Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

umah umah: )

sezeryanmı olcan canım?

maşaallah: )

inş canım.

sorma öyle bi azimki akşama pert olmuştum kocam bana hizmet eylemek durumunda kaldı...

ne güzel bir azim: )

Dün akşam dan beri boğaz ağrısı vardı bugün iyice halsiz koydu. İşede gidemedim.
Karabuğday yapmaya çalışıyorum ama ...

geçmiş olsun tatlım...
yorgunluk stress soğuk hepsi birleşince olmuştur belki.
dinlen bol bol..

heh mutfağı hallettimm yemeğide koydum ocağa 40 dakika sporumuda yaptım geldimm....benden iyisi yok şimdi az oturup dinlenem...

hatta accık seccademi işleyem kaç gündür alamadım hiç elime nasıl bitcek acaba durduğu yerde...

selamün aleyküm...

Ve aleyküm selamm...bizdede hava çok güzel kombiyi kapattım dünden beri her yeri açıp bol bol havalandırıyom nöbetleşe malum sonra ceryanda kalıp hasta olmayalım..kombi yanarken anca yarım saat açabiliyodum odaları havalandırmak için...

iyi olmuş canım: )
oh sporunuda yapmışsın ne güzel

Kadinlara yasi sorulmazmis ama sizn yaslar kac masallah ccok hamaratsnz ben ev isi knusnda bi duzen tuttramadm

Merhaba arkadaslar...

Asuman ugramamis bugun..

Daficim aman eltingiller gelsin erkenden gecikmesin..benim cok sevdigim eltin dimi...

Egedeniz evet alerjikmis biliyosun zaten bunyesini oglanin...dr.antibiyotik yazmis suspansiyon hazirlamadim henuz ates vb de yok baslamayi dusunmuyorum ne dersin iyi mi yapiyorum...

Hatice gecmis olsun hasta gibi gibiysen tek tip beslenme bence iyice halsizlesirsin...

Bonus bende duyguyu dusunuyorum.. minik abla

Bu arada kayinvaldem sabah erkenden geldi cocuklara atki ormeye baslamis..:))
Seviyorum ben kayinvaldemi..dengesiz yalaka yena..

Son düzenleme:
Kadinlara yasi sorulmazmis ama sizn yaslar kac masallah ccok hamaratsnz ben ev isi knusnda bi duzen tuttramadm

çokmu hamaratmı benmiii....yok ya buara çokk tembelim hiç bişey yapasım yokk...benim yaş 29 ama sen seksen diyebilirsn öyle hissediyom...biri 6 biri 3 yaşında 2 kızım var evhanımıyım..yarışmacı arkadaşlarada başarılarr...

senin yaş kaçç..çoluk çocuk varmıı...

İyi akşamlar
Bugün sabah erken kalktım kardeşim yeğenimi bıraktı işleri vardı
Kızlar da okula gitmediler
Öğleden sonra da büyük oğlunu okuldan alıp geldi kardeşim oturduk biraz önce gitti
Bu arada kardeşim yokken acık temizlik yaptım balkonları toparladım süpürdüm salonu küçük kızım süpürüp ben sildim
Hava burda da çok güzeldi cam perdeye dalasım vardı ama balkonları yıkayamadım bile belim çok ağrıyor kızım olmasa bu kadar bile yapamazdım herhalde
Hatice geçmiş olsun

23 yaşındayım 7 aylık evliyim calıştıgım zamanlar cok düzenliydim 2 aydır calışmıyorum salmıs durumdayım kendimi

Alıntıdır

18 kiloyu vermismi oluyon

evet canım her iki gebliğimd de 19 kilo aldım. tam bir ay sonunda 18 ini vermiştim. ama süt verme de bitince kilolar hooooop geri geliyor....ilkinde 29 yaşındaydım.67 kilo başladım.86 kiloyla doğum yaptım... tam bir ay sonra 68 dim..
ikincisinde 36 yaşındaydım 81 kilo ile hamile kalıp 100 kilo ile doğuma girdim. ve ay sonunda 82 kilo....

şimdi yaş 46 82 yi görme hayali ile yanıp tutuşuyorumm...

YENA cım ateşi yoksa öksürüğü de rahatladıysa antibiotik verme bence...

akşam üzeri kardeşimle çay Sofrasına oturduk öyle olunca akşam yemeği yemedim şimdi açım
Eşim de henüz gelmedi çay faslı da olmayınca yanında bişey de yememiş oldum mutluyum :))

ay negüzel bende bütün gün durdum durdum akşam pilav ve kuru yedim olcek işmiydi...işin ilginç yanı şuan hiç yememiş gibi aç hissediyomm...

iyi güzel hayırlısıyla 1 hafta sonra bebeğini kucağına alıcaksın sağlıcakla inş. :) bende o tarihde nurla dafinin memleketinde olucam :) Ataköy hastanesini biliyorum evet. duyguya bir hediye filan alsanız kardeşin sana getirdi dersiniz. gerçi düşünmüşsünüzdürde yinede dayanamayıp söyledim :)

selamun aleykum gününüz güzel geçsin

sağol pek gelmiyorsun ?

23 yaşındayım 7 aylık evliyim calıştıgım zamanlar cok düzenliydim 2 aydır calışmıyorum salmıs durumdayım kendimi

hoş geldin toparlarsın inş. :)

Zeynepcim ben de kuru yedikten kisa sure sonra acikiyorum..

Egedenizcim atesi yok cok sukur oksurugude minimuma indi...

iyi barışın daha iyi hisetmesine sevindim ee yarında karne heyecanı olur hastalık filan unutulur :) yarın izinlisin dimiii ?

canım nişan eşimin amcasının kızının nişanıydı mutlulukla tamamına erer inş. evet sizi oralara geliyorum gelmiş biii kahveni içmiş kadar oldum sağol :) hayırlısıyla bir aksilik çıkmasa çarşambaya gelicez perşembe gibidee herhangi bir olumsuzluk olmasa eşimin küçük bir amelyatı var onu olucak artık onunla ilgilenirim hastanede yatacağımızı sanmıyorum evde 2 dr. olmuş olucak yinede bilinmez tabii evdede olsak bir iyileşme süreci olucak tabii ....

hayırlı akşamlar güzeller
ben anca gelebildim

yenacım gözün aydın gelmiş kv. eh atkılarıda kapıyosunuz iyisiniz hadi
hangi eltimi seviyorsun bilmemde evine gittiğimde yemeğe kaldı diye konuşan eltimdi gelen her hafta geliyor sağolsun ben onun küçüğü olduğum halde senede iki veya üç defa gidiyorum

Çooookkkk sevdiğim kocam getirdi eve çoluk çocuk hastayız.
Bugün tedirgin bir şekilde iş yerine haber verdim.
Dr gittik. İlaç ilaç ilaç
canım çok geçmiş olsun

oh sende bugün hem büyük misafir ağırlamış hem temizlik yapmışsın. hamarat hatun

geçmiş olsun sorunsuz atlatırsınız inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…