canım nişan eşimin amcasının kızının nişanıydı mutlulukla tamamına erer inş. evet sizi oralara geliyorum gelmiş biii kahveni içmiş kadar oldum sağol :) hayırlısıyla bir aksilik çıkmasa çarşambaya gelicez perşembe gibidee herhangi bir olumsuzluk olmasa eşimin küçük bir amelyatı var onu olucak artık onunla ilgilenirim hastanede yatacağımızı sanmıyorum evde 2 dr. olmuş olucak yinede bilinmez tabii evdede olsak bir iyileşme süreci olucak tabii ....
slm kızlar
yatmadan önce bakayım dedim
çok yorgunum gözlerim kapanıyor
inş. uyuyp kalmazsam yrn işe gitmeden pcyi açıp kilo bildirimi yaparım
öptüm sizi yrn görüşürüz
Ben uyumustum uyandim baktim valla gunlerdir hastalik hastalik bagada bulastirdiniz bogazmda bir kasinti bir yanma hayirdir ins
Idare ediyorum da iş de bakıyorum mutsuzum belki dönemsel kabullenir aynen devam ederim muhtemelen iş bulmak da kolay değilSozen vardi dimi bir zamanlar..
Fridanin misafirleri varmis bu ara o yuzden ugrayamamis.
Berkuras nasil iste durumlar..
benim de 6-7 ay oldu burayı takibe baslayalı ama ne olur sık giremiyor diye beni afaroz etmeyin:) sabah ve aksam uyumazsam serviste okuyorum mesajlarınızı su an tek motive eden beni burası olayın beyinde bitmesi lazım bitmezse ne bulursan yiyorsun ben burayı da bırakırsam iyice mafiş olur benim içinbiliyorum canım hoşgeldin
ama buraya gelip 10 gün 1 ay sonra hiç uğramayanları kastedmiştim ben inş sende kalıcı olursun
Kusuru karatay yediriyor mesela ama patatesi hayırkızlar bide ben bulguru patatesi cok severim kısır olsun (bu akşam ne canım cekti) patates salatası olsun yagsız yaparsam kilo aldırırmı bulgurdan cok korkuyom şişiriyo diyolar ya
Patates karbonhidrattır insülin direncimi arttırır çabuk sindirilir o yüzden çabuk acıkırsınız sindirimleri uzun olan besinleri yemek kanda şekerin düşmesini de engellediği için zayıflamak isteyenlere daha cok tavsiye edilir proteinler sebze ve meyveler gibi ama meyveyi de fazla abartmamaya gerek saat 16 dan sonra da meyve yememek gerekbildiğim kadarıyla patatesin fazlası da iyi değil gerçi herşeyin fazlası zarar ben patates yeyince daha çabuk acıkıyorum misal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?