Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

durup durup eklem yerlerim ağrıyo sızlıyo 1-2saattir, soğuktan galiba, bilhassa omuz başları.

abowwww, ben kendimi orada düşünemiyorum vitrin bebeği olaraktan....
artık orda olsam size hastaneden kolumda serumla yazarım

Nursena eline sağlık becerikli hatun çok güzel görünüyor
anam keşke beceremesem ne iştah ne heves komşu var burda ben mutfak batacak diye yapmam pasta börek misafir harici diyo anam benim mutfak 3 öğün kalkıp geri oturuyo
frida buralarda hayalet gibi dolaşıyor :)))
elma dersem çık..:)
yaw nerden görüyonuz kim çevrim içi

oyyy doğuuuu ömrümü yedi
ama yena inan karsız yaşayamaz oralarda kimse
buraalrdada soğuğa dayanamıyolar -5 ama hissedilen gece -10 falandı millet alışış sıcağa kapı dışarı çıkılmıyo nerdeyse

avatarların sol üst köesinde yeşil ışık varsa çevrim içidir, ama yeşil ışık yoksa çevrim dışı demektir: )

ay kocam bu akşam çok hasta, çocuk gibim ateşli: (
yüzü ateşten kırmızı....
iyi üşütmüş, kıyamam: (
halsizde....
yani hem halsiz hem hasta dolayısyla hemde oldukça sinirli nazlı: )))))
kıyamam ama yaaa baya ateşi var, adaçayı yaptım kar etmedi, evde ballı zencefil macunu vardı hazır, ondan ye dicem bakıyım yerse iyi gelir belki.
yarın iyi olmazsa işten izin alıp gelebilir zannımca

hayırlı geceler güzeller
Daficim başınız sağolsun mekanı cenet olsun rahmetlinin ....

amiinn Allah razı olsun 74FRIDA cım, nursenacım

nursena afiyet olsun güzel görünüyor. eminim lezzetide güzeldir.

Kış mevsimi masraf mevsimi...Okul masrafı ,yakıt masrafı Allah başka dert vermesin ama zorluyor insanı....

Bizim de merkezi sistem bazen diyorum kişiye özel dahamı iyi olurdu acaba istediğin kadar açarsın...
bizim kombili yenacım istediğimiz zaman, istediğimiz kadar açıyoruz.. şu anda evde kısa kollu penyeyle dolaşıyor çocuklar.. heryerimiz sıcacık. fatura ne gelir bilmiyorum

çok geçmiş olsun meyracım

çok sağol ablam.

eğer haftalık spor listesine girmek istersen haftalık toplam spor dakikanı cuma günleri öğlen 1e kadar bildirmelisin, bu hafta bu mesajdaki sporlarını ben hesaplayıp ekledim senide.

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]dayko[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]Ucestlavie30[/TD]
[TD]135 dk[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[/TABLE]

HAFTANIN SPOR 1.si ________ dayko & y.o.l.c.u
HAFTANIN SPOR 2.si ________ Ucestlavie30

saat 2 ye geliyordu uyudu cadı. uyuturken kanter içinde kaldım duşa zor attım kendimi. çamaşır toplamıştım onları kalıplayıp kaldırdım ütülenecekleri ayırdım. şimdide yorgunluktan uyuyammadım ayaklarımı uzattım biraz dinleniyorum. 5-10 dk sonra yatarım herhalde..
Nasıl oldu baya iyimi artık.
bugün daha iyi çok şükür cnm.
3 kere mama , 5-6 tatlı kaşığı çorba , 2 danino, 80mllik kaplara puding yaptım tek porsiyonluk olsun diye ondan yedi bitane, aradada çubuk kraker atıştırdı suyu biraz daha fazla içti
bende kendi menümdense çocuğun menüsünü paylaşıyorum, kilo bildirimide yapayım bari hastalık öncesi 13.9 bugün 12.5

arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum bekarım sevgilim var yaza evlenmeyi düşünüyoruz şu an da yaşım 28 ve üstüne iş konusunda kilo önemli gümrük muhafaza ve gardiyanlık düşünüyorum onun için kilo vermem şart boyum 170 kilom ne yazıkkı90 her ay altı yedi kilo vermem gerekli en azından yetmiş kilola düşmem gerekli yada yetmiş beş şimdilik ne yapacağım nasıl vereceğim bilemiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…