Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum bekarım sevgilim var yaza evlenmeyi düşünüyoruz şu an da yaşım 28 ve üstüne iş konusunda kilo önemli gümrük muhafaza ve gardiyanlık düşünüyorum onun için kilo vermem şart boyum 170 kilom ne yazıkkı90 her ay altı yedi kilo vermem gerekli en azından yetmiş kilola düşmem gerekli yada yetmiş beş şimdilik ne yapacağım nasıl vereceğim bilemiyorum yaa

Hosgeldiniz aramiza..dilerim hedefinize saglikla varirsiniz..her ay 6-7 kilo imkansiz degil ama zor..aylik 3-4 kiloyu kasmadan dengeli beslenmeyle verirsiniz...

daha iyi olduğuna sevindim.

Gunaydin guzel hanimlar..mutlu haftasonlari diliyorum hepinize...

hoşgeldin...

Selamün aleyküm...

ve aleyküm selam....

Herkese hayırlı akşamlar...

İzmirde yaşayan hemşolarıma öncelikle geçmiş olsun diliyorum...

Kahvaltı: Mandalin suyu (3)
dukan krep 1 çk
Omlet
salatalık
domates
lor (1tk)
2 zeytin

Ara: sade türk kahvesi..
Minnak bir lokum :)

Öğlen: Karnabahar haşlama

Akşam: Tavuklu salata(tavuk,lor,ıceberg,biber,yarım limon)

Spor:10 dk yürüyüş bandı (bana kalsa 1.5 saat binicemde komşunun onlarda gidiyormuş gider ayak yakaladım )
100 squat
leslie 3 mil
50 mekik
2 kiloluk dambıl ile kol haraketleri

daha erken tepinirim biraz daha diye düşünüyorum..
Tartıldığım tartı beni 1 kılo fazla gösterdi kot pantolondan olcağını düşünüyorum hiç sevmem yalanı..

Geceyi Doğuş mistik ve bitki çayıyla kapatırım diye düşünüyorum

Diyetler kilo almak içindir. Ruh ve beden, sert tedbirlerden hoşlanmaz. Bedeninden istediklerin konusunda önce ruhunu ikna etmen gerekir. Gün geçtikçe gelişen o göbeğini hafifletmek istersen, kilo verme meditasyonundan yararlanabilirsin. Ellerinle kulaklarını bastırarak kapatırsın. Böylece ellerde biriken enerji, kulaklarındaki akupunktur noktalarına akacaktır. Midenin açlık-tokluk hissini belirleyen akupunktur noktaları kulağın içinden geçer. Bir anda kulağın ısınmayabaşlarken gözlerini kapayan sen, bedenini karşına alır konuşmaya başlarsın. Ona herşeyinyolunda olduğunu, artık senin için besin biriktirmesine gerek olmadığını anlatırsın. ...
Alıntıdır

nasılsınız canım senin ufaklık dişinden bir operasyon geçirecekti nasıl oldunuz ?

Oğluşumun diş işi halloldu.
Pazartesi de işe başlıyorum hiç tadım yok bebeğimi bırakıp gitmek dokunuyor. Ama parasal gücüme kavuşmak rahatlatıyor.
Koşu bandı istiyorum tavsiyeniz varmı
Ama katlanmasını istiyorum

sıkı liste sıkı spor tebrikler daim olsun :) ne sorcam şuu mistik çayın içinde ne vardı ? tadının çok güzel olduğunu hatırlıyorum ama yeşil çay kadar etkili değildi diye hatılıyorum ödem atmaya filan yarıyorsa bende alayım en azından güzel bişey içmiş olurum bende şimdi beşibiryerde çayı içiyorum tadı içilebilir olsun diye içine cubuk tarçın atım...

İyi akşamlar
İzmir'de bişey mi olmuş
iyi akşamlar adaş YENA hisetimi ki acaba depremii bende merak ettim

geçmiş olsun pazarteside işe başlıyormuşsun yarım gün olarak mı başlıycaksın yoksa tam gün müü ? çalışan bir anne olarak çocuklarına daha faydalı olacaksındır birde böyle düşün içini biraz olsun ferahlatır belkii...

Haklısın. 3 saat süt izni var. Merkezden ilçeye gidiyorum. 2 saat yolda geçecek işte. Umarım pişman olmam çünkü tam kışın ortasinda bırakıyorum yavrumu

anaaaam donuyoz yaaa....
kalorifer son derecede yanıyor, ama 2saattir ev oldukça soğudu, dışarıda soğuk arttı demekki: (
elektrik sobasıda yokki yaksam: (
bu gece çok üşicek olursam yarın soba falan ayarlicam: (
birde bugün birşey duydum çok üzüldüm: (
suriyeden gelenlerden dışarda çadırda çoluk çocuk donup ölenler olmuş, allahım sen yardım et ya rabbim muhtaç olanlara ne olursun.... AMİN.

deprem oldu sabah cnm

geçmiş olsun.
mal ve can kaybı yok galiba?
bu arada dün spor listesine girdin biliyormusun?

hadi geçmiş olsun.
işinde de kolaylıklar inş...

amin.
bizimde bu kış ilk defa bu kadar çok soğuk oldu bu akşamla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…