Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Amin Allah esirgesin canım.
Aynen dediğin gibi oluyo büyük kuçuk kardeşler...
Ağlama sakın kıyamam; ***

Bende dediğin gibi oldum. Sonra yerimi beğendim arabası kapının önünden geçiyordu. Sonra oranın ebesi görevden döndü.

Bazen bekliyorsun. Doğumdan sonra bebeğin 40ı çıkana kadar 1 kere geldi 1 kere aradı. Ben gelinde o torun aman neyse

Selamün aleykümm..

ben geldimm...diyetimi düzene sokmaya çalışıyorum umarım başarırım...kaynım geldi kızı aldı az önce eltim bugun çıkıyo eve ama bebiş nekadar kalıcak belli değil birazdan doktor bilgi vericekmiş bekliyoz sabırsızlıkla...

daykooo ben birazdan başlıyom mekik çekmeye he inş faydasını görürüz....

hayırlı olsun cnm diyete başlamışsın. hemde bu topiktemi aaaaaa çok şaşırdım
geçen bendede oldu 2 tane fare taktık çalışmadı meğer usb girişinde sıkıntı varmış oldu sonradan :)

Merhabalar...

Kotu bir gece gecirdik oglum asiri oksurukten sonrasinda atesten baya fenaydi..bugun doktora goturdu esim hava verilmis..ogretmenini aradim sinifin yarisi yok yarinda dinlensin cuma gunu karne almaya gelirsiniz dedi..bugun esim ise gitmiyor evdeler simdi baba ogul ben cuma icin izin alicam yarin babaanneye soyleyecez lutfedip gelirse yarin icin..

Hatice seni cok iyi anliyorum senin belki daha fazlasini ben yasadim yasiyorum..oylesine soguk ve mesafeliki kayinvaldem..

Gecmis olsun ya ilacsiz duzelmiycek demek bizde 4 aylikken bronsit gecirmistik hava makinesi aldik eve cok faydasi oluyo

Benim bir eltim daha var. Annesi yok diye annelik yaptı. Eltim aklından geçirirken kayınvaldem o işi yapmaya başladı. Şimdi eltim hayatta kendine yük olacak herşeyi kayınvaldeme yıkıyor. Biraz eltimden kaynaklı biraz benim ailemin ilgisinden kaynaklı böyle yapıyor. Ama insan istiyor işte.
Taze zencefil ve bal iyi geliyormuş. Geçmiş olsun ayrıca

herkese merabalar
YENA oğlun için üzüldüm çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum
y.o.l.c.u size de geçmiş olsun inş.bebeğiniz sağ salim eve döner. benim oğlumda prematüre doğdu 33 haftalık 15 gün kuvezde kaldı ama şimdi maşallahımız var koca adam oldu. Çok zordu ama bebekliği yaşına girene kadar hep korku yaşıyo insan. mesela 4 aylık falandı hala bizi tam göremiyodu gölgemizi takip ediyodu sadece kaç kere göz damarlarına bakıldı mahfodu çocuk. erken doğduğu için bağışıklıgıda çok zayıftı çok hasta oldu. hala da oluyo. ama hastanede süt sağmaya gittiğimde bi sürü erken doğan bebek gördüm inanamazsın yaa 450 gr bebekler vardı sadece et parçası yüce rabbim yaşatmak isterse yaşıyor işte.

bu arada hasta olan çocukları hasta olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun.

ben de çok zor bi hafta sonu ve hafta başı geçirdim. kendim kötüydüm cuma gününden zaten pazara kadar geçmedi midem de bi ağrı hiçbişe yiyemedm dr a gittim adam sordu neyin var midm ağrıyo dedim ne tahlil ne bişe ülser olabilir dedi mide koruyucu ve gaviscon verdi gönderdi. pazar akşamı oğlan kusmaya başladı aynı hastanenin çocuk hastanesi var bi de oraya götürdük ne tahlil ne bişe bağırsak enfeksiyonu dedi 4 tane ilaç verdi. vermedim sabaha kadar kustu çocuk başka bi çocuk hastanaesine götürdüm tahlil falan yaptılar hiçbişe çıkmadı oğlanda iyi şimdi zaten. dr o ilaçların hiçbirini verme dedi hafif bişe atlatıyo dedi. çok sinirlendim diğer hastaneye yani boş yere 4 tane ilaç vericektim çocuğa. bi daha sanırım oraya hiçbir şekilde ne kendim giderim ne de çocuğu götürürüm.

Daficim hayirli yolculuklar..

Nur sizede gecmis olsun...iyi yapmisin ilacllari vermeyerek..demek 33 haftalik dogurdun sen de baya zor zamanlar gecirmissin Allah bir daha yasatmasin..Nerde varsa sifasini versin...

Daficim hayirli yolculuklar..

Nur sizede gecmis olsun...iyi yapmisin ilacllari vermeyerek..demek 33 haftalik dogurdun sen de baya zor zamanlar gecirmissin Allah bir daha yasatmasin..Nerde varsa sifasini versin...

Amin YENA gerçekten çok zordu suyum geldi hemen hastaneye gittim yatırdılar beni iğne yaptılar ciğerleri gelişsin diye 5 gün yattım hastanede açılmam ilk günden 1 cm di hiç kalkmıyodum yermden yürüdükçe açılma artar diye ne kadar durdurabilrsek o kadar fayda dedi dr artık suyum iyice azaldı açılmada artmaya başlayınca sezeryanla aldılar. 15 gün boyunca sabahtan akşama kadar hastanedeydim bebeği göstermiyolardı ama süt sagıyodum 2 saatte bir günde 10 dk dışardan camın arkasından bakabiliyoduk sadece. son bi iki gün ara ara içeri aldılar beni emzirmek için çok küçüktü inanamazsın yaa tutulmuyo ağzı minnacık ememiyo. hastaneden çıktık emziremedim hep uyuyo uyandıramıyorum bi türlü tekrar götürdük hastaneye 2. kere sarılık oldu bi kuvezde olmuştu.yatırdılar 3 gün daha sonra çıkardık düzeldi yine sararmaya başladı tekrar götürdük anne sütü sarılığı dedi dr bi süre sonra geçer dedi öyle de oldu çok şükür ki şimdi çok iyi oğlum. Çok korkuyordum kalıcı bişe olur diye ama bin şükür ki olmadı öyle bişe. kuzenimin oğlu da 33 haftalık doğdu ve sadece bikaç gün yaşadı ciğerleri patlamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…