Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi geceler hepinize. Yena kisisi beni sormusun gordugum kadariyla :)

Iyi sayilirim hamdolsun heyecan korku baski asiri cok fazla duygusallik sulugozluluk daha adini bilmedigim bir cok garip hissiyatlardayim.

Safak 18 Allah nasip ederse ins 30 ocak olucak dogum tari kova burcu olucak senin gibi ve anneannesi dedesi gibi. Bir degisiklik olmazsa adi su an Elif degisebilirde belli olmaz

Bak lohusa olucam o zaman kutlayamam simdiden yaklasan dogum gunun mubarek olsun

Ha bu arada 110 kiloyu gordum efferin bana. Yapamadigim ve uzun bi surede yapamayacagim herseyi cok ozledim. Ne cektin be bonus

Amaaaan bonusum gelmiş hoşgelmiş: )
Kocaman öpüyorum balım....
Rabbim bir avazda kurtarsın hayırlısı ile inş canım.
Demek kova olcak, ben kovalarla çok iyi anlaşırım: )
Kovalar ozgurluğune duşkun olurlar: )
Tezcanlı olurlar.

Bende optum seni yavrim kovalar cok merhametli olur bide iyi niyetli olur birazda bilmis olur yena duymasin. Dön dön uyuyamadim koca gobegimle simdi telefonu kaldirip tekrar deniycem ins hadi sanada eyi geceler

Bağışıklık meselesi. Çocuk ilk 1 yılı rahat geçirirse kolay geçiriyor hastalığı bünye kolay toplanıyor.
Aman tek sevdiği olsun evinde huzuru olsun. Oğlumla arada kara kedi olmasın. Hem benim kızım yok baş tacı olur.
Sanırım ben 90 yaşındayım

Selamün aleyküm...

ben geldimm..kimse yokmu...

inş canım..kızımın ayağında aksaklık var biraz ama ağrı sızı gibi bir sorunumuz yok elh perşembe günü kontrolu var ve gittiğimizde ameliyat için gün belirlicez nasipse..korkuyorum biraz...şimdiden düşünmemeye çalışıyorum ama aklıma geldikçe daralıyorum...onuda bi atlatsak biraz rahatlıcam inş...

bonusum hoşgeldin...Rabbim kolaylık versin canım...hayırlısıyla sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin...

selamün aleyküm...
herkesler nerdeeee.....
ne oldu bu sene herkeseeeee......
ay her yerim ağrıyo, dökülüyo, soğuk aldım heralde yine: (
hiç tadım yok bugün sabah kalktığımdan beri...
çürüğe çıktım bugün yine uzun bir aradan sonra....
1,5saat o pencerenin önünde oturdum ya kv varken hep ondan oldu bunlar, hala karnım ağrıyo batıyo ara ara o geceden beri, hay kafam neden üşüyeceğime basmadaki, basaydı ona göre giyinir otururdum, kvde zaten hiç demedi bile kızım üşürsün şöyle önünde durma kalın bişey giy bari diye.... benden kvye ne ki, el kızıyım nasıl olsa.
midemde karnımda gaz ağrısı var dünden beri üşütme işte, rezene çayı içtim 2 defa o iyi geldi biraz.
midede üşütme gazı olması daha kötüymüş onuda anladım dün....
iki büklüm etti beni taaaki kendimi ısıtana kadar.

motivem açısından bu hafta menümü paylaşma niyetindeyim inş yarından itibaren bir aksilik olmazsa...
cuma günüm var gideceğim oyüzden cuma menüm olmaz büyük ihtimal.

Bende optum seni yavrim kovalar cok merhametli olur bide iyi niyetli olur birazda bilmis olur yena duymasin. Dön dön uyuyamadim koca gobegimle simdi telefonu kaldirip tekrar deniycem ins hadi sanada eyi geceler

sağol yafrim: )
evet merhametli yanlarıda vardır kovaların, kız burç hakkında seninde benden kalır yanın yokmuş, seni seniiii çaktırmıyonda hiç: )
allaha emanet ol.

ayakkabın hayırlı olsun canım: )
kız o ne sağlam olur şimdi maşaallah, birinin kafasına atsan kafasını kırar alimallah: )

dur bakıyım ben bir anneme ilk senem nasıl geçmiş sorayım,
tabi ilk senemi hatırlayamıyorum doğal olarak: )))
annemde diyecek nerden buluyosun bu soruları diye: )))))
yok yok biz senin oğlanla iyi anlaşıyoz merak etme sen: ))))))
hep iyi dua etmek lazım canım, zamanında bir adam varmış, adam hem körmüş hem fakirmiş hemde çocuğu olmuyormuş.
ve çocuğu olmasınıda öyle istiyormuşki... birgün dua kapılarının açık olduğu bir vakit bir dua etmiş, allahta kabul etmiş...
duası tek olmasına rağmen çok yarasına merhem olmuş....
duası şu imiş;
allahım hayırlısı ile beni oğlumu altın tastan su içerken görmeyi nasip et demiş....
allahta kabul etmiş nasip etmiş....
zaten duada hayırlısı ile istemek çok çok çok önemli zaten, ben kendi dualarımda mutlaka hayırı dile getirmeye çok özen gösteriyorum.
öptüm canım

Hayırlı günler
Kızlar bugün okulda karlar da epeyce erimiş
Bonuscum Allah hayırlısıyla kurtarsın
Hatice hayırlı olsun ilk işgünün ve ayakkabılarını güle güle kullan

abla burda da bugün buzlar epey eridi: )

çok şükür canım, sıradaki ameliyatı neden olacak?
bu kadarını atlattıktan sonra 2. ameliyatı daha kolay atlatılır zaten inş canım...
yer gök dua ile bol bol dua et sen zeynepcim.

çok şükür canım, sıradaki ameliyatı neden olacak?
bu kadarını atlattıktan sonra 2. ameliyatı daha kolay atlatılır zaten inş canım...
yer gök dua ile bol bol dua et sen zeynepcim.

ayağındaki platin çıkarılacak...ameliyat kolay zaten..çokta uzun sürmeyecek...doktorumuz çok iyi ve tecrubeli vs vs ama benim korkum kızdan yana duygusal anlamda çok zorluk yaşıyo ve yaşatıyo..çok dua ediyorum canım sizde eksik etmeyin nolur...

Hayırlı akşamlar
Güne geç başlayınca işler de geç bitiyor hiç sevmiyorum böyle ama gece oturmasını da seviyorum :)
Zeynepcim kızın bu ameliyatı da kolaylıkla atlatır Allah'ın izniyle zaten dediğin gibi zoru atlatmışsınız bu kolay olanı ben de eşimden biliyorum
Yarın ben de geçen hafta ertelenen oturmaya gideceğim giderken de ıslak kurabiye yaparım dedim artık yarın sabah da onu yaparım bugün yoruldum hem sarma sardım küçük kızım da yardım etti sağolsun hem de ıspanak yıkadım pilim bitti

Allah sizede onada kolaylık versin. Çocuğun eline diken batsa annenin yüreğine batar. Bilmezdim de öğrendim

aynen ablacım zoru atlattık ama insan genede düşünmeden edemiyor işte....çokk duygusal ve çok acılar çekti gerçekten oyüzden ister istemez sıkıntı oluyo...kontrole gideceğimizi biliyo bir sürü sorular soruyo pazarlık yapıyo benimle sende yanımda gel elimi tut ozaman ağlamam falan diye içime oturtuyo...öyle işte...

Allah sizede onada kolaylık versin. Çocuğun eline diken batsa annenin yüreğine batar. Bilmezdim de öğrendim

sağol canım Allah razı olsun...

Çok güzel..PAylaşımına sağlık:)
Kızımın en evdiği şairlerden biridir Özdemir Asaf..

Çok sağolasın Bonus kişisi, şimdiden doğum günümü kutlama inceliğin de bulunmuşsun..( her ne kadar koca göbekli olsan da )
İsmi çok güzel değişmesin de..geçen gazetede bir yazı okudum...Dönem dönem top olan isimleri sıralamışlar...
Örneğin son zamanlar da Elif , Büşra,Ecrin ismi revaçtaymış..
bana Esila ismi de çok ilginç ve hoş gelir...
Allah kurtarsın sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

Ayrıyetten fazla iyiniyetten azıcık ta saf olur kovalar..

Hayırlı olsun işe başlamışsın...bebebğide bahane edip merkeze tayin aldıramazmısın...

İnşallah çok rahat bir şekil de atlatırsınız Zeynepçim....
Öpüyorum kuzuları...

gece oturmasını ben de severim özellikle herkes uyuduktan sonra..Evin sessizliği bana huzur ve güven verir...

İyi akşamlar
Bu mutfak işi hiç mi bitmez yaa çok yoruldum
Uzun süre ıspanak almam yıka doğra pişir tüm gün Uğraş tencerenin dibine yapışıyor :))
Yarın gündüz evde yokum diye yiyecek bişeyler hazırlıyorum bizimkilere sabah da var biraz işim
Aman yaşlandık herhalde
Bacaklar da taşımıyor vücudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…