Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Asuman ablam bugünde sessizsin: )
Yine mi addalardaydın yoksa: )
Dafim yoktu epeydir o geldi, bu seferde yenam kayboldu...
Asuman abla biz seninle topiğin kpsi gibiyiz: ))))
Niye dersen anlatıyım: )
Çay varya bildiğimiz, ona çay diyip geçmicekmişiz....
Çaydanlığın altı kv imiş fokurdar dururmuş, ustude gelinmiş kv fokurdadıkça gelin olgunlaşırmış.
Çay bardağı damatmış, biraz kv doldururmuş birazda gelin: ))))
Şeker çocuklarmış, evin neşesi tadıymış, çay kaşığıda gorumceymiş arada karıştırır gidermiş: )))
Çay tabağıda kp imiş dokuntuleri kırıntıları toplarmış herkesi idare edermiş: ))))
Oyuzden bizde senle topiğin kpsi gibi olduk gelmeyenleri topluyoz: )))))
: ***

O teslim ettiğin işler ne ablacım?
El işimi?

Kv ne geçmiş olsun.

Sağol canım örmesi zevkli ben de severim bir de işkembeyi severim o da zevkli ve güzel aynı Selanik gibi.

İşkembe modelini hiç duymamıştım: )))

günayydınnn nasılsınız kızlarrr aman yaşlandım ben bu senne zaman yetnez oldu bana küçük kızım gene cumadan beri düşmeyen ateş allaha şükür antibiyotiğe mecburen başladık geçmedi şimdiye kadar bitkisel idare ettim ama çok yoruldm dünden bu yana şükür iyi
rejim neden yapamıyorum bilmiyorum aynaya bakamıyorum okadar kötüyüm artık 90 üzeri oldum eski resimlerime bakıp ağlıyorum resmen kızın ayakkabısıı giydirirken nefes nefeseyimm neden bu kötülüğü yapıyorum aceba kendime çok deil aman veririm dedikçe almaya devam ediyorum off off
inşallah toparlarım inan o kadar yediğimden utancımdan giremiyorum buraya

Gunaydin hafif gri bir sabah insanin bisey yapasi gelmiyo (sandalyede oturup kek yaptim onu saymayin zaten ben hic sevmem kiz icin yaptim)

Nursenaaa kendinr gel len ben buraya bakip sizden azim gaz neyin alirim diyorum sen koyverdim diyon. Doguma girerken korkudan aklima gelirse dua etmek hepinize edicem ins

merhabalar topiğim pek gelemedim ama yazıcak bişeyde bulamıyorum kusura bakmayın beslenme adına istikrarsız ve iradesiz günlerdeyim hep toparlıycam diyorum yarın sabah şunu şunu yapıcam diyorum kendime sözler veriyorum ama mağlesef olmuyor. bir sonraki güne erteliyorum ereteleye erteleye vermiş olduğum 20 kilolunun 5 kilosunuda geri aldım zannedersem topik olarak kötü görünüyoruz istemesemde gelmememinin sebebini yazmak zorundaydım inş. bu son yakınma mesajı olur.

fridacım ben de her gece yatarken kafamda planlıyorum yarın sabah aç karnına yürürüm işte öğleden sonra leslie yaparım falanda filandı ama sabah foss nolcek böyleeeee

Özgönül, kızartma ve hamur işlerinin kilo aldırmadığını söyledi.

Birçok diyetisyen ve beslenme uzmanını aksine “diyetlerin saçma olduğunu ve ağır sporun zayıflamaya yol açmadığını dile getiren Dr. Özgönül, TGRT haber TV'de yayınlanan “Ercan Gürses'le Haftasonu” programında ezber bozacak açıklamalarda bulundu.

“Zayıflamanın çaresi olarak iştah kapatmanın değil, iştahı daha da açmak olduğu “iddiasında bulunan Özgönül, bunları söyledi:

>Diyetler insan vücuduna yapılan en büyük ihanettir..

> Bütün diyetler terk edilmelidir.

> Zayıflamak için ağır spor vücuda büyük zarar verir.

> Bizi şişmanlatan yemek değil, sindirememek.

> İştahınızın açık olması iyi bir şey, sakın onu kapatmaya çalışmayın.

> İştah artışı normaldir ve şişmanların normal bedene dönme arzusudur.

> Her şeyden doyana kadar yiyin, ama sindirebildiklerinizi yiyin.

> Zayıflama ilaçlarından uzak durulmalı.

> Kilo almak isteyen de vermek isteyen de ekmek yemesin.

> Kepek ekmek aldatmacadır, sindirimi çok zordur.

> Mide operasyonu çok riskli ve sakıncalı.

> Kızartma ve hamur işleri kilo aldırmaz.

> Sakın kalori hesabı yapmayın, tartıları yok edin.

> Tatlı da yiyin ama ölçülü.

> Ara öğün lafı aldatmacadır. Normali üç öğündür.

> Acıkmadan yemeyin, doyana kadar yiyin

> Büyük tuvalete çok giden sevinmesin, üzülsün. Çünkü yediklerini sindirmeden dışarı atıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…