Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah özenen herkese göstersin meyracım. oralar gerçekten çok bambaşka. insan gitmeden anlıyamıyor. ay çok özledim

geçmiş olsun ve tekrarlamasın inş..malesef bazen nekadar dirensekte doktorsuz ilaçsız olmuyo..bende antibiyotik kullanmamak için çok direniyorum ama bazen çokkk uzun sürüyo artık eziyet oluyo çocuğa mecbur gidiyoz doktora...

slm kızlarrrr
bilin bakalım ben şimdi ne yaptım
patates oturtma, mantarlı tavuk sote ve limonata
yarın görümcemle kayınpederim gelcek yemek hazır olsun öğlende yerler dedim.
şimdi hızlıca mutfağı toparlayıp banyo wc temizleyip yatcam inşallah
yrn yatmadan önce girebilirim inşallah malum misafirlerim var.
bugün biraz daha dikkatliydim diyet açısından yarında devam eder inşallah. zaten cuma günü + çıkcam ama en azından hafta içi en çok gördüğüm rakama göre ekside olurum.
öptüm hepinizi :-*

yena geçmiş olsun cnm

Günaydın herkeslere.

Agrimi sizimi soylemim sizide baymim

Frida Yena gun sormussunuz haftaya cuma ins dr bisey demedide sabahtan giderim sanirim sorucam tekrar diger ikiside oyle oldu.

Atakoy hastanesinde olucak ins frida bilirsin mutlaka yenibosnada bizde biraz kalabalik gidilir herkes ilgilidir bu konuda sagolsunlar. Aklim kendimden cok duyguda simdi bensiz nasil durucak artik getircekler hastaneye napalim

Tartiminda pili bitmis he su anki kilomu bilmiyorum en son 110 gorduydum vay arkadas kiloya bak iki insan kilosu pehh

Simdiden gelecek espirili cvplari duyar gibiyim zaten iki kisisin falan

Bu arada frida her daim burasinin zayiflama motivasyon seysi oldugunu hatirlaticam size en cokta ben bisey yapamadigimda nihahaha elimde lohusa serbetim gicik gicik elestiricem sizi

Ayy hayale bak basimi kasiycak vaktim olucakta sanki

Tunaydinn
Organize deyim. Çok guzel bir kıs günü. Kar yok ama ağaçlar bembeyaz...
Yemiyim diye eve cikarmadigim lokumu arabaABDa görünce hemen bi tane attim agzima. Simdi de pismanlik ve mide agrisi yasiyorum.
YENA geçmiş olsun tatlim. Demek enfeksiyondan ziyade alerjik bi şeymis. ustune enfeksiyon eklenmiş olabilir.
dafi cim işleri yoluna koymaya calisiyoruz. Ve ben yeni isler pesindeyim...
M meyra bu gün çok iyiyim.. Umarim hepiniz oylesinizdir.
Bonus tatlim agrilarini hafife alma lütfen. Kolonu da umursamaz verirsin. Ben her geb likte 19 kilo alip 1. ay sonunda 18 ini vermiş oluyordum. Önemli olan emzirme döneminde dengeyi sağlayabilmek.

Vayy yorgun yorgun spor he afferin sana seni gunun azimlisi ilan edelim.

selamun aleyküm güzeller
bugün güne biraz hızlı başladım. eşim gitmeden bir market yapayım dedim. hemen ağzıma 1 tuzlu kurabiye attım çıktım. market alışverişimi yaptım . ben yokken eltim aramış bize geliyormuş. geldim aldıklarımı yerleştirip bir çorba içtim. şimdide kahvemi içeyim.

hakkınızda hayırlı olan nasibolsun inşallah.kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…