- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Senin yorgun yerlerinden öperim canımmmmmmm.Gönlün yorgunsa gönlünden,elin kolun yorgunsa yanaklarından öperim...
Hepinize iyi akşamlar güzel hanımlar...
Hoş buldum canım...Özledim sizleri...Hepinizi öpüyorum..İyi akşamlar beyzuş ablacım hoşgeldin
Canımsın benim...Ben de çok özledim...hiiii Beyzuşum, çok mutlu oldum anlatamam....
Şu an ağlamamak için zor tutuyorum kendimi...
Offf yaaaa..Çok özledim ama seni..
Canımsın benim...Ben de çok özledim...
Hep aranızda olmak istiyorum ama bir ara kendimi çok saldım(kilo konusunda) utancımdan elim varmadı hiç yazmaya.Tam kendimi toparladım diyet yapmaya başladım ki annem hastalandı.1 aydan fazladır memleketteyiz.2-3 günlüğüne İstinbul'a geldik...
Annem 5 yıl önce safra kesesi ameliyatı olmuştu şimdi de safra kanalında taş oluşmuş,neyse ki endeskopik müdahale ettiler kesiksiz atlattık ama büyük taşlar yine kaldı.Neyse ki şimdi iyi ama çok halsiz kaldı.Ablam yalnız kalmasın zaten çok yorgun diye yanındayız..
Bu arada da 102.400 kilodan 95 e indim şükür.
Bunun dışında her şey yolunda şükür.İnşallah hepiniz çoookkk iyisinizdir...
Sağol canım benim...Geçmiş olsun beyzuş ablacım
Kilo konusunda iyi toparlamışsın maşallah ben de 90üstüyüm şu sıra inişe geçemedim bir türlü
Çok sağol canım..Çok şükürler...Çok geçmiş olsun canım...İYi olmasına sevindim...
Allah güç,kuvvet,şifa versin....
Kİlo konusun da harikasın çok iyi vermişsin....
Ben kendi rekoruma rekor katıyorum...
Yıllardır kırılma noktamı bekliyorum...
İyi geceler ,görüşmek üzere..Yaşar Kemal yoğun bakımdaymış..Teneke ve ince memed kitaplarıyla bana okumayı sevdiren yazardır Yaşar Kemal..
Bana müsade..BEYZUS seni gördüğüme çok sevindim..Annene hürmetler,sana kolay gelsin...
Asucum seni de öpüyorum...
İyi geceler....
Yalnız değilsin hasibecim ben de kesin artıdayımslm kızlar
ben bu hafta çok kötüydüm diyet adına
hatta yaklaşık 2 saat önce koca bir dilim yaş pasta yedim
kesin yrn artıdayım
evet canım öyle ücretli işler değil. bazı istekler vardı ve bunları isteyenler talebe. okullarına gidinceye kadar yetiştirmeye çalıştım. havalar soğuk olunca kimisi kaşkol istedi, kimsi bere, kimsi patik onları yetiştirmeye çalıştım.O teslim ettiğin işler ne ablacım?
El işimi?
Bende işkembenin yemeğini yapmadın sandım ilk gördüğümde mesajını: )))))
ben zannediyordumki zaman sadece bana yetmiyor . eh arkadaşım varmışgünayydınnn nasılsınız kızlarrr aman yaşlandım ben bu senne zaman yetnez oldu bana küçük kızım gene cumadan beri düşmeyen ateş allaha şükür antibiyotiğe mecburen başladık geçmedi şimdiye kadar bitkisel idare ettim ama çok yoruldm dünden bu yana şükür iyi
rejim neden yapamıyorum bilmiyorum aynaya bakamıyorum okadar kötüyüm artık 90 üzeri oldum eski resimlerime bakıp ağlıyorum resmen kızın ayakkabısıı giydirirken nefes nefeseyimm neden bu kötülüğü yapıyorum aceba kendime çok deil aman veririm dedikçe almaya devam ediyorum off off
inşallah toparlarım inan o kadar yediğimden utancımdan giremiyorum buraya
çok sağol bonuscum bizde senin için duacıyız. Rabbim kurtarsın hayırlısıyla bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallahGunaydin hafif gri bir sabah insanin bisey yapasi gelmiyo (sandalyede oturup kek yaptim onu saymayin zaten ben hic sevmem kiz icin yaptim)
Nursenaaa kendinr gel len ben buraya bakip sizden azim gaz neyin alirim diyorum sen koyverdim diyon. Doguma girerken korkudan aklima gelirse dua etmek hepinize edicem ins
canım bizde aynı durumdayız ama burdan uzaklaşınca dahada kötü oluyor. ben geçen hafta menü paylaştım çok iyi gitti aynı şekilde devam edebilseydim bu hafta güzel sonuç alırdım diye düşünüyorum ama malesef koşuşturmalardan ne yediğimi bile hatırlamıyorum. dolayısıylada menü paylaşamadım. önümüzdeki hafta daha iyi olur inşallahmerhabalar topiğim pek gelemedim ama yazıcak bişeyde bulamıyorum kusura bakmayın beslenme adına istikrarsız ve iradesiz günlerdeyim hep toparlıycam diyorum yarın sabah şunu şunu yapıcam diyorum kendime sözler veriyorum ama mağlesef olmuyor. bir sonraki güne erteliyorum ereteleye erteleye vermiş olduğum 20 kilolunun 5 kilosunuda geri aldım zannedersem topik olarak kötü görünüyoruz istemesemde gelmememinin sebebini yazmak zorundaydım inş. bu son yakınma mesajı olur.
canım banada protein ağırlıklı beslenmek iyi geliyor güzel kilo veriyorum ama hemen saçlarım dökülmeye başlıyorbi kaç gün protein ağırlıklı beslenseniz kızlar
benim miğdemi bayaa bi küçülttü sanki şu 1 ayda, hiç acıkmıyorum inanın mesela dün gece 1 parça tavuk(butlu baget) vardı dondurucuda onu düdüklüde haşladım içine bütün soğan attım haşlarken pişince suyunu aldım karabiber,tuz,limon suyu kattım içine etleride didikledim kepekten yaptığım ekmeğin yarısıyla yedim sabaha kadar acıkmadım normalde ben gece duramazdım ya kepek ya da protein tok tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?