ben normalde pek terlemem ama esofman gercekten cok terletiyo gece yatarkende giyen varmışCanım ben sauna eşortmanı kullanıyorum spor yaparken.Normalde de terleyen biriyim ama o eşortmanla daha fazla terliyorum ve işe yaradığını düşünüyorum.
Bence gece yatarken giymek mantıklı değil.Çünkü o eşofman vücudu havasız bıraktığı için terletiyor zaten.Gece boyu vücut hava alamazsa kötü olur diye düşünüyorum..Ev işi yaparken giyiyorum ben bir de spor yaparken.ben normalde pek terlemem ama esofman gercekten cok terletiyo gece yatarkende giyen varmış
güzel tarifmiş bende atayım bari portakal ve limonu bütün olarak mı atıyorsun? robottan çek dediğin bildiğimiz robot mu yoksa katı meyve sıkacağı falan mı? doğrayıp derken kabuklarını soyuyoruz di mi?
iyi geceler :)
buzluğa yıkayıp koyuyorum kabuklu şekilde 3 portakal 1 limon donuyor sonra donunca çıkarp kabuklarıyla az eriyince bıçakla doğruyorum donken kıyır kıyır doğranıyo tam çözülmücek bildiğimiz robota atuyorum sıkacak deil bıçaklı olan sanra 1 yemek kaşığı limon tuzu 2 su bardağı şeker(şeker azaltılabilir) robotta çekiyorum sonra 3 litre su koyuyorum leğene robottaki çektiğim malzemeyi döküyorum 3 lt suyun içine bekletiyorum 2 saat arada karıştırıyorum ki şeker erisin sonra süzgeçle süzüp şişelere koyuyorum hazır sandılar bugünn arkadaşlarNursena tarifi az daha açıklasan portakalları ve limonu dondurup rondodan çekiyoruz öyle mi
canom kiloları hemen almadıkki hemen verelim kilo vermek sabır işi hoşgeldin1 saatten fazla giyilmemesi gerekiyormus. Ama ben bi an önce zayiflayip hamile kalmak istiyorum
En azindan su 3 ayda bi 15 kilo versembuzluğa yıkayıp koyuyorum kabuklu şekilde 3 portakal 1 limon donuyor sonra donunca çıkarp kabuklarıyla az eriyince bıçakla doğruyorum donken kıyır kıyır doğranıyo tam çözülmücek bildiğimiz robota atuyorum sıkacak deil bıçaklı olan sanra 1 yemek kaşığı limon tuzu 2 su bardağı şeker(şeker azaltılabilir) robotta çekiyorum sonra 3 litre su koyuyorum leğene robottaki çektiğim malzemeyi döküyorum 3 lt suyun içine bekletiyorum 2 saat arada karıştırıyorum ki şeker erisin sonra süzgeçle süzüp şişelere koyuyorum hazır sandılar bugünn arkadaşlar
canom kiloları hemen almadıkki hemen verelim kilo vermek sabır işi hoşgeldin
verirsin azmedersen verdikçe insana özgüven geliyo kolay gelsin yediklerimizi burda sporunuda paylaş hergünn inşallah hep beraber veririz bi 15 te bana lazım vermekEn azindan su 3 ayda bi 15 kilo versem
evetttt yarınn azartesii ve başlıyalım artıkkkkkk çokk kötü yüz ikimizde asuNursena yarın bari doğru dürüst beslenmeye başlasak yaaa
Haklısın biri bizi durdurmalı artıkevetttt yarınn azartesii ve başlıyalım artıkkkkkk çokk kötü yüz ikimizde asu
bikaç kilo daha vereyimde sonra ödül niyetine bişeyler yaparım accık accık yerim ama şimdi iradem pek yok yaparsam bitene kadar kendim yerim oyüzden erteliyorum...Zeynepcim aklında kalacağına azcık ye canın ne istiyorsa bana sorarsan sonrasında kopup daha fazla yememek için
Durmayı beceremem diyorsan bulaşmamak daha iyi haklısınbikaç kilo daha vereyimde sonra ödül niyetine bişeyler yaparım accık accık yerim ama şimdi iradem pek yok yaparsam bitene kadar kendim yerim oyüzden erteliyorum...
İyiyim şükür Zeynepcim göbeğim dışında sorunum yok şükür:))uykum varr ama küçük cadı uyumuyoki bende yatayım...
sen nasılsın asuman abla...
Ben de az izlemiştim daha önce ama tam değil ama şimdi dizi izliyorum Fox datrtde benim adım khan diye bi flim var ona bakıyom bi yandan...daha önce yarım yamalakta olsa seyretmiştim ve güzeldi tavsiye ederim..
İyiyim şükür Zeynepcim göbeğim dışında sorunum yok şükür:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?