mevsimi...Okul masrafı ,yakıt masrafı Allah başka dert vermesin ama zorluyor insanı....

Bizim de merkezi sistem bazen diyorum kişiye özel dahamı iyi olurdu acaba istediğin kadar açarsın...
Sizin oralar için iyi olabilir ama burdaki soğuğa yetmiyor kombili evler ısınmıyor sen yakıyorsun alttan üstten yanmayınca ısınmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…