Selamun aleykum...
Günaydın topikim...
Günaydın kızlarrrrrr
Gunaydin hafif gri bir sabah insanin bisey yapasi gelmiyo (sandalyede oturup kek yaptim onu saymayin zaten ben hic sevmem kiz icin yaptim)
Nursenaaa kendinr gel len ben buraya bakip sizden azim gaz neyin alirim diyorum sen koyverdim diyon. Doguma girerken korkudan aklima gelirse dua etmek hepinize edicem ins
Mis bitiyor yavaş yavaş. Bahardatum katmanlar cikacak ortaya. Ya şimdi silkinip kendimize gelcez...yada konusup durmicaz artik.. İç sesim boyle diyor...
Evet bu sabah saglikli beslenmeye gectim.
Yol arkadaşı ariyorummm
doğru olsa ya
diyette zaman uzadıkça uymak ta zorlaşıyor valla anlıyorum seni canım
fridacım ben de her gece yatarken kafamda planlıyorum yarın sabah aç karnına yürürüm işte öğleden sonra leslie yaparım falanda filandı ama sabah foss nolcek böyleeeee
Adaşım genel durum aynı anladığım kadarıyla hepimiz dağıttık bu ara
canım dukanı uyguluyorum aynen ama 2-3 gündür kabızlık şikayetim var ben de kendime göre uyarlamaya karar verdimay bi bu eksikdi dayko can napıyorsun dukan nolduu nasıl gidiyor ?
Adaşım genel durum aynı anladığım kadarıyla hepimiz dağıttık bu ara
bi kaç gün protein ağırlıklı beslenseniz kızlar
yazıyorum siliyorum, yazıyorum siliyorum mesajlarımla bunaltmak veya grubu aşağı doğru çekmek istemiyorum ben istiyorumki hep birlikde sağlıklı beslenerek yavaşda olsaa eksilere geçelim artık anlıyacağın toparlıycaz başka yolu yok .
iyi bile yapmışsınız o evi teizlemeye 10 kişi lazım canımarkadaşlar ben şimdi dışarı çıkıyorum. dün evde yoktum bir kargom vardı o kapıdan geri dönmüş gidip onu alayım daha ne yemek yapıcam onu bilmiyorum. acayipde yorgunum dün çok yoruldum hatırlayanınız varsa kardeşimin sahildeki evini anlatmıştım dün annem ben ve bir arkadaşımız üç bayan o evi temizledik. kardı soğukdu diye bahanelerle evde oturarak hamlanmışım nasıl tüm vücudum ağrıyor anlatamam bacaklarım ağrıyor , gözleriminde içi ateş saçıyor sanki ... koca inşatın ancak mobilya , inşat tozunu kabadan sildik banyolara bir su tutuk ama ince temizlik yapılması lazım ev çok büyük ve dün ben anladımki merdivenli bir evde yaşıyamam eve gelince kendi evimi öpesim geldii :)
harikasın daykocumbi kaç gün protein ağırlıklı beslenseniz kızlar
benim miğdemi bayaa bi küçülttü sanki şu 1 ayda, hiç acıkmıyorum inanın mesela dün gece 1 parça tavuk(butlu baget) vardı dondurucuda onu düdüklüde haşladım içine bütün soğan attım haşlarken pişince suyunu aldım karabiber,tuz,limon suyu kattım içine etleride didikledim kepekten yaptığım ekmeğin yarısıyla yedim sabaha kadar acıkmadım normalde ben gece duramazdım ya kepek ya da protein tok tutuyor
kızlar size de danışmak istiyorum bu yapay tatlandırıcıları almıyordum inatla ama tatlı krizlerinde kullanılabilirmi acaba dukanda toz tatlandırıcıyla yapılan pek çok tarıf var siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
tamam canım denedikçe yazarım ayva yı da denemek lazımbak gidecem gidemiyom
bence bitkisel olanlarıyla denenmeli bende hiç denemedim ama hep aklımda dukan tariflerinde en az zararlı olan tatladırıcılar yazılı nerde satıldığına kadar her bilgi var. denersen muhakkak burda bildir olur mu
geçenlerde bir ayvayı ikiye bölüp kabuklarını soyup tencerenin altına dizdim ayvanın çekirdekli kısmınıda temizledikden sonra tencereye koydum üstüne bir kabuk tarçın bi kaçtanede ayva çekirdeği atıkdan sonra bir bardak suyla kısık ateşde sürekli konturol ederek pişirdim harika oldu tavsiye ederim
yani ayva tatlısını şekersiz yaptım çok güzel oldu daha önce kabağıda şekersiz yapmıştım ama yiyememiştim tadı çok kötü olmuştu aslında tatladırıcı alıp kabak tatlısı yapmak istiyorum ....
Ayvayı dene canımım çok güzel oluyor gerçekten .....tamam canım denedikçe sorunum ayva yı da denemek lazım
as. tünaydın canım meyracım diyet işini toparlamana çok sevindim :)
tünaydın kahveler çok güzel görünüyor :) uzun aradan sonra iş koşuşturması nasıl gidiyor ....
günaydın canım dua için teşekkürler hakkaten ihtiyacım var :) iyi yönde duaların katlanarak sana geri dönsün ...
sende hep aklımızdasın sağlıcakla bebeğini kucağına alıp eve gelmeni bekliyoruz..
çok güzel haberler başlangıcınız daim olsun yol arkadaşı olmak isterdim ama kendime güvenim yok ekmek filan yemiycem demişsiniz hangi yolu uygulaycaksınız merak ettim ?
yena nasılsın yoğunmusun bu aralar
Senin yorgun yerlerinden öperim canımmmmmmm.Gönlün yorgunsa gönlünden,elin kolun yorgunsa yanaklarından öperim...Bugün iş yerin de uzaklara dalmışken bir arkadaş neyin var yorgunmusun dedi bana...evet dedim...
Yılların yorgunluğumu genel, günlük yorgunlukmu dedi...
ben de düşüneyim cevabını yarın veririm dedim..:))))
daykocum özetle yoğunum ,yorgunum..
Öptum seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?