Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nasılsınız kızlar.?

Zeynepçim doktorunuz seçenek sunumuş...peki sizin düşünceniz nedir.??

asucum,iyi günler de kullansın kızlar aldıkları cicileri...

Meyracım,geçmiş olsun kuzene..

Fridacım yorulmuşsun inşaat temizliği ince temizlikten çok zor..Abim yazlığını aldığında çatı katıyla 3 kat mahfolmuştuk..kadınlı erkekli girişimiştik yinede pestilimiz çıkmıştı....

Bonus, kişisi kızına kekte yaparmış oturduğu yerde..kıyamam ..Dediğin gibi unutmazsan lütfen unutma kutup ayusu nilüfer kuluna akıl fikir ver az yesin bedenine işkence çektirmesin...50 yaşına gelmiş akıllanmamış...

egedeniz,selamın hello..:)

Senin yorgun yerlerinden öperim canımmmmmmm.Gönlün yorgunsa gönlünden,elin kolun yorgunsa yanaklarından öperim...
Hepinize iyi akşamlar güzel hanımlar...

hiiii Beyzuşum, çok mutlu oldum anlatamam....
Şu an ağlamamak için zor tutuyorum kendimi...
Offf yaaaa..Çok özledim ama seni..

hiiii Beyzuşum, çok mutlu oldum anlatamam....
Şu an ağlamamak için zor tutuyorum kendimi...
Offf yaaaa..Çok özledim ama seni..
Canımsın benim...Ben de çok özledim...
Hep aranızda olmak istiyorum ama bir ara kendimi çok saldım(kilo konusunda) utancımdan elim varmadı hiç yazmaya.Tam kendimi toparladım diyet yapmaya başladım ki annem hastalandı.1 aydan fazladır memleketteyiz.2-3 günlüğüne İstinbul'a geldik...
Annem 5 yıl önce safra kesesi ameliyatı olmuştu şimdi de safra kanalında taş oluşmuş,neyse ki endeskopik müdahale ettiler kesiksiz atlattık ama büyük taşlar yine kaldı.Neyse ki şimdi iyi ama çok halsiz kaldı.Ablam yalnız kalmasın zaten çok yorgun diye yanındayız..
Bu arada da 102.400 kilodan 95 e indim şükür.
Bunun dışında her şey yolunda şükür.İnşallah hepiniz çoookkk iyisinizdir...

Berkuras,

İş konusun da haklısın sıkıntılı bir durum yaşamışsın 11 sene uzun bir dönem..
Umarım hakkettiğini alırsın bir şekil de...ne olursa olsun bu dönem iş değiştirmeyi düşünme hem piyasa çok kötü her açıdan hem de belli bir yaştan sonra uyum,motivasyon zorlaşıyor...

Çok geçmiş olsun canım...İYi olmasına sevindim...
Allah güç,kuvvet,şifa versin....
Kİlo konusun da harikasın çok iyi vermişsin....
Ben kendi rekoruma rekor katıyorum...
Yıllardır kırılma noktamı bekliyorum...

Çok sağol canım..Çok şükürler...
Kırılsın artık hangi noktamızsa o nokta;yetti gariii..

Yaşar Kemal yoğun bakımdaymış..Teneke ve ince memed kitaplarıyla bana okumayı sevdiren yazardır Yaşar Kemal..

Bana müsade..BEYZUS seni gördüğüme çok sevindim..Annene hürmetler,sana kolay gelsin...
Asucum seni de öpüyorum...

İyi geceler....

İyi geceler ,görüşmek üzere..

Selam kızlar Çok mutsuzum çünkü çok kilo aldım.Önceki sene yine burada karatay diyetini keşfetmiştim ve 3-4 ayda 95 kilodan 72-74'leri görmüştüm.Çok mutluydum.Üniversite hayatı düzensiz bir yaşamıda beraberinde getiriyor bilirsiniz ki.Yeme düzenim tekrar eski haline dönmeye başladı.karatay o kadar mükemmel bir 'yaşam biçimi' ki ilk 6 ay çikolata,ekmek,hamurişi ve bol kalorili şeyler yememe rağmen sadece 6 kilo almıştım.tekrar dönerim nasılsa artık formülünü çözdüm diye erteledim hep.şimdi 97 kiloyum.Aradan 1 sene geçti ve ben o dönemde aldığım o cici kıyafetleri artık ne yazık ki giyemiyorum.Öyle gardrobumun bir köşesinde bakmakla yetiniyorum.Ama olmuyor işte olmuyorrrr
Tüp mide ameliyatını araştırıyorum şu aralar.Çünkü dünyanın en iyi diyetini de yapsanız 36 bedene de düşseniz bu işe hayatınız boyunca devam etmek zorundasınız.Yoksa bir şekilde hep en basa dönüyorsunuz.o yüzden bu işe kökten çözüm bulalım diyorum.Ünlülerden Işın Karaca ve Pelin Öztekinin ameliyattan sonraki hallerin gördüm ve inanamadım.Henüz 22 yasındayım ve ünide son yılım aynı zamanda kpss'ye hazırlanıyorum.Pek aç kalamıyorum anlayacağınız( Biliyorum fazla uzattım ama yok mu benim gibi düşünen yüzlerce kez diyet yapıp artık kesin sonuç arayan???

hayırlı geceler güzeller
ben bugün yine yoğundum
cenazemizin yedinci günüydü ve misafirler vardı kalabalıtı. aslında sayılı gün olmaz ama halk arasında oldukca yaygınlaştığı için herkes yedinci günü diye gelmişti.bugünüde atlattık çok şükür
.
O teslim ettiğin işler ne ablacım?
El işimi?
evet canım öyle ücretli işler değil. bazı istekler vardı ve bunları isteyenler talebe. okullarına gidinceye kadar yetiştirmeye çalıştım. havalar soğuk olunca kimisi kaşkol istedi, kimsi bere, kimsi patik onları yetiştirmeye çalıştım.

Bende işkembenin yemeğini yapmadın sandım ilk gördüğümde mesajını: )))))

ben zannediyordumki zaman sadece bana yetmiyor . eh arkadaşım varmış
nursena kuzuya çok geçmiş olsun. Allah hayırlı şifalar versin

çok sağol bonuscum bizde senin için duacıyız. Rabbim kurtarsın hayırlısıyla bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

canım bizde aynı durumdayız ama burdan uzaklaşınca dahada kötü oluyor. ben geçen hafta menü paylaştım çok iyi gitti aynı şekilde devam edebilseydim bu hafta güzel sonuç alırdım diye düşünüyorum ama malesef koşuşturmalardan ne yediğimi bile hatırlamıyorum. dolayısıylada menü paylaşamadım. önümüzdeki hafta daha iyi olur inşallah

canım banada protein ağırlıklı beslenmek iyi geliyor güzel kilo veriyorum ama hemen saçlarım dökülmeye başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…