Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol yenam inş dediğin gibi olur...

öptüm şimdi senin yerine..büyüğüm dibimde uyudu babası yatağına götürüyo küçüğüde salladım ama bacaklarım çok ağrıdı hala uyumayınca dayanamayıp bıraktım....

dün nasıl yaptıysam sağ alt bacağı zorlamışım sanırım çok ağrıyo hareketlerimi kısıtlıyo...sanki biraz zorlasam bişey kopucak gibi hissediyorum...

ay sessizligi gece oturmasını bende severim...sakince kitap okumayı severim...ama pek sıra gelmiyo...

bende ıspanağı severim ama sırf o sebepten uğraşmayı sevmem....yarının güzel geçer inş...arada değişiklik iyi geliyo insana...

yavrum benim... çok üzülmüş belli: (
neyse yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz artık inş.
yani kızının açısındanda dedim artık daha kolay bence inş, çünkü o da bişeylere daha alıştı.
ameliyattan onun yanında bahsetmeyin, ameliyat zamanı yaklaştığında kafasını çeldirecek şeyler bulsan onun içinde iyi olur bence. şurdan biliyorum, eltimin oğlu 1.sınıfa giderken apandis ağrısı ile hastaneye kaldırıldı, bende vardım hastane, çocuk çok korktu bu olaydan belliydi her halinden, sanki ameliyat olup onu kesecekler gibi bir korkuya kapılmış, işte ameliyat için hazırlık yapılıyo tahliller yatış falan yapılıyo, sonra koluna serum iğne giriş yeri yapıştırdılar ameliyat için, bende kafası dağılsın diye dedimki o iğne giriş yerine bak o senin silahın ordan ateş ediyosun dedim, o ilgisini çekti epey onla uğraştı kafası dağıldı ateş ediyorum falan dedi.
kafasını ne kadar çelersen o kar bence.

Zeynepcim bizimkilerin tek Yediği sebze ıspanak kışın o nedenle sık alıyorum eşim yemeğini sever aslında en çok böreği sevilir hepsinden yapıyorum iste bazen de beşamelleyip fırına veriyorum

kavurmasıda güzel oluyor ablacım: )
ben genelde kavurmasını yaparım.
doğrayıp iyice haşlıyon sonra suyunu iyice süzüyon bir kevgirde, sonra onu biraz soğan, yumurta, yağ, biraz baharat ile bi güzel kavuruyon, sade de yenir ama üzerine yada yanına sarımsaklı yoğurt süper oluyor.
yumurtası bol olursa daha iyi olur, ben kavururken yumurtanın sarılarınıda karıştırırım tüm bırakmam.

wc alışkanlığımız bir süre daha beni zorlıycak sanırım çünkü biraz inat benim oğlum. çok zeki herşeyin farkında ama inadından yapmıyor. biraz bu ara bende sert tepkiler verdim sanırım iyice kötü oldu. biraz hiç ilgilenmiycem belki o zaman inaından vazgeçer. gerçi olumlu bişe oldu dünden beridir anne çişim var diyo o da bişe yani kakasını da bikaç kere kendi isteğiyle yapsa ağlamasa o zaman sanırım çözeriz bu sorunu.

bu arada evde cuma günleri kilonu yazıyomuşsun bizden niye saklıyon çok ayıp. Ne zaman bizim listede de paylaşçan bakarsın seni listede gören arkadaşlara da bi güç gelir hem ben eminim ki sen listede olsan burdaki herkesi de çok motive edersin.

Selamün aleykümm...

Zeynepcim bizimkilerin tek Yediği sebze ıspanak kışın o nedenle sık alıyorum eşim yemeğini sever aslında en çok böreği sevilir hepsinden yapıyorum iste bazen de beşamelleyip fırına veriyorum

bizdede ben ve eşim sever kızlar yemiyolar malesef oyüzden bende mikser çekip peynir falanda ekleyip krep yapıyorum ozaman severek yiyolar..ama bizde en çok böreğini olmakla beraber herşeyini seviyoruz bi beşamelli yapmadım hiç onu bilmiyoruz nasıl oluyo...

haklısın canım...yanında konuşmuyoruz zaten ama o hastane yattığı dönemde doktorlar herşeyi hep onun yanında anlattılar ordan beri biliyo hep....birileri onun yanında nasıl oldu falan derse iyileşti artık deyip konuyu kapatmaya çalışıyorum kendi hemen gelip okullar tatil olduğunda ameliyat olucam diye başlıyo kendi anlatıyo eğer bu platini çıkarmazlarsa tek ayağım uzar o ayağım uzamaz oyüzden ameliyat olmam gerekiyo falan diyo vs vs biz nekadar konuşmamaya çalışsakta zamanında çok konuşuldu yanında falan oyüzden herşeyin farkında ve kafasına takılıyo işte..

Bizim pazarda Köyden getirip satanlar var organik yani onlardan alıyorum bol zamanında mesela 5 kg almıştım 2 ay önce hepsini yıkayıp doğruyorum kevgirlerde iyice suyu süzülünce poşetleyip dondurucuya koyuyorum 1 gün uğraşıyorum sonra her zaman hazır oluyor ÇOĞU şeyi öyle yapıyorum pırasa lahana falan hem daha pratik oluyor hem de her zaman elimin Altında sebzem oluyor markete de pazara da gitmeye gerek kalmıyor hem de ucuzken almış oluyorum tasarruf oluyor ben aldığımda ıspanak 1,5-2 liraydı şimdi ne kadar oldu Allah bilir

Yok canım merkezde torpil işleri ve iş yoğunluğu çok. Burdaki tek sıkıntım yol. O yüzden hiç istemedim. Çocuklarda güvenilir yerde olunca hiç düşünmüyorum

Canım kabızlık varsa yapmaya korkabilir.

Bu topik seni gibi uyanigini gormedi dermisim

Senle leslide kapismayi ozledim be ya

Bu arada nur hanim uyuzu insan bi derki gel daykoyla sohbet ediyoz hih huh nerdeee

Selam kızlar nasılsınız gelemedim bir kaç gündür
Ile moralim bozuk 11 senedir yonetici olarsak çalışıyorum diğer departmanlardaki herkes terfi alıyor bana gelince benim md bizim iş operasyon 1 yıllık eleman da yapar bu işi dedi bana cok moralim bozuldu tecrubemi hiçe saydı
Çalışmak zorunda olmasam bırakırım ama iş bulmak da kolay değil tazminatımı da hakediyorum aslında
Ya bu deveyi gudeceğim ya bu diyardan gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…