Nilüfer genelde doğuda yatılı oluyor okular ama gerçekten oranın karında buzunda nasıl yaşanıyor insan inanamıyor biii görsen hayret verici 3 kış önce doğuya gitmiştim - 50 dereceyi gördüm inanılmazdı ....
anam keşke beceremesem ne iştah ne heves komşu var burda ben mutfak batacak diye yapmam pasta börek misafir harici diyo anam benim mutfak 3 öğün kalkıp geri oturuyoNursena eline sağlık becerikli hatun çok güzel görünüyor
yaw nerden görüyonuz kim çevrim içifrida buralarda hayalet gibi dolaşıyor :)))
elma dersem çık..:)
oyyy doğuuuu ömrümü yediNilüfer genelde doğuda yatılı oluyor okular ama gerçekten oranın karında buzunda nasıl yaşanıyor insan inanamıyor biii görsen hayret verici 3 kış önce doğuya gitmiştim - 50 dereceyi gördüm inanılmazdı ....
anam keşke beceremesem ne iştah ne heves komşu var burda ben mutfak batacak diye yapmam pasta börek misafir harici diyo anam benim mutfak 3 öğün kalkıp geri oturuyo
yaw nerden görüyonuz kim çevrim içi
oyyy doğuuuu ömrümü yedi
ama yena inan karsız yaşayamaz oralarda kimse
buraalrdada soğuğa dayanamıyolar -5 ama hissedilen gece -10 falandı millet alışış sıcağa kapı dışarı çıkılmıyo nerdeyse
Meyracım geçmiş olsun ikinize de
Nursena bizim mutfakta her daim ayakta valla 24 saat aktif nerdeyse :)
Daficim başınız sağolsun mekanı cenet olsun rahmetlinin ....
amiinn Allah razı olsun 74FRIDA cım, nursenacımiiyi akşamlar kızlar dafi allah rahmet eylesin
liste için teşekkürler arkadşalar
kilo verenleri tebrik ederimmm
ben bu gün naptımm bilin bakalım 4 gündür ekmek yemedim hiç evdede 1 tüm ekmek bayatladı öğlen ani misafir aradı gelcem diye o tüm ekmeği bayat ekmek köftesi yaptım yedik çayın yanına iyimi allah benim cezamı vercek :)))
bizim kombili yenacım istediğimiz zaman, istediğimiz kadar açıyoruz.. şu anda evde kısa kollu penyeyle dolaşıyor çocuklar.. heryerimiz sıcacık. fatura ne gelir bilmiyorumKış mevsimi masraf mevsimi...Okul masrafı ,yakıt masrafı Allah başka dert vermesin ama zorluyor insanı....
Bizim de merkezi sistem bazen diyorum kişiye özel dahamı iyi olurdu acaba istediğin kadar açarsın...
çok geçmiş olsun meyracımay kocam bu akşam çok hasta, çocuk gibim ateşli: (
yüzü ateşten kırmızı....
iyi üşütmüş, kıyamam: (
halsizde....
yani hem halsiz hem hasta dolayısyla hemde oldukça sinirli nazlı: )))))
kıyamam ama yaaa baya ateşi var, adaçayı yaptım kar etmedi, evde ballı zencefil macunu vardı hazır, ondan ye dicem bakıyım yerse iyi gelir belki.
yarın iyi olmazsa işten izin alıp gelebilir zannımca
hayırlı geceler güzeller
amiinn Allah razı olsun 74FRIDA cım, nursenacım
nursena afiyet olsun güzel görünüyor. eminim lezzetide güzeldir.
bizim kombili yenacım istediğimiz zaman, istediğimiz kadar açıyoruz.. şu anda evde kısa kollu penyeyle dolaşıyor çocuklar.. heryerimiz sıcacık. fatura ne gelir bilmiyorum
çok geçmiş olsun meyracım
Herkese hayırlı akşamlar
Başlangıç tarihi :09.01.2015
Başlanan kilo 92
Boy:1.78
Hedef kilo: 70
Boyuma posuma nazar değmesin
Sabah:1 kup çay (şekersiz)
Öğle:Kabak haşlama (yoğurtlu)
Ara:Bir mandalin, doğuş Mistik çay
Akşam: Izgara tavuk biber,domates,
Naneli yoğurt
Spor: Leslie ile 3 mil
1 saat yürüyüş bandı
50 yarım mekik
Bugün akşam yemeğini erken yaptım fakat mümkün mertebe 7 den sonra birşey yemiycem Geceyide tarçınlı sütle bitki çaylarıyla kapatırım
Herkese bol eksiler
kızlar yaaa
emine hala uyumadı ortalıkta fır dönüyor ve benim çok uykum var :)
bugün daha iyi çok şükür cnm.Nasıl oldu baya iyimi artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?