Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün çarşıya çıkamadım çunku karnım çok ağrıdı, uşutme olduğu için bu kadar ağrıdı: (
Eşimin teyzesi yatılı gelicek biraz sonra oğluyla, oğlunu doktora goturcek yarın, yarında gelirmi yatılı kalırmı yine hiç bilmiyorum: (
Oy bir yandan da karnım ağrıyor hala ara ara....
Bir söz geldi aklıma;
Eşeğe durmak
Bana dinlenmek yok derler ya.....
: ))))

Eşim şimdi aradı teyzesini almaya gitmişti, hastanede oğluna rontgen çekmişler sonuç bekliyorlarmış sıra varmış, sonucu alınca geleceklermiş.
Çocuğun bir rahatsızlığı varda, rutin kontrolü bunlarda.

meyracım çocuğa geçmiş olsun her neyse rahatsızlığı Allah acil şifalar versin. sanada geçmiş olsun Allah yapacağın hizmetin mükafatinı versin inşallah

slm kızlar
giremedim kaç gündür benm kızın uykusu şaştı hastalıktan
öğle 12de kalkıyor akşam 7-8 arası uyuyor gece 2de tekrar uyuyor
ondan giremedim. bugün annem 4te uyutmuş zorla bende 5 te kaldırdım gece uyumucak diye saat onbuçukta uyudu çok şükür
inşallah eski düzenimiz geri gelir. sizlerde iyisinizdir inşallah
okuyabildiğim kadar geçmişe bakcam şimdi ama atladığım bir şey olursa kusura bakmayın
öptüm kocaman :-*

beklediğim kadar çok yazışmamışsınız. 2 gündür giremedim 6 sayfa birikmiş :)
geçmiş olsun ben anlamamışım serum takılacak kadar rahatsızlandımı yavrucak hastalıkda zoru atlatmışsınız görünüyor inş. çabuk toparlar yavrucak ...
evet cnm baya kötü oldu. evde kendim idare ettim ama en sonunda iyice kötüleşti götürdüm hemen dra ama çok şükür şimdi daha iyi. pazar günü serumu çektim pazartesi grip oldu çok şükür şimdi gribide toparladı. Allah başka sıkıntı dert vermesin inşallah. kv rahatsızlandı pazartesi günü onuda dra götürdük ama acilde bir şey yapamadılar. yrn düzceye kendi druna randevu aldı. bu akşam gitti evine bende 2 gün izin aldım. pazar günü gelecek inşallah.
bende p.tesiye kadar evdeyim. çocuğu uyuttukça girerim artık

Geçmiş olsun hasibecim

kv. yede geçmiş olsun hasibecim

İyi geceler
Eşim tv karşısında uyudu kızlar odalarında çalışıyorlar ben de sessizce örgü örüyorum
asuu ne örüyorsun yine

Misafirim ne zaman gidicek bilmiyorum, yarın gecede bizdeler, galiba cuma gunu sabah gider ama emin değilim.
Misafirim gidene kadar diyet yapamam yani, çunku misafir varken ne yediğimi yazamıyorum, birde mşsafirin yanında yemesende olmuyo, neyse sağlık olsun bakalım.
Zaten rgld olunca bu haftada yine izinli olmak istiyorum.
Diyet yapmasam da abartmicam inş. Kızlar.

Ben yakın zamanda kardeşime yelek ördüm
Herseferinde Unuttuğum model işkembe benim de :) şimdi yap desen uğraşırım yine sonrasında da kolayca örerim ilginç :))
ben uzun zamandır yapmadım ama elime alınca yaparım sanırım

Ben de yatayım artık hayırlı geceler
hayırlı geceler asucum Allah rahatlık versin

98 kilodan 92 kiloya düştüm hatta bu konuyu farketmeden önce konu açtım. 2 hafta içinde 6 kilo verdim çok şükür, bol bol su içiyorum her gün. Azimliyim daha da vereceğim inşallah
tebrik ederim Azmin daim olsun

kolay gelsin meyracım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…