ve aleykümselam zeynepcim kızın için hayırlısı neyse mevlam gönlünüzü o yöne kaydırsın. hayırlı karar verirsiniz inşallah. kilo içinde tebrik ederim.Selamün aleyküm..
çokk koşturmacalı gün oldu bana ve hala bitmedi eşimi bekliyorum annem için alışverişe çıkıcaz....sabahtan doktora gittik kızım için kemik tamamen kaynamış ameliyat edebiliriz dedi anesteziden gün almaya gittik bugun doldu yarın gelin dedi...bide hastane eve baya uzak oyüzden eve yakın bi özel hastane vardı zaten ilk başta ona acile gitmiştik bi oraya fiyat soralım dedik oraya gittik kızın ilk doktoruyla ayrıntılı görüştük ve sonuç doktor evet şuan ameliyata engel bir durum yok ama bana sorarsanız beş ay az bir zaman bence yaza kadar bekleyelim okullar kapanınca alalım platini dedi...gelişimine bi engeli yok dedi boy atarsa bile dizden ve kalçada ki eklemlerden uzarmış bunun kırık düz kemikte olduğu için uzamasına engel bi durumda yok dedi...şuan kemik kaynamış bile olsa daha taze ve hassasmış bide ameliyat olup vidalar çıkınca o boşlukların dolması içinde 15 gün üzerine basmamalıymış ve bu durumda daha hassaslastırabilirmiş...bunları tedbiren anlatıyorum bana sorarsanız yazın yapalım ama eğer isterseniz hemende ameliyat edebilirim karar sizin dedi....bende haberler böyle işte...bu arada kardeşime mayısta düğün yapıcaz nasipse ve yavaştan hazırlıklara başlıyoruz benim koşturmacalarım da başlıyo böylelikle...veee düğüne kadar 75 olmak istiyorum....şimdilik fena gitmiyo gibi diyetim...ama bir iki gündür atışma isteğim var görmezden gelmeye çalışıyorum...ay çok uzun oldu ya kusura bakmayınn....
asuman ablacım yarın fırsatım olmayabilir şimdiden yazayım bugün tartıldım kilom 85
meyracım sporumda 165 dakika canım şimdiden ellerinize sağlık....
hasibecim çokkk geçmiş olsun canım...
bonuscumm benide unutma dualarındaaa....
asucum kıscelerin cicilerini güle güle kullansınİyi akşamlar
Kızlar okuldan gelince çarşıya gittik küçük kızıma kaban büyüğe de babasının söz verdiği altın kolyeyi aldık sonra büyük dersaneye gitti biz de bikaç bişey daha alıp eve döndük çok yoruldum yemek de yoktu çiğ köfte aldık onu yedik az önce çayımı da koydum ocağa daha da oturduğum yerden kalkasım yok
Zeynepcim eşimin vidaları da 7 ay sonra alınmıştı aslında 1 sene Demişti Dr ama biraz mecburiyetten erken alındı yani 5 ay erken olabilir gerçekten
beyzus annene çok geçmiş olsun geçmiş çok şükür . Allah bir daha göstermesin. kilo içinde tebrikler devamı gelir inşallahCanımsın benim...Ben de çok özledim...
Hep aranızda olmak istiyorum ama bir ara kendimi çok saldım(kilo konusunda) utancımdan elim varmadı hiç yazmaya.Tam kendimi toparladım diyet yapmaya başladım ki annem hastalandı.1 aydan fazladır memleketteyiz.2-3 günlüğüne İstinbul'a geldik...
Annem 5 yıl önce safra kesesi ameliyatı olmuştu şimdi de safra kanalında taş oluşmuş,neyse ki endeskopik müdahale ettiler kesiksiz atlattık ama büyük taşlar yine kaldı.Neyse ki şimdi iyi ama çok halsiz kaldı.Ablam yalnız kalmasın zaten çok yorgun diye yanındayız..
Bu arada da 102.400 kilodan 95 e indim şükür.
Bunun dışında her şey yolunda şükür.İnşallah hepiniz çoookkk iyisinizdir...
Haklısın bunca sene hep iş bulamam tekrar yeniden başlamak da zor diye kaldım seneler gectiBerkuras,
İş konusun da haklısın sıkıntılı bir durum yaşamışsın 11 sene uzun bir dönem..
Umarım hakkettiğini alırsın bir şekil de...ne olursa olsun bu dönem iş değiştirmeyi düşünme hem piyasa çok kötü her açıdan hem de belli bir yaştan sonra uyum,motivasyon zorlaşıyor...
Nursenacım ben tartılmadım ama ben de varımdır sen kadaroff off tartıldımmmmmm maleseffff asuuuuuu çokkk fenaaa çokkkkk
geçtim artık seni ben iflah olmam tüp miğde ameliyatı korkutmasa beni atlıcam hemen benim miğdeye sanayi tipi tüp takmaları lazımm :))) gövdemin yarısı miğde neyse kilommm
92,400 spor yokk
Çok iyi değil sorumlu dr değişti süt izni ile ilgili sorun çıkarttı başlar başlamaz. Ben zaten sulu göz iyice kötü oldum. Konuştum hakkımı lütfetti resmen. Konuşmadan sonra ilk gelen görevi bana yapıştırdı. Bakalım bugün ne olacakas. tünaydın canım meyracım diyet işini toparlamana çok sevindim :)
tünaydın kahveler çok güzel görünüyor :) uzun aradan sonra iş koşuşturması nasıl gidiyor ....
günaydın canım dua için teşekkürler hakkaten ihtiyacım var :) iyi yönde duaların katlanarak sana geri dönsün ...
sende hep aklımızdasın sağlıcakla bebeğini kucağına alıp eve gelmeni bekliyoruz..
çok güzel haberler başlangıcınız daim olsun yol arkadaşı olmak isterdim ama kendime güvenim yok ekmek filan yemiycem demişsiniz hangi yolu uygulaycaksınız merak ettim ?
Hemen başlıyorum.Özgönül, kızartma ve hamur işlerinin kilo aldırmadığını söyledi.
Birçok diyetisyen ve beslenme uzmanını aksine “diyetlerin saçma olduğunu ve ağır sporun zayıflamaya yol açmadığını dile getiren Dr. Özgönül, TGRT haber TV'de yayınlanan “Ercan Gürses'le Haftasonu” programında ezber bozacak açıklamalarda bulundu.
“Zayıflamanın çaresi olarak iştah kapatmanın değil, iştahı daha da açmak olduğu “iddiasında bulunan Özgönül, bunları söyledi:
>Diyetler insan vücuduna yapılan en büyük ihanettir..
> Bütün diyetler terk edilmelidir.
> Zayıflamak için ağır spor vücuda büyük zarar verir.
> Bizi şişmanlatan yemek değil, sindirememek.
> İştahınızın açık olması iyi bir şey, sakın onu kapatmaya çalışmayın.
> İştah artışı normaldir ve şişmanların normal bedene dönme arzusudur.
> Her şeyden doyana kadar yiyin, ama sindirebildiklerinizi yiyin.
> Zayıflama ilaçlarından uzak durulmalı.
> Kilo almak isteyen de vermek isteyen de ekmek yemesin.
> Kepek ekmek aldatmacadır, sindirimi çok zordur.
> Mide operasyonu çok riskli ve sakıncalı.
> Kızartma ve hamur işleri kilo aldırmaz.
> Sakın kalori hesabı yapmayın, tartıları yok edin.
> Tatlı da yiyin ama ölçülü.
> Ara öğün lafı aldatmacadır. Normali üç öğündür.
> Acıkmadan yemeyin, doyana kadar yiyin
> Büyük tuvalete çok giden sevinmesin, üzülsün. Çünkü yediklerini sindirmeden dışarı atıyor.
hayırlı cumalar günaydınGununuz aydin olsun hanimlar..
Hayirli cumalar..
hayırlısı olsun canımHaklısın bunca sene hep iş bulamam tekrar yeniden başlamak da zor diye kaldım seneler gecti
Kendi kendime yaptım
Emekliliğe de daha 12 sene var 40 yaşındayım çalış çalış babam çalış anlayacağın
Yine de iş arayışını sürdüreceğim
Işim maslakta ev Ataşehir yol3 saat sürüyor git gel. eve yakın uygun bir iş bulursam daha iyi olacak
hayırlı cumalarHayırlı cumalar
hayırlı cumalarhayırlı cumalar
hayırlı cumalar günaydınGünaydın kızlarrrrrr
Hayırlı cumalar bol eksili bildirimler
günaydın hayırlı cumalargünaydın hayırlı cumalar..:)
93.3 az bi rakam gitmiş ama buna şükür..:)
sıkma canını asucum valla kastıkça daha da ağır gidiyor nerdeyse 20 gündür 79 küsürlere düşecem diye telef oldum bi türlü 80,5 altına inemedim 2 gündür takmıyorum artık ne zaman olursa dedim bu sabah eksi çıktımBen bu hafta da bildirim yapmak istemiyorumcanım sıkıldı tartıya azcık toparlayım öyle inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?