- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Çok güzel..PAylaşımına sağlık:)
Kızımın en evdiği şairlerden biridir Özdemir Asaf..
Çok sağolasın Bonus kişisi, şimdiden doğum günümü kutlama inceliğin de bulunmuşsun..( her ne kadar koca göbekli olsan da )
İsmi çok güzel değişmesin de..geçen gazetede bir yazı okudum...Dönem dönem top olan isimleri sıralamışlar...
Örneğin son zamanlar da Elif , Büşra,Ecrin ismi revaçtaymış..
bana Esila ismi de çok ilginç ve hoş gelir...
Allah kurtarsın sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
Ayrıyetten fazla iyiniyetten azıcık ta saf olur kovalar..
Hayırlı olsun işe başlamışsın...bebebğide bahane edip merkeze tayin aldıramazmısın...
İnşallah çok rahat bir şekil de atlatırsınız Zeynepçim....
Öpüyorum kuzuları...
gece oturmasını ben de severim özellikle herkes uyuduktan sonra..Evin sessizliği bana huzur ve güven verir...
İyi akşamlar
Bu mutfak işi hiç mi bitmez yaa çok yoruldum
Uzun süre ıspanak almam yıka doğra pişir tüm gün Uğraş tencerenin dibine yapışıyor :))
Yarın gündüz evde yokum diye yiyecek bişeyler hazırlıyorum bizimkilere sabah da var biraz işim
Aman yaşlandık herhalde
Bacaklar da taşımıyor vücudu
ayağındaki platin çıkarılacak...ameliyat kolay zaten..çokta uzun sürmeyecek...doktorumuz çok iyi ve tecrubeli vs vs ama benim korkum kızdan yana duygusal anlamda çok zorluk yaşıyo ve yaşatıyo..çok dua ediyorum canım sizde eksik etmeyin nolur...
Zeynepcim bizimkilerin tek Yediği sebze ıspanak kışın o nedenle sık alıyorum eşim yemeğini sever aslında en çok böreği sevilir hepsinden yapıyorum iste bazen de beşamelleyip fırına veriyorum
Allah sağ salim kurtarsın belli oldumu bonusun doğum tarihi..?
WC alışkanlığınız rayına oturmamış demek..Bol sabır başka çaresi yok cünkü...
Nurcum,yaklaşımın çok iyi niyetli, bu bağlam da takdir ediyorum seni...
Şu sıralar gerekli gibi de görünüyor çünkü topik sinek avlıyor..
Tek başına zayıflayamayanlar olarak bir araya gelip sohbet,bildirim ve disiplin için de paylaşım yapılıyor..her şey de olduğu gibi burayada bazı kurallar eklemiş püsküüt hazırlarken..takımları sen de biliyorsun çok katı..örneğin ben asla takımlarda yarışamam zaten zayıflayamıyorum da..
ama zayıflama dönemim de hakikaten çok disiplinliydim yediklerimi paylaşırdım gün için de aktivitelerimi yazardım..bildirim gününü asla kaçırmazdım..cimcime,citol ve bonustan sonra uzun süre ben yaptım listeyi hatırlıorum bir dönem 48 kişiydik..düşünsene her gün biri geliyor zayıflamak için listeye ekliyorsun..ertesi gün yok...Onun dışındakiler tek mesaj bile olsa yazıyo çiziyor diğeri sadece cuma günü gelip kilom şu kadar deyip çıkıyor..Madem bu bir ekip çalışması o zaman tüm ekip olarak uygulanmalı ki yaptırımı etkili olsun...
Yoksa evde de cuma günleri ajandana yaz kilonu benim şu an yaptığım gibi.:))
Özetle nurcuğum seni başarılı buluyorum bu konuda şu an için doğru bir yol...benim bahsettiğim senin de rahatsız olduğun sistem geçmişte idi..:))
Deyzemmm naparsın be yaaSelamünaleyküm bacılar
Iyisiniz inşallah
Meyracım sevindim diyetine başlamana
Bonus kuzum hoşgeldin hayırlısıyla bebişini kucağına alda gerisi kolay inşallah benim Kızımın adı da Elif bu arada
Napıyım sen napıyonDeyzemmm naparsın be yaa
Napıyım sen napıyonklasik Trakyalı cevabı
Anca işimi bitirdim az vakit geçsin diye bi bakim dedim Çorba yapıcam sonrada
Sen nasılsın gülüm
Zeynepcim bizimkilerin tek Yediği sebze ıspanak kışın o nedenle sık alıyorum eşim yemeğini sever aslında en çok böreği sevilir hepsinden yapıyorum iste bazen de beşamelleyip fırına veriyorum
yavrum benim... çok üzülmüş belli: (
neyse yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz artık inş.
yani kızının açısındanda dedim artık daha kolay bence inş, çünkü o da bişeylere daha alıştı.
ameliyattan onun yanında bahsetmeyin, ameliyat zamanı yaklaştığında kafasını çeldirecek şeyler bulsan onun içinde iyi olur bence. şurdan biliyorum, eltimin oğlu 1.sınıfa giderken apandis ağrısı ile hastaneye kaldırıldı, bende vardım hastane, çocuk çok korktu bu olaydan belliydi her halinden, sanki ameliyat olup onu kesecekler gibi bir korkuya kapılmış, işte ameliyat için hazırlık yapılıyo tahliller yatış falan yapılıyo, sonra koluna serum iğne giriş yeri yapıştırdılar ameliyat için, bende kafası dağılsın diye dedimki o iğne giriş yerine bak o senin silahın ordan ateş ediyosun dedim, o ilgisini çekti epey onla uğraştı kafası dağıldı ateş ediyorum falan dedi.
kafasını ne kadar çelersen o kar bence.
kavurmasıda güzel oluyor ablacım: )
ben genelde kavurmasını yaparım.
doğrayıp iyice haşlıyon sonra suyunu iyice süzüyon bir kevgirde, sonra onu biraz soğan, yumurta, yağ, biraz baharat ile bi güzel kavuruyon, sade de yenir ama üzerine yada yanına sarımsaklı yoğurt süper oluyor.
yumurtası bol olursa daha iyi olur, ben kavururken yumurtanın sarılarınıda karıştırırım tüm bırakmam.
Yok canım merkezde torpil işleri ve iş yoğunluğu çok. Burdaki tek sıkıntım yol. O yüzden hiç istemedim. Çocuklarda güvenilir yerde olunca hiç düşünmüyorumÇok güzel..PAylaşımına sağlık:)
Kızımın en evdiği şairlerden biridir Özdemir Asaf..
Çok sağolasın Bonus kişisi, şimdiden doğum günümü kutlama inceliğin de bulunmuşsun..( her ne kadar koca göbekli olsan da )
İsmi çok güzel değişmesin de..geçen gazetede bir yazı okudum...Dönem dönem top olan isimleri sıralamışlar...
Örneğin son zamanlar da Elif , Büşra,Ecrin ismi revaçtaymış..
bana Esila ismi de çok ilginç ve hoş gelir...
Allah kurtarsın sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
Ayrıyetten fazla iyiniyetten azıcık ta saf olur kovalar..
Hayırlı olsun işe başlamışsın...bebebğide bahane edip merkeze tayin aldıramazmısın...
İnşallah çok rahat bir şekil de atlatırsınız Zeynepçim....
Öpüyorum kuzuları...
gece oturmasını ben de severim özellikle herkes uyuduktan sonra..Evin sessizliği bana huzur ve güven verir...
Canım kabızlık varsa yapmaya korkabilir.wc alışkanlığımız bir süre daha beni zorlıycak sanırım çünkü biraz inat benim oğlum. çok zeki herşeyin farkında ama inadından yapmıyor. biraz bu ara bende sert tepkiler verdim sanırım iyice kötü oldu. biraz hiç ilgilenmiycem belki o zaman inaından vazgeçer. gerçi olumlu bişe oldu dünden beridir anne çişim var diyo o da bişe yani kakasını da bikaç kere kendi isteğiyle yapsa ağlamasa o zaman sanırım çözeriz bu sorunu.
bu arada evde cuma günleri kilonu yazıyomuşsun bizden niye saklıyon çok ayıp. Ne zaman bizim listede de paylaşçan bakarsın seni listede gören arkadaşlara da bi güç gelir hem ben eminim ki sen listede olsan burdaki herkesi de çok motive edersin.
Bu topik seni gibi uyanigini gormedi dermisimBizim pazarda Köyden getirip satanlar var organik yani onlardan alıyorum bol zamanında mesela 5 kg almıştım 2 ay önce hepsini yıkayıp doğruyorum kevgirlerde iyice suyu süzülünce poşetleyip dondurucuya koyuyorum 1 gün uğraşıyorum sonra her zaman hazır oluyor ÇOĞU şeyi öyle yapıyorum pırasa lahana falan hem daha pratik oluyor hem de her zaman elimin Altında sebzem oluyor markete de pazara da gitmeye gerek kalmıyor hem de ucuzken almış oluyorum tasarruf oluyor ben aldığımda ıspanak 1,5-2 liraydı şimdi ne kadar oldu Allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?