Allah özenen herkese göstersin meyracım. oralar gerçekten çok bambaşka. insan gitmeden anlıyamıyor. ay çok özledimcanım uçlar hiç istenmez ama uç olarak burnunu herşeye sokmasından iyidir bence elini ayağını çekmesi yinede....
ama senide çok iyi anlıyorum, dediğin gibi boşver amaaaan.
çok geçmiş olsun canım sanada oğlunada.
bişeye falan sıkıntı ettiysen ondanda ağrır mide stressten.
normalde midem ağrımaz mesela benim gastritim olmasına rağmen, ama birşeye aşırı sıkıntı ediyim ağrır içten içten.
geçmişte yaşadıkların içinde çok geçmiş olsun, hiç kolay değil ama çok şükür geçmişte kaldı artık canım, maşaallah.
hakkınızda hayırlısı olsun canım inşaallah, çok sıkmamaya çalış canını lütfen
inş canım, her gecenin bir sabahı vardır inş.....
sıkma canını.
yok izlemedim hiç, teyzem izliyo, çokta beğeniyor, ondan çok methini duydum: )
çok geçmiş olsun yenam barışa: (....
nasıl biraz daha iyimi barış??
kvn yarın geliyomu onuda merak ettim?
sende iyiki varsın yenam.....
ablacım şimdi bu 5333diyet şekli olduğu için sebze yok bunda, bu çok uzun süreli yapılmaz, ama sağlıklı beslenmek istiyorsak sağlıklı beslenme sayısı var bazı şartlara göre onda var sebze: )
şimdilik böyle iyi: ))))
ama zaten hiç yemiyor değilim, hafta en az 1kerede olsa sebze yemeği yerim mutlaka, salatada yerim zaten, salatada sebze zaten: )
atmam gereken kilolarımı attıktan sonra sağlıklı sayıma geçerim galiba: ))))
işte gidiyoz bakalım böyle tıngır mıngır yavaş yavaş elden geldikçe: )
bu arada hacdan sonra kapanma olayı yokki ablacım, amaaa tabi kapanmak en iyisi ama olmazsada olur yani.
annemin amcasının kızı açık, giyim olarakta çok olmasada açıktır, o 2sene önce gitti geldi şuan yine açık...
ay bizede oralar nasip olacakmı acaba???
hey rabbim... nasip meselesi genelde yaaaa....
hayırlısı olsun herşeyin.
Merhaba......
ne var ne yok güzeller...
Asucum daha guzeli senin olsun kuzum..en yakin zamanda elinde olsun..
Meyra..
Oglum ventolini koklayinca kendine geldi keyifliydi aksam..bakalim yarin gelicekmi babaannemiz..
Dr.onermis bir makina sanirim alicaz bizde ..
Zeynepcim bizim artik turpluk ballik durumumuz kalmadi dun gece tikandi nefes alamiyordu..ben birbucuk haftadir ugrasiyorum hadi dogal yollarla gecsin diye bosuna eziyet etmisim cocuuma.
Daficim senmi sormustun hatirlamiyorum agiz yaram henuz iyilesmedi ama kismen yaranin ebati kuculdu gibi dilimle kontrol ettigimde..
Yav cok agrim oluyo bazen diyorum soylim dr a 5 gun once alsin bebegi sonra bi tirsiyorum ne var canim 8 gun kaldi diyorum allahim sen fikrimi koru
Vayy yorgun yorgun spor he afferin sana seni gunun azimlisi ilan edelim.Selamün aleykümm...
ay çok fenayım nasıl ihtiyarlamışım ben yaa..dünkü yorgunluktan mekik ve spordan sonraa bugün kıpırdayamıyomm...dökülüyo heryanım dayak yemiş gibiyim...mutfak hala beni bekler...orayı halledeyim sporumuda yapıcam inş...
hakkınızda hayırlı olan nasibolsun inşallah.kolay gelsin canımTunaydinn
Organize deyim. Çok guzel bir kıs günü. Kar yok ama ağaçlar bembeyaz...
Yemiyim diye eve cikarmadigim lokumu arabaABDa görünce hemen bi tane attim agzima. Simdi de pismanlik ve mide agrisi yasiyorum.
YENA geçmiş olsun tatlim. Demek enfeksiyondan ziyade alerjik bi şeymis. ustune enfeksiyon eklenmiş olabilir.
dafi cim işleri yoluna koymaya calisiyoruz. Ve ben yeni isler pesindeyim...
M meyra bu gün çok iyiyim.. Umarim hepiniz oylesinizdir.
Bonus tatlim agrilarini hafife alma lütfen. Kolonu da umursamaz verirsin. Ben her geb likte 19 kilo alip 1. ay sonunda 18 ini vermiş oluyordum. Önemli olan emzirme döneminde dengeyi sağlayabilmek.
Vayy yorgun yorgun spor he afferin sana seni gunun azimlisi ilan edelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?