Iyi geceler hepinize. Yena kisisi beni sormusun gordugum kadariyla :)
Iyi sayilirim hamdolsun heyecan korku baski asiri cok fazla duygusallik sulugozluluk daha adini bilmedigim bir cok garip hissiyatlardayim.
Safak 18 Allah nasip ederse ins 30 ocak olucak dogum tari kova burcu olucak senin gibi ve anneannesi dedesi gibi. Bir degisiklik olmazsa adi su an Elif degisebilirde belli olmaz
Bak lohusa olucam o zaman kutlayamam simdiden yaklasan dogum gunun mubarek olsun
Ha bu arada 110 kiloyu gordum efferin bana. Yapamadigim ve uzun bi surede yapamayacagim herseyi cok ozledim. Ne cektin be bonus
Bende optum seni yavrim kovalar cok merhametli olur bide iyi niyetli olur birazda bilmis olur yena duymasin. Dön dön uyuyamadim koca gobegimle simdi telefonu kaldirip tekrar deniycem ins hadi sanada eyi gecelerAmaaaan bonusum gelmiş hoşgelmiş: )
Kocaman öpüyorum balım....
Rabbim bir avazda kurtarsın hayırlısı ile inş canım.
Demek kova olcak, ben kovalarla çok iyi anlaşırım: )
Kovalar ozgurluğune duşkun olurlar: )
Tezcanlı olurlar.
Bağışıklık meselesi. Çocuk ilk 1 yılı rahat geçirirse kolay geçiriyor hastalığı bünye kolay toplanıyor.amin inş.
bebekken çok hasta olanın hep hastalığa meyilli olduğunu yeni şimdi senden öğrendim, öğrendiğim iyi oldu ama teşekkürler canım.
malesef bende bebekken çok hasta olurmuşum, şöyle hasta olurmuşum, soğuk sıcak demeden çok yolculuk yaparmışız oyüzden hep yollarda soğuklardan hasta olurmuşum mutlaka....
hatta bir doktorum varmış sabit, hep ona götürürmüş annem: ) ben gelince tanırmış beni doktor geldinmi sen yine dermiş: ))))
ama kulağıma küpe oldu bu, ve anne sütü zaten çok mühim biliyorum ebe hanımcığım.....
1hafta güzelce diyet yap, o 1haftanın sonunda büyük bir çikolata helal olsun bence sana, birşeycik olmaz o çikolatadan....
amaneeeeey yerim ben onu, getir ver onu bana, hıh hadi sen gidebilirsin şimdi hatice: ))))
ilerde oğlunu gelin böyle alacak elinden dermişim: ))))))
şakaydı....
çok tatlı maşaallah....
eline yüreğine sağlık ablam....
eşin baya üzülmüş galiba, nede olsa süt kardeşiymiş: (
rabbim cennetinde kavuştursun hepimizi hayırlısı ile inş....
kaybettiklerime ettiğim duam....
eline sağlık ablacım, malum havalardan bende evdeydim.
rutin bir pazar günüydü diyebilirim...
inş bozmazsın ve 75olursun canım...
iyi olmuş dışarı çıkmanızda.
kızının ayağı nasıl? arada ağrı yapıyormu?
Iyi sayilirim hamdolsun heyecan korku baski asiri cok fazla duygusallik sulugozluluk daha adini bilmedigim bir cok garip hissiyatlardayim.
Safak 18 Allah nasip ederse ins 30 ocak olucak dogum tari kova burcu olucak senin gibi ve anneannesi dedesi gibi. Bir degisiklik olmazsa adi su an Elif degisebilirde belli olmaz
Bak lohusa olucam o zaman kutlayamam simdiden yaklasan dogum gunun mubarek olsun
Ha bu arada 110 kiloyu gordum efferin bana. Yapamadigim ve uzun bi surede yapamayacagim herseyi cok ozledim. Ne cektin be bonus
Bende optum seni yavrim kovalar cok merhametli olur bide iyi niyetli olur birazda bilmis olur yena duymasin. Dön dön uyuyamadim koca gobegimle simdi telefonu kaldirip tekrar deniycem ins hadi sanada eyi geceler
Günaydın kızlar
İş başlangıcı için düştüm yollara.
Dün çok yoğundum gelemedim. Ayakkabım kötüydü sağolsun eşim greyderden aldı.
Oğulları bıraktım babanneye hayırla kavuşuruz inş
Bağışıklık meselesi. Çocuk ilk 1 yılı rahat geçirirse kolay geçiriyor hastalığı bünye kolay toplanıyor.
Aman tek sevdiği olsun evinde huzuru olsun. Oğlumla arada kara kedi olmasın. Hem benim kızım yok baş tacı olur.
Sanırım ben 90 yaşındayım
Hayırlı günler
Kızlar bugün okulda karlar da epeyce erimiş
Bonuscum Allah hayırlısıyla kurtarsın
Hatice hayırlı olsun ilk işgünün ve ayakkabılarını güle güle kullan
Selamün aleyküm...
ben geldimm..kimse yokmu...
inş canım..kızımın ayağında aksaklık var biraz ama ağrı sızı gibi bir sorunumuz yok elh perşembe günü kontrolu var ve gittiğimizde ameliyat için gün belirlicez nasipse..korkuyorum biraz...şimdiden düşünmemeye çalışıyorum ama aklıma geldikçe daralıyorum...onuda bi atlatsak biraz rahatlıcam inş...
bonusum hoşgeldin...Rabbim kolaylık versin canım...hayırlısıyla sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin...
çok şükür canım, sıradaki ameliyatı neden olacak?
bu kadarını atlattıktan sonra 2. ameliyatı daha kolay atlatılır zaten inş canım...
yer gök dua ile bol bol dua et sen zeynepcim.
Allah sizede onada kolaylık versin. Çocuğun eline diken batsa annenin yüreğine batar. Bilmezdim de öğrendimayağındaki platin çıkarılacak...ameliyat kolay zaten..çokta uzun sürmeyecek...doktorumuz çok iyi ve tecrubeli vs vs ama benim korkum kızdan yana duygusal anlamda çok zorluk yaşıyo ve yaşatıyo..çok dua ediyorum canım sizde eksik etmeyin nolur...
aynen ablacım zoru atlattık ama insan genede düşünmeden edemiyor işte....çokk duygusal ve çok acılar çekti gerçekten oyüzden ister istemez sıkıntı oluyo...kontrole gideceğimizi biliyo bir sürü sorular soruyo pazarlık yapıyo benimle sende yanımda gel elimi tut ozaman ağlamam falan diye içime oturtuyo...öyle işte...Hayırlı akşamlar
Güne geç başlayınca işler de geç bitiyor hiç sevmiyorum böyle ama gece oturmasını da seviyorum :)
Zeynepcim kızın bu ameliyatı da kolaylıkla atlatır Allah'ın izniyle zaten dediğin gibi zoru atlatmışsınız bu kolay olanı ben de eşimden biliyorum
Yarın ben de geçen hafta ertelenen oturmaya gideceğim giderken de ıslak kurabiye yaparım dedim artık yarın sabah da onu yaparım bugün yoruldum hem sarma sardım küçük kızım da yardım etti sağolsun hem de ıspanak yıkadım pilim bitti
Allah sizede onada kolaylık versin. Çocuğun eline diken batsa annenin yüreğine batar. Bilmezdim de öğrendim
Eki Görüntüle 1370901
özdemir asaf
Bende optum seni yavrim kovalar cok merhametli olur bide iyi niyetli olur birazda bilmis olur yena duymasin. Dön dön uyuyamadim koca gobegimle simdi telefonu kaldirip tekrar deniycem ins hadi sanada eyi geceler
Günaydın kızlar
İş başlangıcı için düştüm yollara.
Dün çok yoğundum gelemedim. Ayakkabım kötüydü sağolsun eşim greyderden aldı.
Oğulları bıraktım babanneye hayırla kavuşuruz inş
ayağındaki platin çıkarılacak...ameliyat kolay zaten..çokta uzun sürmeyecek...doktorumuz çok iyi ve tecrubeli vs vs ama benim korkum kızdan yana duygusal anlamda çok zorluk yaşıyo ve yaşatıyo..çok dua ediyorum canım sizde eksik etmeyin nolur...
Hayırlı akşamlar
Güne geç başlayınca işler de geç bitiyor hiç sevmiyorum böyle ama gece oturmasını da seviyorum :)
Zeynepcim kızın bu ameliyatı da kolaylıkla atlatır Allah'ın izniyle zaten dediğin gibi zoru atlatmışsınız bu kolay olanı ben de eşimden biliyorum
Yarın ben de geçen hafta ertelenen oturmaya gideceğim giderken de ıslak kurabiye yaparım dedim artık yarın sabah da onu yaparım bugün yoruldum hem sarma sardım küçük kızım da yardım etti sağolsun hem de ıspanak yıkadım pilim bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?