Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ve aleykümselam zeynepcim kızın için hayırlısı neyse mevlam gönlünüzü o yöne kaydırsın. hayırlı karar verirsiniz inşallah. kilo içinde tebrik ederim.

asucum kıscelerin cicilerini güle güle kullansın

beyzus annene çok geçmiş olsun geçmiş çok şükür . Allah bir daha göstermesin. kilo içinde tebrikler devamı gelir inşallah

Haklısın bunca sene hep iş bulamam tekrar yeniden başlamak da zor diye kaldım seneler gecti
Kendi kendime yaptım
Emekliliğe de daha 12 sene var 40 yaşındayım çalış çalış babam çalış anlayacağın
Yine de iş arayışını sürdüreceğim
Işim maslakta ev Ataşehir yol3 saat sürüyor git gel. eve yakın uygun bir iş bulursam daha iyi olacak

Selam arkadaslar
Ben malesef99.5 kıloyum

97 ye kadar inmiştim ne güzel

Insallah tam anlamıyla başlayıp gene donerim bu ara moral bozukluğundan yılbaşından beri yiyorum önüme geleni

Moral bozukluğundan saçlarımı da kestirdim ama güzel oldu modern oldu cok beğendim

Bugun dikkat etmeye çalışacağım umarım başarırımbaşarırım Bu resimdeki moddayım sanırım:)

off off tartıldımmmmmm maleseffff asuuuuuu çokkk fenaaa çokkkkk
geçtim artık seni ben iflah olmam tüp miğde ameliyatı korkutmasa beni atlıcam hemen benim miğdeye sanayi tipi tüp takmaları lazımm :))) gövdemin yarısı miğde neyse kilommm
92,400 spor yokk

Nursenacım ben tartılmadım ama ben de varımdır sen kadar

Çok iyi değil sorumlu dr değişti süt izni ile ilgili sorun çıkarttı başlar başlamaz. Ben zaten sulu göz iyice kötü oldum. Konuştum hakkımı lütfetti resmen. Konuşmadan sonra ilk gelen görevi bana yapıştırdı. Bakalım bugün ne olacak
Ben izne devam ayrıca bu haftadaa yokum listede

Hemen başlıyorum.

hayırlısı olsunn bonus kızz unutmaaa dua etmeyiiii allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsinnn yavrunu 3 çocuk hep hayalim ama bu kiloya cesaret edemiyorumm kalabalık aileleri hep sevmişimdir

yolcuu geçmiiş olsunnn
beyzus hoş geldinn 90 lara inmişsin gene negüzell annenede çok geçmiş olsunnn
yenaaa bu yaza sence ne olcak bizim halimiz
meyraa kaynan geldi dağıldın ne güzel gidiyodun
gurupta kilo veren oldumu sanki kendim vermiş gibi bi seviniyorumm kiii

ev çok fena benim yaw temizliğe grişmem lazım dip köşe

Gununuz aydin olsun hanimlar..
Hayirli cumalar..
hayırlı cumalar günaydın
hayırlısı olsun canım
canını sıkma her şey oluruna varır diyet konusunda da sen toparlarsın bir an önce inanıyorum ben yemek yeyince sorunlar geçmiyorki
Hayırlı cumalar
hayırlı cumalar
hayırlı cumalar
hayırlı cumalar
Günaydın kızlarrrrrr
Hayırlı cumalar bol eksili bildirimler
hayırlı cumalar günaydın
günaydın hayırlı cumalar..:)
93.3 az bi rakam gitmiş ama buna şükür..:)
günaydın hayırlı cumalar

Ben bu hafta da bildirim yapmak istemiyorum canım sıkıldı tartıya azcık toparlayım öyle inşallah
sıkma canını asucum valla kastıkça daha da ağır gidiyor nerdeyse 20 gündür 79 küsürlere düşecem diye telef oldum bi türlü 80,5 altına inemedim 2 gündür takmıyorum artık ne zaman olursa dedim bu sabah eksi çıktım
artık ağız tadı diye bişi de kalmadı yağsız tuzsuz yemekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…