- 25 Aralık 2009
- 5.661
- 17.584
- 498
ben geldimm...oyy çok yorgunum..bütün gün narin totoşum yer görmedi yav anca oturdum..cam çerçeve tül perde derken dip köşe temizlik yaptım..ama şuan mutfağı toplayacak halim yok..ütüler anamı ağlattı yawwww...
sağol ablacım...bebiştenn haber olarak dün ufak çaplı bi mide kanaması geçirmiş (ufak çaplı nasıl oluyosa artık )atlatmışlar..sarılıgı artmış onuda kontrol altına almışlar ama genel durum olarak ne ilerleme ne gerileme yok demiş doktor...ama eltim ilk gördüğümdeki haline göre daha iyi gördüm dedi..bilemiyom artık Rabbim hayırlısını nasip etsin...
sanada geçmiş olsun canım...bebişinde çok zorluk yaşamışşsın çok üzüldüm hele bugünlerde zaten fazlasıyla duygusalım çocuklar bebekler sözkonusu olunca tutamıyom kendimi salya sümük geziyom...
hee mekik çektimm.... becerememmi sandıydın kiii....
sağol ablacım...
yenacım barışada çokk geçmiş olsunn...şu bal turp olayınımı denesen bide acaba...geçen hafta benim büyük kız aynı öyleydi yaptığım hiç bişey işe yaramadı bide onu yaptım en son yaradıı..benimkinin vucudu çok çabuk alışıyo her ilaca bi kere yarayan ikinci kere yaramıyo...
selamun aleyküm güzeller
bugün köye gidiyorum ablam umreden dönüyor. inşallah düzenimi bozmam
zeynepcim eltinin iyi olmasına sevindim. inşallah bebiştende güzel haberler alırsınız
sağol ablacım...bebiştenn haber olarak dün ufak çaplı bi mide kanaması geçirmiş (ufak çaplı nasıl oluyosa artık )atlatmışlar..sarılıgı artmış onuda kontrol altına almışlar ama genel durum olarak ne ilerleme ne gerileme yok demiş doktor...ama eltim ilk gördüğümdeki haline göre daha iyi gördüm dedi..bilemiyom artık Rabbim hayırlısını nasip etsin...
herkese merabalar
YENA oğlun için üzüldüm çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum
y.o.l.c.u size de geçmiş olsun inş.bebeğiniz sağ salim eve döner. benim oğlumda prematüre doğdu 33 haftalık 15 gün kuvezde kaldı ama şimdi maşallahımız var koca adam oldu. Çok zordu ama bebekliği yaşına girene kadar hep korku yaşıyo insan. mesela 4 aylık falandı hala bizi tam göremiyodu gölgemizi takip ediyodu sadece kaç kere göz damarlarına bakıldı mahfodu çocuk. erken doğduğu için bağışıklıgıda çok zayıftı çok hasta oldu. hala da oluyo. ama hastanede süt sağmaya gittiğimde bi sürü erken doğan bebek gördüm inanamazsın yaa 450 gr bebekler vardı sadece et parçası yüce rabbim yaşatmak isterse yaşıyor işte.
bu arada hasta olan çocukları hasta olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun.
ben de çok zor bi hafta sonu ve hafta başı geçirdim. kendim kötüydüm cuma gününden zaten pazara kadar geçmedi midem de bi ağrı hiçbişe yiyemedm dr a gittim adam sordu neyin var midm ağrıyo dedim ne tahlil ne bişe ülser olabilir dedi mide koruyucu ve gaviscon verdi gönderdi. pazar akşamı oğlan kusmaya başladı aynı hastanenin çocuk hastanesi var bi de oraya götürdük ne tahlil ne bişe bağırsak enfeksiyonu dedi 4 tane ilaç verdi. vermedim sabaha kadar kustu çocuk başka bi çocuk hastanaesine götürdüm tahlil falan yaptılar hiçbişe çıkmadı oğlanda iyi şimdi zaten. dr o ilaçların hiçbirini verme dedi hafif bişe atlatıyo dedi. çok sinirlendim diğer hastaneye yani boş yere 4 tane ilaç vericektim çocuğa. bi daha sanırım oraya hiçbir şekilde ne kendim giderim ne de çocuğu götürürüm.
sanada geçmiş olsun canım...bebişinde çok zorluk yaşamışşsın çok üzüldüm hele bugünlerde zaten fazlasıyla duygusalım çocuklar bebekler sözkonusu olunca tutamıyom kendimi salya sümük geziyom...
merhaba canım işde baağzı sıkıntılar oluyormuş inş geçer düzelirde herşey yoluna girer
bonuscum son günlerini burda bizimle geçirmen ne güzelbizde daha çok doğum , bebek moduna girdik zaten zayıflama namına bişey yaptığım yok sende buranın zayıflama topiği olduğunu hatırlatmasan olmaz mı.....
bu arada doğumu nerde yapıcaksın gününü saatini bende merak ediyorum ...
boşver yaaa bebeğimiz olucak bak heycan yaptık
canım eltine geçmiş olsun inş. bebeğinizde iyileşir ve sağlıcakla oda annesi gibi gelir evine ...
mekikmi çekçeen yada çektiin
as. dafi yolculuk varmış güle güle gidip gel öksürüğün nasıl oldu düzeldin mi biraz ?
geçmiş olsun canım barışcık hastaymış inş. kullandığı ilaçlarla daha çabuk toparlar senin ağzındaki yara nasıl oldu iyileşti mi ? benim kızda bugün okula gitmedi sözde dışarı çıkacaktık ama çok yorgundum birde mağlum dönem ağrıları çıkmadık biryere evdeyiz şimdii ...
hee mekik çektimm....
Merhabalar
Sabah azcık uyuyum derken arkadaşlar rahat bırakmadı erkenden gittik kahvaltıya saat 3 e geliyordu eve geldiğimde sonra da dün yıkamaya üşendiğim ıspanakları hallettim suda bekliyorlar şimdi
Yenacım Barış'a üzüldüm inşallah toparlamıştır gün boyu zaten geceleri hep azar bu öksürük
Zeynepcim eltin iyiymiş bebekten de hayırlı haberler alırsınız inşallah
Tüm hastalara Allah şifa versin
Daficim gözün aydın ablan gelmiş
Adaşım sizin de hakkınızda hayırlısı inşallah
Bonuscum sen de bizim dualarımızdasın
sağol ablacım...
yenacım barışada çokk geçmiş olsunn...şu bal turp olayınımı denesen bide acaba...geçen hafta benim büyük kız aynı öyleydi yaptığım hiç bişey işe yaramadı bide onu yaptım en son yaradıı..benimkinin vucudu çok çabuk alışıyo her ilaca bi kere yarayan ikinci kere yaramıyo...