Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun.
mal ve can kaybı yok galiba?
bu arada dün spor listesine girdin biliyormusun?

hadi geçmiş olsun.
işinde de kolaylıklar inş...
Sağol meyra iş kolay inş yavrumu hastalandırmadan ilk kışı atlatırız. Çocuk bebekken hastalanınca sonradan düzen tutmuyor hep hastalığa meyilli oluyor

İnşallah valla içim cız ediyor

Ben kendimi toplayım diye gelmedim ama gittiğimden beri diyetin d si yok. Tartıyıda soktumki dolabın altına görmeyim diye 106 küsürlü bişey galiba kilom.
Hedefler ve ödüller yapayım dedim ama kendime ödül olarak çikolata geldi ilk aklıma siz ne dersiniz

hayırlı geceler güzeller
bugün hiç uğrayamadım. eşim önceki gece hiç yatmayınca dün gece bir yattı sabah namazına zor kalktı. kp. erkenden dükkana gitmek istedi sabah yedide onu dükkana bırakıp tekrar yattı. öğleyin kalktı. günün yarısı gitti. kalan yarısındada yemek yaptım. cenaze evine yemek götürdüm. tebarakeden sonrada ordan misafir getirdim yatıya. evleri küçük ve kalabalıktı. yağenler bizde, kp. bizde , yatıya misafir var, birde başka misafir geldi hiç girecek zamanım olmadı. misafirleri yolcu ettim. diğerleri odalarına geçti bende hemen buraya damladım.
menümü paylaşamıycam neler yediğimi hiç hatırlamıyorum.

slm kızlar
az önce kızımın eli şişti ve serumunu çektim. neyseki son bir dozu kalmıştı ondada şuruba geçcem artık çok şükür yemeye başladı.
birazdan çarşıya çıkarım ecane vs falan gelincede bir temizlik yapmam lazım 1 haftadır eve süpürge deymedi
akşama görüşürüz inşallah öptüm
Değişik bir liste Hasibe vermeseymiş haftanın birincisi +0.1 ile dafi olacakmış ne hoş yıl başı yaramadı
Hasibe tebrik ederim
teşekkür ederim cnm. dün adet oldum cnm acayip tatlı istiyor inşallah önümüzdeki cuma çok artılara çıkmam

kızlar manevi yaş testi yaptım kendime: )
hahahah sonuç tahmin ettiğim gibi çıktı,
aslında daha yüksek çıkmasından korkmuştum çok şükür öyle yüksek çıkmadı: )
arkadaşımın bir arkadaşının yaşı normal 32falan onun 89 çıkmışta: )
bende 89 çıkar diye korktum ama o kadar çıkmadı, benimki 54 çıktı: ))))
doğru buluyorum bu testi, çünkü az sıkıntılar yaşamadım hayatta, bu test beni anladı: ))))
eşimde yaptı onunki normal yaşıyla eşit çıktı, ama bozuldu benden küçük olduğuna: )))
sizde yapsanıza bu testi hadiiii....
bakalım kimin ne çıkcak: )
testin linkii;

http://tr.what-character-are-you.com/m/tr/851/0.html

Sağol meyra iş kolay inş yavrumu hastalandırmadan ilk kışı atlatırız. Çocuk bebekken hastalanınca sonradan düzen tutmuyor hep hastalığa meyilli oluyor

amin inş.
bebekken çok hasta olanın hep hastalığa meyilli olduğunu yeni şimdi senden öğrendim, öğrendiğim iyi oldu ama teşekkürler canım.
malesef bende bebekken çok hasta olurmuşum, şöyle hasta olurmuşum, soğuk sıcak demeden çok yolculuk yaparmışız oyüzden hep yollarda soğuklardan hasta olurmuşum mutlaka....
hatta bir doktorum varmış sabit, hep ona götürürmüş annem: ) ben gelince tanırmış beni doktor geldinmi sen yine dermiş: ))))
ama kulağıma küpe oldu bu, ve anne sütü zaten çok mühim biliyorum ebe hanımcığım.....

1hafta güzelce diyet yap, o 1haftanın sonunda büyük bir çikolata helal olsun bence sana, birşeycik olmaz o çikolatadan....

Günaydın kızlar küçük oğlum ve ben geldik

amaneeeeey yerim ben onu, getir ver onu bana, hıh hadi sen gidebilirsin şimdi hatice: ))))
ilerde oğlunu gelin böyle alacak elinden dermişim: ))))))
şakaydı....
çok tatlı maşaallah....

eline yüreğine sağlık ablam....
eşin baya üzülmüş galiba, nede olsa süt kardeşiymiş: (
rabbim cennetinde kavuştursun hepimizi hayırlısı ile inş....
kaybettiklerime ettiğim duam....

meyra geçmiş olsun canım nasıl oldunuz eşin ve sen hastaydınız ? ev bugün biraz daha ısınabildimi? bizim buralarda hava bayağı yumuşadı akşamları yine soğuk oluyorda buzdan kurtulduk ....

ben bu testi yaptımda sonuçtan hiç menun kalmadım nolcak şimdii ilk yaptığımda yaşım 89 çıktı tekrar yaptım diğer bana yakın şıkları işaretledim 31 i budum

kolay gelsin dafii bayağı kalabalıksnız bugün biraz pazar dinlenmesi yapabilirsin inş. :)

Günaydın kızlar küçük oğlum ve ben geldik

ay çok tatlıı bebek olunca tabii pazar mazar dinlemiyor sabah erkenden insanı ayağa dikiyor değilmii :) bizim yerimize de öp annesi ...:)

geçmiş olsun ben anlamamışım serum takılacak kadar rahatsızlandımı yavrucak hastalıkda zoru atlatmışsınız görünüyor inş. çabuk toparlar yavrucak ...

sana en yakın olan doğruya en yakın işaretlemiş olduğundur: ))))
ozaman hangisi sensin?
bu arada çok sağol canım, iyiyiz ikimizde, soğuklar aşırı olunca oldu heralde, iyiyiz artık çok şükür uzun soluklu olmadı şükür eşimin durumu.
bugün gündüz dışarısı oldukça güneşli, az ısındı ama don hala devam ediyor, dün akşama göre ev ılık ama, akşam feci bir soğuk gelmişti, altımıza battaniye falan serdim yatarken, baya battaniye etki etti aklınızda olsun sizinde.

Selamün aleykümm..

nasılsınızz....benim koşturmaca geçti bugünüm...daha kızları yıkıyacam ama bi size bakayım dedim...yorgunum biraz yatmak istiyorum artık...akşam üzeri hepberaber dışarı çıktık bi çay içtik az hava aldık geldik...iyi geldi valla..arada lazım değişiklik yaa...diyet herşeye rağmen iyi gidiyo gibi..dua edin bana bozmıyayımm..önümde iki düğün var ve ozamana kadar en kötü 75 olmalıyım...

öf ben bir türlü diyete başlayamadım: (
kesin çok büyük artıdayım, artık ben diyim 5kg siz diyin 6kg...
eminim böyle çünkü hem çok yedim, hemde üzerimden belli: (
yemeyi saldım akışına......
benim biran önce başlamam lazım bu diyete...
ama bu salı başlicam inş....
yeter artık bu kadar yediğim.

İyi akşamlar
Nasıl geçti gününüz ben evdeydim derle topla yemek okul için poğaça yaptım eşime tatlı yaptım her akşam çayın yanına istiyor illaki bişeyler : (

eline sağlık ablacım, malum havalardan bende evdeydim.
rutin bir pazar günüydü diyebilirim...

inş bozmazsın ve 75olursun canım...
iyi olmuş dışarı çıkmanızda.
kızının ayağı nasıl? arada ağrı yapıyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…