Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben normalde pek terlemem ama esofman gercekten cok terletiyo gece yatarkende giyen varmış
Bence gece yatarken giymek mantıklı değil.Çünkü o eşofman vücudu havasız bıraktığı için terletiyor zaten.Gece boyu vücut hava alamazsa kötü olur diye düşünüyorum..Ev işi yaparken giyiyorum ben bir de spor yaparken.

Nursena tarifi az daha açıklasan portakalları ve limonu dondurup rondodan çekiyoruz öyle mi
buzluğa yıkayıp koyuyorum kabuklu şekilde 3 portakal 1 limon donuyor sonra donunca çıkarp kabuklarıyla az eriyince bıçakla doğruyorum donken kıyır kıyır doğranıyo tam çözülmücek bildiğimiz robota atuyorum sıkacak deil bıçaklı olan sanra 1 yemek kaşığı limon tuzu 2 su bardağı şeker(şeker azaltılabilir) robotta çekiyorum sonra 3 litre su koyuyorum leğene robottaki çektiğim malzemeyi döküyorum 3 lt suyun içine bekletiyorum 2 saat arada karıştırıyorum ki şeker erisin sonra süzgeçle süzüp şişelere koyuyorum hazır sandılar bugünn arkadaşlar
1 saatten fazla giyilmemesi gerekiyormus. Ama ben bi an önce zayiflayip hamile kalmak istiyorum
canom kiloları hemen almadıkki hemen verelim kilo vermek sabır işi hoşgeldin

En azindan su 3 ayda bi 15 kilo versem

Selamün aleykümm..

ben geldimm..çokk yorgunumm..iki gündür mobilya bakıyoruz düğün salonu arıyoduk falan bulduk sonunda 24 mayısta düğünümüz var ve ben 75 kilo olmalıyım...yarın okulda program var kızım şiir okuyacak heyecan yaptım...bu arada iki gündür yemeği biraz fazla kaçırdım annem çocuklar gelicek diye hamur işi yapmış hep banada sebze yemeği ama obur açgöz ben şekerli olan şeyler hariç herşeyden bolca yedim gerçi hep hareket halindeydim ama durumu kurtarmaz sanırım....inş yarın tekrardan başlıyacağım düzenli bir şekilde...bir sürü sayfa birikmiş güzel muhabbetler dönmüş şöylee bir göz gezdirdim...

yenacımmm benimde canım irmik helvasıı istiyooo..

asuman abla o mercimek köftesinden bende istiyomm...

ayy canım çok fena şeyler istiyoo gözümün önünde birsürü mamalarr cirit atıyo resmennn....ne olcek halim off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…