Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Daficim hayirli yolculuklar..

Nur sizede gecmis olsun...iyi yapmisin ilacllari vermeyerek..demek 33 haftalik dogurdun sen de baya zor zamanlar gecirmissin Allah bir daha yasatmasin..Nerde varsa sifasini versin...

daha neler var ben de. hamilelik sırasında bi mikrop girmiş vucuduma gözüme blaşmış toksoplazma diye bişe oldum nerdeyse kör oluyodum :) hala da kendini tekrarlama riski var

Delim benim sen 33.haftayı geçireli çok oldu artık bekliyom ben elifimi gelsin. o yaşamıycak inş. öyle bişe korkucak bişe yok
He 33 u gectikte dogum iste insan tirsiyo duyguyu biliyon kakasini yapmisti 4 gun kalmisti kuvezde. Bide su yapisiklik kilo hepsinin verdigi risk allah banada dr larada yardim etsin ins

ne alakası var kızım yaa kalsiyum almadım diye mi erken doğurdum yani. olcağı varmış oldu işte. sanki sen çok kullanmışsın gibi bana artislik yapma taam mı

Sen hafife alma kizim yavrum beslenememisti anasi yuzunden onu yimem bunu yimem ama herseyi kusarim öggg ayy cekilmez günlerindi he

korkma balım hiçbişe olmıycak inş. koskoca kk dua edicek arkandan kızım boru mu
bu topic etsin yeter la koskoca kk yi ayaga kaldrmaya gerenk yok

Sen hafife alma kizim yavrum beslenememisti anasi yuzunden onu yimem bunu yimem ama herseyi kusarim öggg ayy cekilmez günlerindi he

bu topic etsin yeter la koskoca kk yi ayaga kaldrmaya gerenk yok

yaa sanki bilerek yapmışı gibi konuşma adamı hasta etme tamam mı doğurana kadar yediğimi çıkardıysam suç benm mi? Burdan şu sonucu çıkarabiliriz dmek ki neymiş benim vucudum hamişliği kaldıramıyo

Atara atarla cvp vericem tamam fucudun sarsildi ilk hamilelik zor gecti ama bulanti ilacini bile almiyodun neyse daha uzatmim hakli cikicam üzülcen kiyamam

Atara atarla cvp vericem tamam fucudun sarsildi ilk hamilelik zor gecti ama bulanti ilacini bile almiyodun neyse daha uzatmim hakli cikicam üzülcen kiyamam

neyse hamile hamile bulaşmim şimdi doğrurursun falan böyle bi vebalin altına giremem.

bu arada bugun herkes nerde yaa kendimiz çalıp kendimiz oynuyoz hee

Nur cum toksoplazma erken doguma dusuge sebep olurmus diyebiliyorum yaniliyorda olabilirim..Çok sukur hersey yolunda su an sizin icin...Gelmis gecmis...

Bonuscum hastaneye gidecegin gunu saati yaz buraya tamammi unutma..online baglaniriz sana.:)

merhabalar topiğim

pek uğrıyamadım ama sizleri hep okudum gelmediğim dönemde misafir trafiğim oldu biraz, bir nişanımız vardı onu yaptık. oğlum geldi gitti onunla vakit geçirdik, böylee iştee .... ailecek biraz canımız sıkın eşimin işinden dolayı problemler var. vaktide geldiği için emekli olması isteniyor zorluk çıkartıyorlar kendiside emekli olmak istemiyor morali bozuk haliyle eve yansıyor biraz düşünmek için 1 aylık izne ayrılıyor pazartesinden sonra evde olucak artık okul yarıyıl tatilinde de 1 haftalığına bursaya kardeşime gideceğiz bendeki durumlar böylee ....

Günaydın fıstıklarrr

merhaba canım işde baağzı sıkıntılar oluyormuş inş geçer düzelirde herşey yoluna girer

Gunaydinn yst fistik lafini ustume aldim.

Nerde bunlar erkenden uyanan kimse yokmu agsam yatmiyonuz tabi zabah kalkamiyonuz. Halbuki şöyle güzl bi sabah sporu ne iyi olur pehh çürük topic sizi

bonuscum son günlerini burda bizimle geçirmen ne güzel bizde daha çok doğum , bebek moduna girdik zaten zayıflama namına bişey yaptığım yok sende buranın zayıflama topiği olduğunu hatırlatmasan olmaz mı.....

bu arada doğumu nerde yapıcaksın gününü saatini bende merak ediyorum ...
boşver yaaa bebeğimiz olucak bak heycan yaptık

canım eltine geçmiş olsun inş. bebeğinizde iyileşir ve sağlıcakla oda annesi gibi gelir evine ...

mekikmi çekçeen yada çektiin

selamun aleyküm güzeller
bugün köye gidiyorum ablam umreden dönüyor. inşallah düzenimi bozmam
zeynepcim eltinin iyi olmasına sevindim. inşallah bebiştende güzel haberler alırsınız

as. dafi yolculuk varmış güle güle gidip gel öksürüğün nasıl oldu düzeldin mi biraz ?

geçmiş olsun canım barışcık hastaymış inş. kullandığı ilaçlarla daha çabuk toparlar senin ağzındaki yara nasıl oldu iyileşti mi ? benim kızda bugün okula gitmedi sözde dışarı çıkacaktık ama çok yorgundum birde mağlum dönem ağrıları çıkmadık biryere evdeyiz şimdii ...

Merhabalar
Sabah azcık uyuyum derken arkadaşlar rahat bırakmadı erkenden gittik kahvaltıya saat 3 e geliyordu eve geldiğimde sonra da dün yıkamaya üşendiğim ıspanakları hallettim suda bekliyorlar şimdi
Yenacım Barış'a üzüldüm inşallah toparlamıştır gün boyu zaten geceleri hep azar bu öksürük
Zeynepcim eltin iyiymiş bebekten de hayırlı haberler alırsınız inşallah
Tüm hastalara Allah şifa versin
Daficim gözün aydın ablan gelmiş
Adaşım sizin de hakkınızda hayırlısı inşallah
Bonuscum sen de bizim dualarımızdasın

Ben de mutfağı topladım makineyi çalıştırdım elde yıkanacakları da yıkadım oturdum şimdi aman şu mutfak işi hiç mi bitmez yaa
Bonus geleyim senin mutfağı da toplayayım
canım bugün uğramamışsın ? sorma mutfak işi hiç bitmiyor son günlerde bende hep mutfaktaydım hep hizmet sektörü hep hizmet sektörüü başka bişey yok senin sarma sarıcam diye yazdığın gün ben sarmıştım bilee senle nilüş pizzada pişti oldunuz yaa o günde lahmacun yapmıştım diğer yaptıklarımı yazmıyım artık yoruldum yaa bu kiloyla ayakta zor oluyor vallaha bellim ağrıyor benim ...

Frida yoğunsun galiba beğenmişsin de yazmamissin kolay gelsin
daykocum kardeşine geçmiş olsun kardeş candır yaa Allah daha beterlerinden saklasın :)
evet canım yoğunluk oldu akşamları yatağa yorgun argın girdiğimde sizleri hep okuyorumda telefondan yazması çok zor oluyor. evde bir leptop var oda bu ara hep eşimde saga filan oynuyor zaten adamın canı sıkkın bende ses çıkarmıyorum işte böylee dünki mekikler gözümden kaçmadı ama

Frida bu topiğin ruhu: )))))

sorma meyracım gerçekden bu ara böyle oldu moralimde iyi değil düzeliriz inş. :)

hayırlı akşamlar kızceler ben köyden döndüm

yenacım üzüldüm şerbetli paşama Allah acil şifalar versin

nur cum çok geçmiş olsun. aynı hastahanede önceki hafta yeğenimin bebeği yattı. ziyarete gittim kızın oturacağı koltuğa bile hasta bebek yatırmışlar. boş yatak yokmuş. kıza dedim sen ne yaptın sonuşta bebek karyolasına yatamazsın. sabaha kadar ayakta bekledim dedi. kendiside hastaydı zaten . çok üzüldüm bu gecede ben kalsam dedim. saat başı emmek istiyor dedi. çok yoğunluk var ve hastahane yetersiz . geleni baştan savıyorlar artık diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…