Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldimm...oyy çok yorgunum..bütün gün narin totoşum yer görmedi yav anca oturdum..cam çerçeve tül perde derken dip köşe temizlik yaptım..ama şuan mutfağı toplayacak halim yok..ütüler anamı ağlattı yawwww...

selamun aleyküm güzeller
bugün köye gidiyorum ablam umreden dönüyor. inşallah düzenimi bozmam
zeynepcim eltinin iyi olmasına sevindim. inşallah bebiştende güzel haberler alırsınız

sağol ablacım...bebiştenn haber olarak dün ufak çaplı bi mide kanaması geçirmiş (ufak çaplı nasıl oluyosa artık )atlatmışlar..sarılıgı artmış onuda kontrol altına almışlar ama genel durum olarak ne ilerleme ne gerileme yok demiş doktor...ama eltim ilk gördüğümdeki haline göre daha iyi gördüm dedi..bilemiyom artık Rabbim hayırlısını nasip etsin...

sanada geçmiş olsun canım...bebişinde çok zorluk yaşamışşsın çok üzüldüm hele bugünlerde zaten fazlasıyla duygusalım çocuklar bebekler sözkonusu olunca tutamıyom kendimi salya sümük geziyom...

hee mekik çektimm.... becerememmi sandıydın kiii....

sağol ablacım...

yenacım barışada çokk geçmiş olsunn...şu bal turp olayınımı denesen bide acaba...geçen hafta benim büyük kız aynı öyleydi yaptığım hiç bişey işe yaramadı bide onu yaptım en son yaradıı..benimkinin vucudu çok çabuk alışıyo her ilaca bi kere yarayan ikinci kere yaramıyo...

daha neler var ben de. hamilelik sırasında bi mikrop girmiş vucuduma gözüme blaşmış toksoplazma diye bişe oldum nerdeyse kör oluyodum :) hala da kendini tekrarlama riski var
ah canıımm ne çekmişsin beee Allah bir daha çektirmesin sorunsuzca hamilelik geçirip kolaycık doğur

He 33 u gectikte dogum iste insan tirsiyo duyguyu biliyon kakasini yapmisti 4 gun kalmisti kuvezde. Bide su yapisiklik kilo hepsinin verdigi risk allah banada dr larada yardim etsin ins
Allah yardımcın olsun bonuscan

FRIDA cım nişanı yapmışsınız Allah tamamına erdirsin düğünüde sorunsuzca yaparsınız inşallah. eşinin işide gönlünüzden geçtiği gibi olur inşallah. hakkınızda hayırlısı neyse Mevlam o yöne çevirsin.
bizim taraflara gelirsen bizede buyur canım.

as. dafi yolculuk varmış güle güle gidip gel öksürüğün nasıl oldu düzeldin mi biraz ?
.
sağol canım oldukca azaldı . eşiminkide iyice arttı. nerdeyse iki aydır öksürüyor nasıl şeydir anlamadım.

Daficim gözün aydın ablan gelmiş
çok sağol asucum. geldi çok şükür.
kahvaltıda çok kaçırmadın değilmi

yogunlugun sebebi suriyeden gelenlerin o bolgede yogunlasmasi. gerci onceki senede ayni sorunlari yasamistim. diger hastaneye gidicem bundan sonra en iyisi orasi cunku

gecti gitti sukur :)

bugünkü menüm

sabah : 1 dilim ekmek, 1 yumurta, 1 avuç ceviz, 3 zeytin, 1 kaşık kaymak, 1 dilim peynir1 dal maydanoz, 2 bardak ıhlamur

ara : 1 fincan kahve

öğle : 1 hurma, 1 parça çukulata

akşam : yarım dilim ekmek, 1 tabak çorba, 1 tabak fasulye, köz biber, yeşil salata, 1 fincan kahve

fasulyeyi çok pişirmişim herkes iki tabak yiyor gerisini bitirmek bana kalıyor . birkaç gün fasulye yiycem galiba

yogunlugun sebebi suriyeden gelenlerin o bolgede yogunlasmasi. gerci onceki senede ayni sorunlari yasamistim. diger hastaneye gidicem bundan sonra en iyisi orasi cunku
tahmin ettiğim yerse bize biraz uzak ama güzel ilgileniyorlar. heleki kapıya kadar metro varda ulaşım kolay oluyor

iyiymiş asucum inan bende doyduktan sonra çocuk kadar yemiyorum

tahmin ettiğim yerse bize biraz uzak ama güzel ilgileniyorlar. heleki kapıya kadar metro varda ulaşım kolay oluyor

evet abla o hastane de niye isim soylemiyoruz ki :) dortcelik iyi olan hastane ama gozlemledigim sey oranin da artk cok yogun oldugu cunku bizim taraftaki herkes artk oraya gidiyo sira beklerken kulak misafiri oldugum seyler oldu ve bikc kisi de benmle ayni seyi yasamis. anlamadigim sey 2si de sadece cocuk hastanesi ikiside devlet hastanesi nasil oluyoda biri cok kaliteliyken digeri cok kalitesiz oluyo

Gecmis olsun dilekleriniz icin Allah razi olsun arkadaslar cok seviyorum sizleri iyi ki varsiniz...

Zeynep minicik bebek mide kanamasi gecirmis demek kiyamam yaa..;(

Fridacim seni gormek cok guzel sık sık ugra emi..somestr planida yapilmis..esin icin hayirli bir kapi acilir ins.
Meyracim neden sebze tuketmiyorsun hic .?

Asucum ben de ispanak yedim yumurtali.:)

Daficim gozun. Aydin ablan gelmis..Allah kabul eysin darisi bizim basimiza...

Su kapanmak olmasa cok isterim umreyi ama ziyaret donusu bas ortulu olmaya henuz hazir degilim bakalim rabbim ne zaman nasip edecek..
Namaz kilmak oruc tutmak yerine getirdigim borclarim ( Allah kabul etsin) ibadet bittikten sonra hemen acele acele acilip saciliyorum.:)
Vardir heralde herseyin bir zamani

Yenacım umreden sonra kapanma Şartı yok ki canım sen nasip olursa gitmeye bak yine de canım
Ben de yedim ıspanak bulgur pilavı yoğurtlu Havuç salatası çok da açtım iyi gitti
Afiyet olsun size de yumurtalıyı da severi lakin bizim ev halkı çok seçici malesef

Asucum daha guzeli senin olsun kuzum..en yakin zamanda elinde olsun..

Meyra..

Oglum ventolini koklayinca kendine geldi keyifliydi aksam..bakalim yarin gelicekmi babaannemiz..
Dr.onermis bir makina sanirim alicaz bizde ..

Zeynepcim bizim artik turpluk ballik durumumuz kalmadi dun gece tikandi nefes alamiyordu..ben birbucuk haftadir ugrasiyorum hadi dogal yollarla gecsin diye bosuna eziyet etmisim cocuuma.

Daficim senmi sormustun hatirlamiyorum agiz yaram henuz iyilesmedi ama kismen yaranin ebati kuculdu gibi dilimle kontrol ettigimde..

Son düzenleme:
Bazen bekliyorsun. Doğumdan sonra bebeğin 40ı çıkana kadar 1 kere geldi 1 kere aradı. Ben gelinde o torun aman neyse

canım uçlar hiç istenmez ama uç olarak burnunu herşeye sokmasından iyidir bence elini ayağını çekmesi yinede....
ama senide çok iyi anlıyorum, dediğin gibi boşver amaaaan.

daha neler var ben de. hamilelik sırasında bi mikrop girmiş vucuduma gözüme blaşmış toksoplazma diye bişe oldum nerdeyse kör oluyodum :) hala da kendini tekrarlama riski var

çok geçmiş olsun canım sanada oğlunada.
bişeye falan sıkıntı ettiysen ondanda ağrır mide stressten.
normalde midem ağrımaz mesela benim gastritim olmasına rağmen, ama birşeye aşırı sıkıntı ediyim ağrır içten içten.
geçmişte yaşadıkların içinde çok geçmiş olsun, hiç kolay değil ama çok şükür geçmişte kaldı artık canım, maşaallah.

hakkınızda hayırlısı olsun canım inşaallah, çok sıkmamaya çalış canını lütfen

sorma meyracım gerçekden bu ara böyle oldu moralimde iyi değil düzeliriz inş. :)

inş canım, her gecenin bir sabahı vardır inş.....
sıkma canını.

ay bugün diriliş ertuğrul günü izleyeniniz varmı kızlar. çekim çok kaliteli olmasada biz beğenerek izliyoruz

yok izlemedim hiç, teyzem izliyo, çokta beğeniyor, ondan çok methini duydum: )

çok geçmiş olsun yenam barışa: (....
nasıl biraz daha iyimi barış??
kvn yarın geliyomu onuda merak ettim?

sende iyiki varsın yenam.....
ablacım şimdi bu 5333diyet şekli olduğu için sebze yok bunda, bu çok uzun süreli yapılmaz, ama sağlıklı beslenmek istiyorsak sağlıklı beslenme sayısı var bazı şartlara göre onda var sebze: )
şimdilik böyle iyi: ))))
ama zaten hiç yemiyor değilim, hafta en az 1kerede olsa sebze yemeği yerim mutlaka, salatada yerim zaten, salatada sebze zaten: )
atmam gereken kilolarımı attıktan sonra sağlıklı sayıma geçerim galiba: ))))
işte gidiyoz bakalım böyle tıngır mıngır yavaş yavaş elden geldikçe: )
bu arada hacdan sonra kapanma olayı yokki ablacım, amaaa tabi kapanmak en iyisi ama olmazsada olur yani.
annemin amcasının kızı açık, giyim olarakta çok olmasada açıktır, o 2sene önce gitti geldi şuan yine açık...
ay bizede oralar nasip olacakmı acaba???
hey rabbim... nasip meselesi genelde yaaaa....
hayırlısı olsun herşeyin.

bilmemki sen söylemeyince sakıncası vardır diye bende söylemedim canım. bursa çok göç alan bir şehir sanırım mevcut olan devlet hastahaneleri ihtiyacı karşılayamıyor. yoğunluk oldukcada hizmet kalitesi düşüyor.

oh afiyet olsun vitamin olsunda et yağ olmasın

sağol yenacım. Allah nasibederde gidersin inşallah canım. umreye gidene farz olan umreye gitmedende farzdır canım. umreye gitmek bir şey değiştirmiyor. sadece insanlar kabede edilen dualar kabul oluyor inşallah günahlarımızdan arındık artık daha dikkatli olalım gayretinde oluyorlar. Rabbim ne için yaratmışsa o yolda olmayı nasibetsin hepimize inşallah. gönlünden geçen bütün güzellkler dua yerine geçsin. Mevlam dualarını kabul etsin inşallah

Merhaba......

ne var ne yok güzeller...
merhabaa dr. cum bizler iyiyiz çok şükür sende ne var ne yok. kurmuş olduğun iş nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…