Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin topic gunaydin berkuras gecen ne duydum ben ya saracoglu dediki haslanmis patates sanildiginin aksine sekeri dengelermis

Gunaydin hayirli cumalar..

Berkuras moral bozuklugu kotu bisi..
Bende uzun zamandir Senin gibiyim.kendime kiziyorum yiyorum yedikce tartida ki sonuca kizip yeniden yiyorum..
Oylesine siskoyumki..
Ne kadan tanidik haller de bi dur diyelim ya yoksa hasta olucaz.

Sen ne guzel iki ogun yiyodun yaziyodun bi ben yaziyorum diyede havani atiyodun

Ben proje yoneticiyim mağazalar acıyorum elektrik mekanik mimari projeleri çizdiriyorum zemin armatür stand logo siparişlerini veriyorum mağaza açılana kadar herseyi ile ilgileniyorum
Adapazarı agora avm de BOYNER mağazası acacağım Mayıs ta hazırlıkları başladı projeleri çizdiriyorum

Ben
Bu diyet olduğu için yok, ama serbest olan salata turleri isteğe göre serbest ablacım.
kitaptan sebze istediğin kadar yiyorsun algılamıştım yağ günde 3 olduğu için bir porsiyon sebze yemeğini 1 yağ diye sayıyorsun tabii günde 3 yağ oranını geçirmemen gerekiyor

geçmiş olsun ablacım.

Ben de 100,4 çıktım 97 bile olmuştum ne olur biri beni durdursun
berkuras duuurrr

Gunaydin hayirli cumalar..

Berkuras moral bozuklugu kotu bisi..
Bende uzun zamandir Senin gibiyim.kendime kiziyorum yiyorum yedikce tartida ki sonuca kizip yeniden yiyorum..
Oylesine siskoyumki..
yenacım menü paylaşmak işe yarıyor ben paylaştığım zaman birçok şeyden elimi çekiyorum

bizim yeğende bir süredir adapazarına gidip geliyor ama nereye gidiyor bilmiyorum. oda kamera sistemi , santral kuruyor

3 hafta oldu ayrılalı
Ayrılış kilım 104.2
Şimdi 105.9
Fark-1.7
demekki buradan ayrılanıı kurtlar kapıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…