Sağol kuzum oldu valla iyileşmeye çalışıyor şimdi ahhh ahhh bi laf var ya
Kardeşin büyüğü ana baba küçüğü evlat gibiymis diye aynen öyle kız kardeşimden 2 yaş erkek kardeşimden 6 yas büyüğüm ikisiné de kiyamiyorum ama erkek kardeşimi çok baktım bebeyken Allah acılarını göstermesin Amin
Ayy gece gece duygulandım bak
Yok kuzum ben çok zor ağlarım zatenAmin Allah esirgesin canım.
Aynen dediğin gibi oluyo büyük kuçuk kardeşler...
Ağlama sakın kıyamam; ***
Bu gece kızım saat 7 de uyudu keyifsizdi sonra 11 de kalktı uykuyu almış oturuyorduk beraber uyudu şimdi koltukta onu yerine gönderip ben de yatayim artık
Yarın görüşürüz meyram öpüyorum
Bende dediğin gibi oldum. Sonra yerimi beğendim arabası kapının önünden geçiyordu. Sonra oranın ebesi görevden döndü.meslektaşız yani
ben ilk geldiğimde buraya tsmye verceklerdi beni. ordanda görevlendirmeyle bir köye yollucaklardı. buranın yabancısı olduğumuz için hergün git gel zor olur diye hastaneyi tercih ettim. şimdi bazen diyorum alttarafı 3-4 ay görevli olacaktın ondan sonra yerine döncektin nöbetin yok mesai tamamlıyorsun aptal kafam dedim. neyse artık böyle olması gerekiyormuş. nasibimizde bu varmış ne diyelim. :)
Bazen bekliyorsun. Doğumdan sonra bebeğin 40ı çıkana kadar 1 kere geldi 1 kere aradı. Ben gelinde o torun aman neyseİyi böyle bence, neden dersen kv gelip herşeyine karışsa çok kotu canım....
Amin.
Yok canım neden yanlış anlaşılasın, mucks mucks optum koccaman: **
Ecmain inş ablam, sağolasın: )
: **
Sağol canım: )
hayırlı olsun cnm diyete başlamışsın. hemde bu topiktemi aaaaaa çok şaşırdım
geçen bendede oldu 2 tane fare taktık çalışmadı meğer usb girişinde sıkıntı varmış oldu sonradan :)
Merhabalar...
Kotu bir gece gecirdik oglum asiri oksurukten sonrasinda atesten baya fenaydi..bugun doktora goturdu esim hava verilmis..ogretmenini aradim sinifin yarisi yok yarinda dinlensin cuma gunu karne almaya gelirsiniz dedi..bugun esim ise gitmiyor evdeler simdi baba ogul ben cuma icin izin alicam yarin babaanneye soyleyecez lutfedip gelirse yarin icin..
Hatice seni cok iyi anliyorum senin belki daha fazlasini ben yasadim yasiyorum..oylesine soguk ve mesafeliki kayinvaldem..
Çoğul olarak alınsaydın canım ne demek.Gunaydinn yst fistik lafini ustume aldim.
Nerde bunlar erkenden uyanan kimse yokmu agsam yatmiyonuz tabi zabah kalkamiyonuz. Halbuki şöyle güzl bi sabah sporu ne iyi olur pehh çürük topic sizi
Benim bir eltim daha var. Annesi yok diye annelik yaptı. Eltim aklından geçirirken kayınvaldem o işi yapmaya başladı. Şimdi eltim hayatta kendine yük olacak herşeyi kayınvaldeme yıkıyor. Biraz eltimden kaynaklı biraz benim ailemin ilgisinden kaynaklı böyle yapıyor. Ama insan istiyor işte.Merhabalar...
Kotu bir gece gecirdik oglum asiri oksurukten sonrasinda atesten baya fenaydi..bugun doktora goturdu esim hava verilmis..ogretmenini aradim sinifin yarisi yok yarinda dinlensin cuma gunu karne almaya gelirsiniz dedi..bugun esim ise gitmiyor evdeler simdi baba ogul ben cuma icin izin alicam yarin babaanneye soyleyecez lutfedip gelirse yarin icin..
Hatice seni cok iyi anliyorum senin belki daha fazlasini ben yasadim yasiyorum..oylesine soguk ve mesafeliki kayinvaldem..
dayko deyzem beni gözüne kestirmişsin ama tahminimce sen gelir beni geçersin sende o azim ben de bu azimsizlik olduktan sonra kesin böyle olur
Artik sende gozune kestirsen biseyleri diyorum
Daficim hayirli yolculuklar..
Nur sizede gecmis olsun...iyi yapmisin ilacllari vermeyerek..demek 33 haftalik dogurdun sen de baya zor zamanlar gecirmissin Allah bir daha yasatmasin..Nerde varsa sifasini versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?