selamun aleyküm güzeller
yine koşturmacalı yoğun günler geçiriyorum.
elimde hemen yapmam gereken işler vardı onlara yoğunlaşayım derken birde misafir yoğunluğu oldu. sağolsunlar eş, dost, arkadaş çevremizden taziyeye geliyorlar. misafirler gider gitmez işi alıyorum elime. neyse acelesi olan işlerimi akşam biştirdim. ama gecenin üçünde ancak bitirebildim ve bu sabah teslim ettim. yine işlerim var ama acelesi yok. zamanlı değil.
misafir olunca işte çok oluyor. yatı misafiri vardı çarşaf, nevresim, pijama yıkadım. gidip makinayı boşaltayım. öpüldünüz
beklediğim kadar çok yazışmamışsınız. 2 gündür giremedim 6 sayfa birikmiş :)
evet cnm baya kötü oldu. evde kendim idare ettim ama en sonunda iyice kötüleşti götürdüm hemen dra ama çok şükür şimdi daha iyi. pazar günü serumu çektim pazartesi grip olduçok şükür şimdi gribide toparladı. Allah başka sıkıntı dert vermesin inşallah. kv rahatsızlandı pazartesi günü onuda dra götürdük ama acilde bir şey yapamadılar. yrn düzceye kendi druna randevu aldı. bu akşam gitti evine bende 2 gün izin aldım. pazar günü gelecek inşallah.
bende p.tesiye kadar evdeyim. çocuğu uyuttukça girerim artık
Sağol canım örmesi zevkli ben de severim bir de işkembeyi severim o da zevkli ve güzel aynı Selanik gibi.
teşekkür ederim cnmKv ne geçmiş olsun.
diyette zaman uzadıkça uymak ta zorlaşıyor valla anlıyorum seni canımHayırlı günler
Nursenacım geçmiş olsun
Bonus beni de hatırlarsın inşallah
Ben de toparlanamıyorum bir türlü bu hafta hiç tartılmadım çok fena durum
fridacım ben de her gece yatarken kafamda planlıyorum yarın sabah aç karnına yürürüm işte öğleden sonra leslie yaparım falanda filandı ama sabah foss nolcek böyleeeeemerhabalar topiğim pek gelemedim ama yazıcak bişeyde bulamıyorum kusura bakmayın beslenme adına istikrarsız ve iradesiz günlerdeyim hep toparlıycam diyorum yarın sabah şunu şunu yapıcam diyorum kendime sözler veriyorum ama mağlesef olmuyor. bir sonraki güne erteliyorum ereteleye erteleye vermiş olduğum 20 kilolunun 5 kilosunuda geri aldım zannedersem topik olarak kötü görünüyoruz istemesemde gelmememinin sebebini yazmak zorundaydım inş. bu son yakınma mesajı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?