Patates karbonhidrattır insülin direncimi arttırır çabuk sindirilir o yüzden çabuk acıkırsınız sindirimleri uzun olan besinleri yemek kanda şekerin düşmesini de engellediği için zayıflamak isteyenlere daha cok tavsiye edilir proteinler sebze ve meyveler gibi ama meyveyi de fazla abartmamaya gerek saat 16 dan sonra da meyve yememek gerek
Ben de 100,4 çıktım 97 bile olmuştum ne olur biri beni durdursun
Ne kadan tanidik haller de bi dur diyelim ya yoksa hasta olucaz.Gunaydin hayirli cumalar..
Berkuras moral bozuklugu kotu bisi..
Bende uzun zamandir Senin gibiyim.kendime kiziyorum yiyorum yedikce tartida ki sonuca kizip yeniden yiyorum..
Oylesine siskoyumki..
Ben proje yoneticiyim mağazalar acıyorum elektrik mekanik mimari projeleri çizdiriyorum zemin armatür stand logo siparişlerini veriyorum mağaza açılana kadar herseyi ile ilgileniyorumsorumlu hekim derken????
sen ne iş yapıyordun kuzuuummm benm akıl gitti kim nerde ne yapıyo hatırlamıyorum çok ara verince böyle oldu
konuşmuşuzdur zamanında ama unuttum. sağlıkçı mısın? hemşireyim ben :) meslektaşmıyız yoksa :)
kitaptan sebze istediğin kadar yiyorsun algılamıştım yağ günde 3 olduğu için bir porsiyon sebze yemeğini 1 yağ diye sayıyorsun tabii günde 3 yağ oranını geçirmemen gerekiyorBu diyet olduğu için yok, ama serbest olan salata turleri isteğe göre serbest ablacım.
Tahılı kaçırdığımı sutu de yoğurt süt ayran yani hiç yemediğimi bu diyet sayesinde daha net farkettim ben de tavsiye ederim yapamasam don 3 haftadırbi netten bakayım haftaya nekadr verdin yazarsın :)
kilo bildirimi yapıyorum.
üzgünüm +600 kilo almışım.
karne dönemi olduğu için herhalde stresten.
Biriniz cay koysun daaa
İyi akşamlar
Bugün sabah erken kalktım kardeşim yeğenimi bıraktı işleri vardı
Kızlar da okula gitmediler
Öğleden sonra da büyük oğlunu okuldan alıp geldi kardeşim oturduk biraz önce gitti
Bu arada kardeşim yokken acık temizlik yaptım balkonları toparladım süpürdüm salonu küçük kızım süpürüp ben sildim
Hava burda da çok güzeldi cam perdeye dalasım vardı ama balkonları yıkayamadım bile belim çok ağrıyor kızım olmasa bu kadar bile yapamazdım herhalde
Hatice geçmiş olsun
Hay allah razi olsunben içeyom, gel birlikte olsun: )))
berkuras duuurrrBen de 100,4 çıktım 97 bile olmuştum ne olur biri beni durdursun
yenacım menü paylaşmak işe yarıyor ben paylaştığım zaman birçok şeyden elimi çekiyorumGunaydin hayirli cumalar..
Berkuras moral bozuklugu kotu bisi..
Bende uzun zamandir Senin gibiyim.kendime kiziyorum yiyorum yedikce tartida ki sonuca kizip yeniden yiyorum..
Oylesine siskoyumki..
bizim yeğende bir süredir adapazarına gidip geliyor ama nereye gidiyor bilmiyorum. oda kamera sistemi , santral kuruyorBen proje yoneticiyim mağazalar acıyorum elektrik mekanik mimari projeleri çizdiriyorum zemin armatür stand logo siparişlerini veriyorum mağaza açılana kadar herseyi ile ilgileniyorum
Adapazarı agora avm de BOYNER mağazası acacağım Mayıs ta hazırlıkları başladı projeleri çizdiriyorum
demekki buradan ayrılanıı kurtlar kapıyomuş3 hafta oldu ayrılalı
Ayrılış kilım 104.2
Şimdi 105.9
Fark-1.7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?