Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamun aleykum...
Günaydın topikim...

as. tünaydın canım meyracım diyet işini toparlamana çok sevindim :)

Günaydın kızlarrrrrr

tünaydın kahveler çok güzel görünüyor :) uzun aradan sonra iş koşuşturması nasıl gidiyor ....

günaydın canım dua için teşekkürler hakkaten ihtiyacım var :) iyi yönde duaların katlanarak sana geri dönsün ...

sende hep aklımızdasın sağlıcakla bebeğini kucağına alıp eve gelmeni bekliyoruz..

Mis bitiyor yavaş yavaş. Bahardatum katmanlar cikacak ortaya. Ya şimdi silkinip kendimize gelcez...yada konusup durmicaz artik.. İç sesim boyle diyor...
Evet bu sabah saglikli beslenmeye gectim.
Yol arkadaşı ariyorummm

çok güzel haberler başlangıcınız daim olsun yol arkadaşı olmak isterdim ama kendime güvenim yok ekmek filan yemiycem demişsiniz hangi yolu uygulaycaksınız merak ettim ?

diyette zaman uzadıkça uymak ta zorlaşıyor valla anlıyorum seni canım

iyide canım diyette zaman uzadıkça diyorsunda diyet bir kere yapılıp kiloları verdikden sonra bırakılacak bişey değil kii mağlesef bizim ömür boyu sağlıklı beslenmemiz gerekiyor yoksa verilen kilolarda geri alınıyor

gerçi uzun süre diyet yapıldığında insan bıkıyor doğru ...

fridacım ben de her gece yatarken kafamda planlıyorum yarın sabah aç karnına yürürüm işte öğleden sonra leslie yaparım falanda filandı ama sabah foss nolcek böyleeeee

bilmiyorum kii ümidimi kaybetmedim toparlıycamda bakalım ....

Adaşım genel durum aynı anladığım kadarıyla hepimiz dağıttık bu ara

yazıyorum siliyorum, yazıyorum siliyorum mesajlarımla bunaltmak veya grubu aşağı doğru çekmek istemiyorum ben istiyorumki hep birlikde sağlıklı beslenerek yavaşda olsaa eksilere geçelim artık anlıyacağın toparlıycaz başka yolu yok .

ay bi bu eksikdi dayko can napıyorsun dukan nolduu nasıl gidiyor ?
canım dukanı uyguluyorum aynen ama 2-3 gündür kabızlık şikayetim var ben de kendime göre uyarlamaya karar verdim
dukanda karbonhidrat yok ya bağırsaklar duruyor sanki bende eklemeler yaptım sadece sabahları 1 dilim ekmek yemeğe karar verdim zaten öğlen akşam yulaf kepeğinden yaptığım ekmeği yiyorum yine protein ağırlıklı olacak da arada kaçamak olsun 1 meyve yemeyi düşünüyorum birde

Adaşım genel durum aynı anladığım kadarıyla hepimiz dağıttık bu ara

bi kaç gün protein ağırlıklı beslenseniz kızlar
benim miğdemi bayaa bi küçülttü sanki şu 1 ayda, hiç acıkmıyorum inanın mesela dün gece 1 parça tavuk(butlu baget) vardı dondurucuda onu düdüklüde haşladım içine bütün soğan attım haşlarken pişince suyunu aldım karabiber,tuz,limon suyu kattım içine etleride didikledim kepekten yaptığım ekmeğin yarısıyla yedim sabaha kadar acıkmadım normalde ben gece duramazdım ya kepek ya da protein tok tutuyor

arkadaşlar ben şimdi dışarı çıkıyorum. dün evde yoktum bir kargom vardı o kapıdan geri dönmüş gidip onu alayım daha ne yemek yapıcam onu bilmiyorum. acayipde yorgunum dün çok yoruldum hatırlayanınız varsa kardeşimin sahildeki evini anlatmıştım dün annem ben ve bir arkadaşımız üç bayan o evi temizledik. kardı soğukdu diye bahanelerle evde oturarak hamlanmışım nasıl tüm vücudum ağrıyor anlatamam bacaklarım ağrıyor , gözleriminde içi ateş saçıyor sanki ... koca inşatın ancak mobilya , inşat tozunu kabadan sildik banyolara bir su tutuk ama ince temizlik yapılması lazım ev çok büyük ve dün ben anladımki merdivenli bir evde yaşıyamam eve gelince kendi evimi öpesim geldii :)

kızlar size de danışmak istiyorum bu yapay tatlandırıcıları almıyordum inatla ama tatlı krizlerinde kullanılabilirmi acaba dukanda toz tatlandırıcıyla yapılan pek çok tarıf var siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

iyi bile yapmışsınız o evi teizlemeye 10 kişi lazım canım

harikasın daykocum bende bugün tavuklu limonlu bir çorba yapıcam kızda hafif öksürüyor iyi gelir. ben böyle sağlıklı tadı güzel olan diyet menü tariflerine bayılıyorum insana ilham veriyor birde yanına buharda brokoli haşlarım süper olur aslında bu menü yeterli ama ilaveten bir şey daha yapmam lazım evdekilere ama ne yapsam makarna olabilir ...

bak gidecem gidemiyom

bence bitkisel olanlarıyla denenmeli bende hiç denemedim ama hep aklımda dukan tariflerinde en az zararlı olan tatladırıcılar yazılı nerde satıldığına kadar her bilgi var. denersen muhakkak burda bildir olur mu

geçenlerde bir ayvayı ikiye bölüp kabuklarını soyup tencerenin altına dizdim ayvanın çekirdekli kısmınıda temizledikden sonra tencereye koydum üstüne bir kabuk tarçın bi kaçtanede ayva çekirdeği atıkdan sonra bir bardak suyla kısık ateşde sürekli konturol ederek pişirdim harika oldu tavsiye ederim

yani ayva tatlısını şekersiz yaptım çok güzel oldu daha önce kabağıda şekersiz yapmıştım ama yiyememiştim tadı çok kötü olmuştu aslında tatladırıcı alıp kabak tatlısı yapmak istiyorum ....

tamam canım denedikçe yazarım ayva yı da denemek lazım

Belli bir diyet yok uygulayacwgim. Ama bu aralar ekmeği fazla kacirdim. 2 ayda 6 kiloya mal oldu bana. Benim mayali yiyeceklere allerjim varmis. Bir gida intolerans testinde cikmisti. Ekmeği kesince hemen fark ediyor. Ama o gücü bulamiyorum..umarim bahara kadar biraz toparlarimm

Selamün aleyküm..

çokk koşturmacalı gün oldu bana ve hala bitmedi eşimi bekliyorum annem için alışverişe çıkıcaz....sabahtan doktora gittik kızım için kemik tamamen kaynamış ameliyat edebiliriz dedi anesteziden gün almaya gittik bugun doldu yarın gelin dedi...bide hastane eve baya uzak oyüzden eve yakın bi özel hastane vardı zaten ilk başta ona acile gitmiştik bi oraya fiyat soralım dedik oraya gittik kızın ilk doktoruyla ayrıntılı görüştük ve sonuç doktor evet şuan ameliyata engel bir durum yok ama bana sorarsanız beş ay az bir zaman bence yaza kadar bekleyelim okullar kapanınca alalım platini dedi...gelişimine bi engeli yok dedi boy atarsa bile dizden ve kalçada ki eklemlerden uzarmış bunun kırık düz kemikte olduğu için uzamasına engel bi durumda yok dedi...şuan kemik kaynamış bile olsa daha taze ve hassasmış bide ameliyat olup vidalar çıkınca o boşlukların dolması içinde 15 gün üzerine basmamalıymış ve bu durumda daha hassaslastırabilirmiş...bunları tedbiren anlatıyorum bana sorarsanız yazın yapalım ama eğer isterseniz hemende ameliyat edebilirim karar sizin dedi....bende haberler böyle işte...bu arada kardeşime mayısta düğün yapıcaz nasipse ve yavaştan hazırlıklara başlıyoruz benim koşturmacalarım da başlıyo böylelikle...veee düğüne kadar 75 olmak istiyorum....şimdilik fena gitmiyo gibi diyetim...ama bir iki gündür atışma isteğim var görmezden gelmeye çalışıyorum...ay çok uzun oldu ya kusura bakmayınn....

asuman ablacım yarın fırsatım olmayabilir şimdiden yazayım bugün tartıldım kilom 85
meyracım sporumda 165 dakika canım şimdiden ellerinize sağlık....

hasibecim çokkk geçmiş olsun canım...

bonuscumm benide unutma dualarındaaa....

İyi akşamlar
Kızlar okuldan gelince çarşıya gittik küçük kızıma kaban büyüğe de babasının söz verdiği altın kolyeyi aldık sonra büyük dersaneye gitti biz de bikaç bişey daha alıp eve döndük çok yoruldum yemek de yoktu çiğ köfte aldık onu yedik az önce çayımı da koydum ocağa daha da oturduğum yerden kalkasım yok
Zeynepcim eşimin vidaları da 7 ay sonra alınmıştı aslında 1 sene Demişti Dr ama biraz mecburiyetten erken alındı yani 5 ay erken olabilir gerçekten

yena nasılsın yoğunmusun bu aralar

Bugün iş yerin de uzaklara dalmışken bir arkadaş neyin var yorgunmusun dedi bana...evet dedim...
Yılların yorgunluğumu genel, günlük yorgunlukmu dedi...
ben de düşüneyim cevabını yarın veririm dedim..:))))
daykocum özetle yoğunum ,yorgunum..
Öptum seni...

Senin yorgun yerlerinden öperim canımmmmmmm.Gönlün yorgunsa gönlünden,elin kolun yorgunsa yanaklarından öperim...
Hepinize iyi akşamlar güzel hanımlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…