Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gecmiş olsun canım eşine..Bursa'da ameliyatmı olacak...

evet yarın izinliyim..tüm gün oğlumla vakit gecireceğim..dışarı cıkarırım..
Kızımda karne aldıktan sonra arkadaşlarıyla vafle yemeye gidecekler...

slm kızlar
yatmadan önce bakayım dedim
çok yorgunum gözlerim kapanıyor
inş. uyuyp kalmazsam yrn işe gitmeden pcyi açıp kilo bildirimi yaparım
öptüm sizi yrn görüşürüz

Ahhh hasibecim ben de öylesine yorgunum ki..İşten geldikten sonra temizlik yaptım şu an dökülüyorum...

pek başarılı bir gün değildi ama yinede
bu günkü menümü yazayım

sabah : 1 tuzlu kurabiye, 1 saat sonra 1 tabak çorba , 1 bardak şekersiz meyve suyu,

ara : 1 fincan kahve

öğle : 1 bisküvi, 1 kurabiye, 1 tost, 2 bardak çay

akşam : 1 tabak kuru fasulye, 1 tabak bulgur pilavı, ( pilavı biraz çok kaçırdım ) yoğurt, 1 fincan kahve

ara : 1 kupa ıhlamur

günaydın kızlar
kilom 93.5
geçen haftaya göre artıdayım ama hafta içi 94.3ü gördüğümü düşünürsek aslında eksideyim. olsun motivasyonu bozmak yok. yola devam.
spor yok.
hadi ben kaçar işe gider
gece görüşürüz inşallah :-*

B
biliyorum canım hoşgeldin
ama buraya gelip 10 gün 1 ay sonra hiç uğramayanları kastedmiştim ben inş sende kalıcı olursun
benim de 6-7 ay oldu burayı takibe baslayalı ama ne olur sık giremiyor diye beni afaroz etmeyin:) sabah ve aksam uyumazsam serviste okuyorum mesajlarınızı su an tek motive eden beni burası olayın beyinde bitmesi lazım bitmezse ne bulursan yiyorsun ben burayı da bırakırsam iyice mafiş olur benim için

bildiğim kadarıyla patatesin fazlası da iyi değil gerçi herşeyin fazlası zarar ben patates yeyince daha çabuk acıkıyorum misal
Patates karbonhidrattır insülin direncimi arttırır çabuk sindirilir o yüzden çabuk acıkırsınız sindirimleri uzun olan besinleri yemek kanda şekerin düşmesini de engellediği için zayıflamak isteyenlere daha cok tavsiye edilir proteinler sebze ve meyveler gibi ama meyveyi de fazla abartmamaya gerek saat 16 dan sonra da meyve yememek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…