Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Diyetle de aram kötü moral bozukluğu ile ne bulursam yiyorum moral bozukluğu kendimi kontrol etmemi etkiliyor
Kv de bizseydi o da sağolsun yaptı pişirdi yemekleri onlar da yenmeyecek gibi değildi doğrusu umarım haftayı artı ile kapamam

Gecmis e göz atayim dedim. Nereyi okuyayaim bilemedim.
20 gündür anneler bendeydi. Cuma günü babamin katarakt ameliyat ini yaptirdim. Cumartesi kontrolü vardi. Karlar biraz deyince ankaraya kardeşime gittiler dun.
Ben de anca girebildim topige

biten salı günüm(başarılı)
6222*00
6tahıl
2et
2süt
2meyve
*
0yağ
0sebze
Meyra selam ne güzel başlamışsın gene ben tahıla dur diyemiyorum 7-8 oluyor oradan batıyorum bir de süt turu hiç yemediğim oluyor aslında dengesiz beslendiğini de farkettim bu sayede
Sayma işini nasıl yapıyorsun sabah öğlen güzel sayıyorum benim kaçan aksam oluyor nasıl not mu tutuyorsun?

Canım kabızlık varsa yapmaya korkabilir.

kabız değil canım yaa ilaç aldım bi tane daha rahat yapsın diye ama inadına yapmıyo. kakası gelince evin içinde koşmaya başlıyo anlıyorum wc ye oturtuyorum ağlıya ağlıya zor yapıyo tutmaya çalışıyo yapınca da gülüyo seviniyo bi alem yani anlıyamıyorum ben bi türlü napçağımı da bilmiyorum

selamün aleyküm...
rgl ldm karnım ağrıyo: (
dışarı çıkmam lazım işim var çünkü, neyse ağrı kesici içtim bende artıkın.
cuma günkü günüm iptal oldu: )))
ev sahibi artık çalışmaya başladığı için iptal edildi, bu ay hiç oturmicaz.
menümü paylaşıp sonra kaçayım ben ancak olur çünkü....
canımda nasıl kahve istiyo ama gelince içebilirim ancak: )

Hayırlı günler
Dün hem gündüz hem aksam gezmesindeydim
Bugün de geç kalktım
Dafi yine ortalarda yok
Meyra başlamışsın diyetine daim olsun inşallah

ecmain inş ablacım, sağol: )
şimdilik iyi gidiyor bakalım, yine içime bir canavar kaçmaz inş.
evet akşamlı gündüzlü gezmede olduğunu hissettim zaten ben: ) yoktun çünkü hiç...
evet dafi yine yok: )

selamun aleyküm güzeller
yine koşturmacalı yoğun günler geçiriyorum.
elimde hemen yapmam gereken işler vardı onlara yoğunlaşayım derken birde misafir yoğunluğu oldu. sağolsunlar eş, dost, arkadaş çevremizden taziyeye geliyorlar. misafirler gider gitmez işi alıyorum elime. neyse acelesi olan işlerimi akşam biştirdim. ama gecenin üçünde ancak bitirebildim ve bu sabah teslim ettim. yine işlerim var ama acelesi yok. zamanlı değil.
misafir olunca işte çok oluyor. yatı misafiri vardı çarşaf, nevresim, pijama yıkadım. gidip makinayı boşaltayım. öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…