Daficim hayirli yolculuklar..
Nur sizede gecmis olsun...iyi yapmisin ilacllari vermeyerek..demek 33 haftalik dogurdun sen de baya zor zamanlar gecirmissin Allah bir daha yasatmasin..Nerde varsa sifasini versin...
Delim benim sen 33.haftayı geçireli çok oldu artık bekliyom ben elifimi gelsin. o yaşamıycak inş. öyle bişe korkucak bişe yokHaftaya doguracaz dimi nur hanim az daha ic acici seyler konussak diyorum
He 33 u gectikte dogum iste insan tirsiyo duyguyu biliyon kakasini yapmisti 4 gun kalmisti kuvezde. Bide su yapisiklik kilo hepsinin verdigi risk allah banada dr larada yardim etsin insDelim benim sen 33.haftayı geçireli çok oldu artık bekliyom ben elifimi gelsin. o yaşamıycak inş. öyle bişe korkucak bişe yok
Daha neler varmis.Yok bi kere senin ihmal ettigin bazi seylerde vardi en basindan beri hic bi ilacini duzgun almadin.
He 33 u gectikte dogum iste insan tirsiyo duyguyu biliyon kakasini yapmisti 4 gun kalmisti kuvezde. Bide su yapisiklik kilo hepsinin verdigi risk allah banada dr larada yardim etsin ins
ne alakası var kızım yaa kalsiyum almadım diye mi erken doğurdum yani. olcağı varmış oldu işte. sanki sen çok kullanmışsın gibi bana artislik yapma taam mı
bu topic etsin yeter la koskoca kk yi ayaga kaldrmaya gerenk yokkorkma balım hiçbişe olmıycak inş. koskoca kk dua edicek arkandan kızım boru mu
Sen hafife alma kizim yavrum beslenememisti anasi yuzunden onu yimem bunu yimem ama herseyi kusarim öggg ayy cekilmez günlerindi he
bu topic etsin yeter la koskoca kk yi ayaga kaldrmaya gerenk yok
Atara atarla cvp vericem tamam fucudun sarsildi ilk hamilelik zor gecti ama bulanti ilacini bile almiyodun neyse daha uzatmim hakli cikicam üzülcen kiyamamyaa sanki bilerek yapmışı gibi konuşma adamı hasta etme tamam mı doğurana kadar yediğimi çıkardıysam suç benm mi? Burdan şu sonucu çıkarabiliriz dmek ki neymiş benim vucudum hamişliği kaldıramıyo
Atara atarla cvp vericem tamam fucudun sarsildi ilk hamilelik zor gecti ama bulanti ilacini bile almiyodun neyse daha uzatmim hakli cikicam üzülcen kiyamam
Günaydın fıstıklarrr
Gunaydinn yst fistik lafini ustume aldim.
Nerde bunlar erkenden uyanan kimse yokmu agsam yatmiyonuz tabi zabah kalkamiyonuz. Halbuki şöyle güzl bi sabah sporu ne iyi olur pehh çürük topic sizi
Selamün aleykümm..
ben geldimm...diyetimi düzene sokmaya çalışıyorum umarım başarırım...kaynım geldi kızı aldı az önce eltim bugun çıkıyo eve ama bebiş nekadar kalıcak belli değil birazdan doktor bilgi vericekmiş bekliyoz sabırsızlıkla...
daykooo ben birazdan başlıyom mekik çekmeye he inş faydasını görürüz....
selamun aleyküm güzeller
bugün köye gidiyorum ablam umreden dönüyor. inşallah düzenimi bozmam
zeynepcim eltinin iyi olmasına sevindim. inşallah bebiştende güzel haberler alırsınız
Merhabalar...
Kotu bir gece gecirdik oglum asiri oksurukten sonrasinda atesten baya fenaydi..bugun doktora goturdu esim hava verilmis..ogretmenini aradim sinifin yarisi yok yarinda dinlensin cuma gunu karne almaya gelirsiniz dedi..bugun esim ise gitmiyor evdeler simdi baba ogul ben cuma icin izin alicam yarin babaanneye soyleyecez lutfedip gelirse yarin icin..
Hatice seni cok iyi anliyorum senin belki daha fazlasini ben yasadim yasiyorum..oylesine soguk ve mesafeliki kayinvaldem..
canım bugün uğramamışsın ?Ben de mutfağı topladım makineyi çalıştırdım elde yıkanacakları da yıkadım oturdum şimdi aman şu mutfak işi hiç mi bitmez yaa
Bonus geleyim senin mutfağı da toplayayım
daykocum kardeşine geçmiş olsun kardeş candır yaa Allah daha beterlerinden saklasın :)Frida yoğunsun galiba beğenmişsin de yazmamissin kolay gelsin
Frida bu topiğin ruhu: )))))
yenacım üzüldüm şerbetli paşama Allah acil şifalar versinMerhabalar...
Kotu bir gece gecirdik oglum asiri oksurukten sonrasinda atesten baya fenaydi..bugun doktora goturdu esim hava verilmis..ogretmenini aradim sinifin yarisi yok yarinda dinlensin cuma gunu karne almaya gelirsiniz dedi..bugun esim ise gitmiyor evdeler simdi baba ogul ben cuma icin izin alicam yarin babaanneye soyleyecez lutfedip gelirse yarin icin..
Hatice seni cok iyi anliyorum senin belki daha fazlasini ben yasadim yasiyorum..oylesine soguk ve mesafeliki kayinvaldem..
nur cum çok geçmiş olsun. aynı hastahanede önceki hafta yeğenimin bebeği yattı. ziyarete gittim kızın oturacağı koltuğa bile hasta bebek yatırmışlar. boş yatak yokmuş. kıza dedim sen ne yaptın sonuşta bebek karyolasına yatamazsın. sabaha kadar ayakta bekledim dedi. kendiside hastaydı zaten . çok üzüldüm bu gecede ben kalsam dedim. saat başı emmek istiyor dedi. çok yoğunluk var ve hastahane yetersiz . geleni baştan savıyorlar artık diye düşünüyorumherkese merabalar
YENA oğlun için üzüldüm çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum
@y.o.l.c.u size de geçmiş olsun inş.bebeğiniz sağ salim eve döner. benim oğlumda prematüre doğdu 33 haftalık 15 gün kuvezde kaldı ama şimdi maşallahımız var koca adam oldu. Çok zordu ama bebekliği yaşına girene kadar hep korku yaşıyo insan. mesela 4 aylık falandı hala bizi tam göremiyodu gölgemizi takip ediyodu sadece kaç kere göz damarlarına bakıldı mahfodu çocuk. erken doğduğu için bağışıklıgıda çok zayıftı çok hasta oldu. hala da oluyo. ama hastanede süt sağmaya gittiğimde bi sürü erken doğan bebek gördüm inanamazsın yaa 450 gr bebekler vardı sadece et parçası yüce rabbim yaşatmak isterse yaşıyor işte.
bu arada hasta olan çocukları hasta olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun.
ben de çok zor bi hafta sonu ve hafta başı geçirdim. kendim kötüydüm cuma gününden zaten pazara kadar geçmedi midem de bi ağrı hiçbişe yiyemedm dr a gittim adam sordu neyin var midm ağrıyo dedim ne tahlil ne bişe ülser olabilir dedi mide koruyucu ve gaviscon verdi gönderdi. pazar akşamı oğlan kusmaya başladı aynı hastanenin çocuk hastanesi var bi de oraya götürdük ne tahlil ne bişe bağırsak enfeksiyonu dedi 4 tane ilaç verdi. vermedim sabaha kadar kustu çocuk başka bi çocuk hastanaesine götürdüm tahlil falan yaptılar hiçbişe çıkmadı oğlanda iyi şimdi zaten. dr o ilaçların hiçbirini verme dedi hafif bişe atlatıyo dedi. çok sinirlendim diğer hastaneye yani boş yere 4 tane ilaç vericektim çocuğa. bi daha sanırım oraya hiçbir şekilde ne kendim giderim ne de çocuğu götürürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?