bende kilo vermek istiyorum bekarım sevgilim var yaza evlenmeyi düşünüyoruz şu an da yaşım 28 ve üstüne iş konusunda kilo önemli gümrük muhafaza ve gardiyanlık düşünüyorum onun için kilo vermem şart boyum 170 kilom ne yazıkkı90 her ay altı yedi kilo vermem gerekli en azından yetmiş kilola düşmem gerekli yada yetmiş beş şimdilik ne yapacağım nasıl vereceğim bilemiyorum yaa
saat 2 ye geliyordu uyudu cadı. uyuturken kanter içinde kaldım duşa zor attım kendimi. çamaşır toplamıştım onları kalıplayıp kaldırdım ütülenecekleri ayırdım. şimdide yorgunluktan uyuyammadım ayaklarımı uzattım biraz dinleniyorum. 5-10 dk sonra yatarım herhalde..
bugün daha iyi çok şükür cnm.
3 kere mama , 5-6 tatlı kaşığı çorba , 2 danino, 80mllik kaplara puding yaptım tek porsiyonluk olsun diye ondan yedi bitane, aradada çubuk kraker atıştırdı suyu biraz daha fazla içti
bende kendi menümdense çocuğun menüsünü paylaşıyorum, kilo bildirimide yapayım bari hastalık öncesi 13.9 bugün 12.5
Gunaydin guzel hanimlar..mutlu haftasonlari diliyorum hepinize...
arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum bekarım sevgilim var yaza evlenmeyi düşünüyoruz şu an da yaşım 28 ve üstüne iş konusunda kilo önemli gümrük muhafaza ve gardiyanlık düşünüyorum onun için kilo vermem şart boyum 170 kilom ne yazıkkı90 her ay altı yedi kilo vermem gerekli en azından yetmiş kilola düşmem gerekli yada yetmiş beş şimdilik ne yapacağım nasıl vereceğim bilemiyorum yaa
Selamün aleyküm...
Gecmiş olsun duymamıştımdeprem oldu sabah cnm
Diyetler kilo almak içindir. Ruh ve beden, sert tedbirlerden hoşlanmaz. Bedeninden istediklerin konusunda önce ruhunu ikna etmen gerekir. Gün geçtikçe gelişen o göbeğini hafifletmek istersen, kilo verme meditasyonundan yararlanabilirsin. Ellerinle kulaklarını bastırarak kapatırsın. Böylece ellerde biriken enerji, kulaklarındaki akupunktur noktalarına akacaktır. Midenin açlık-tokluk hissini belirleyen akupunktur noktaları kulağın içinden geçer. Bir anda kulağın ısınmayabaşlarken gözlerini kapayan sen, bedenini karşına alır konuşmaya başlarsın. Ona herşeyinyolunda olduğunu, artık senin için besin biriktirmesine gerek olmadığını anlatırsın. ...
Alıntıdır
Sağol canım çok şükür bugün bitti. Biraz tuzlu oldu ama şükür sağlıklı olsundanasılsınız canımsenin ufaklık dişinden bir operasyon geçirecekti nasıl oldunuz ?
Herkese hayırlı akşamlar...
İzmirde yaşayan hemşolarıma öncelikle geçmiş olsun diliyorum...
Kahvaltı: Mandalin suyu (3)
dukan krep 1 çk
Omlet
salatalık
domates
lor (1tk)
2 zeytin
Ara: sade türk kahvesi..
Minnak bir lokum :)
Öğlen: Karnabahar haşlama
Akşam: Tavuklu salata(tavuk,lor,ıceberg,biber,yarım limon)
Spor:10 dk yürüyüş bandı (bana kalsa 1.5 saat binicemde komşunun onlarda gidiyormuş gider ayak yakaladım )
100 squat
leslie 3 mil
50 mekik
2 kiloluk dambıl ile kol haraketleri
daha erken tepinirim biraz daha diye düşünüyorum..
Tartıldığım tartı beni 1 kılo fazla gösterdi kot pantolondan olcağını düşünüyorum hiç sevmem yalanı..
Geceyi Doğuş mistik ve bitki çayıyla kapatırım diye düşünüyorum
iyi akşamlar adaşİyi akşamlar
İzmir'de bişey mi olmuş
Oğluşumun diş işi halloldu.
Pazartesi de işe başlıyorum hiç tadım yok bebeğimi bırakıp gitmek dokunuyor. Ama parasal gücüme kavuşmak rahatlatıyor.
Koşu bandı istiyorum tavsiyeniz varmı
Ama katlanmasını istiyorum
Haklısın. 3 saat süt izni var. Merkezden ilçeye gidiyorum. 2 saat yolda geçecek işte. Umarım pişman olmam çünkü tam kışın ortasinda bırakıyorum yavrumusıkı liste sıkı spor tebrikler daim olsun :) ne sorcam şuu mistik çayın içinde ne vardı ? tadının çok güzel olduğunu hatırlıyorum ama yeşil çay kadar etkili değildi diye hatılıyorumödem atmaya filan yarıyorsa bende alayım en azından güzel bişey içmiş olurum bende şimdi beşibiryerde çayı içiyorum tadı içilebilir olsun diye içine cubuk tarçın atım...
iyi akşamlar adaşYENA hisetimi ki acaba depremii bende merak ettim
geçmiş olsun pazarteside işe başlıyormuşsun yarım gün olarak mı başlıycaksın yoksa tam gün müü ? çalışan bir anne olarak çocuklarına daha faydalı olacaksındır birde böyle düşün içini biraz olsun ferahlatır belkii...
deprem oldu sabah cnm
Oğluşumun diş işi halloldu.
Pazartesi de işe başlıyorum hiç tadım yok bebeğimi bırakıp gitmek dokunuyor. Ama parasal gücüme kavuşmak rahatlatıyor.
Koşu bandı istiyorum tavsiyeniz varmı
Ama katlanmasını istiyorum
İyi geceler
Meyracım biz de kaç gündür elektrik Sobasıyla oturuyoruz kalorifer yanıyor ama yetmiyor bugün biraz da olsa yumuşadı ama
Allah Açıkta olanlara yardım etsin
Hatice geçmiş olsun diş işini atlatmışsınız işe başlaman da hayırlı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?