Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleykümm...

ihtiyarladım diyom kimse inanmıyo kalkamıyom anacım sabahları bütün vucudum dökülüyo dayak yedim sanki....ya bu arada küçük kızın gözü mikrop kaptı sanırım kızardı küçüldü ve çokk çapaklanıyoo....doktora götürcem ama öncesinde bitkisel olarak yapabileceğim bişey varmı bilgisi olan yazssın nolurr...

buaradaaa....

kilom:84,5

spor:180 dakika

Bir adet trakyali teyze kaybolmustur goren bilen yok allah verede bi yerde iki büklüm kalmaya mekik cekecem diye

aklımdan geçenleri sen yazmısın ....

selamunaleyküm bacılar
keyfim yok 2 gündür sebebi de yok
bonus kişisi doğumuna sebep olacam diye bişi diyemiyorum sana sabrediyorum doğumdan sonra görürsün sen nihahaha(kötü dayko)

daykocum hayırdır neden keyfin yokk...

karneler alındı gezmeler başladı yarında bizim kızın arkadaşının annesi oturmaya çağırmış ...

eşimin dizinde bir platini var flim çekinip bakıcaz eşim platinini aldırmak istiyor bakalım evet bursanın Yenişehir ilçesinde amelyat olucak. platininide zaten kardeşim takmıştı şimdi çıkarılıcak ...

Gunaydin hayirli cumalar..

Berkuras moral bozuklugu kotu bisi..
Bende uzun zamandir Senin gibiyim.kendime kiziyorum yiyorum yedikce tartida ki sonuca kizip yeniden yiyorum..
Oylesine siskoyumki..

aaay bende çok çok şişkoyum son zamanlarda bizimde moralimiz bozuk eşim bugünden sonra artık evde ve bizim için bir alışma süreci olucak herhalde.... onun için çok zor. bizim içinde zor. bakalım ne yapıcaz ...

dün alışverişteydik pantulonunu belini filan tadilat için daratlmaya verdi ceketide 1 kilo alsa olmayacak dar aldı bana diyorki izinde evde diyet yapıcam kilolarımı vericem şimdilik planı bu gibi görünüyor

artık ben kilo veremesem eşimin verdiği kiloları yazarım olar mıı

aslında önüne süper fırsat gelmiş birbirinize destek olarak ikinizde güzel kilolar verebilirsiniz. ayrıca istersen takip açısından eklim eşini de :) tabi herkeste kabul ederse.

slm kızlar yetişemedimm sabah elektirik yoktu sonra küçük cadımm halıma nescafe döktü halıların hepsi halıcıya gidince ev kalktı ayağa toptan sonra büyük kızım karne aldı sonra küçük kızın okula arada eşime öğle yemeği hazırladım hava çok sıcak halılar yıkanmış kurumuş bile aradılar geliyo şimdi aman bu gün çok yoğundumm bildirim yapamadım yapsamda aynıydım zaten deişen bişeycik yoktu yağlarımda maşşallahım var hala
liste yapan arkadaşım ellerine sağlık
kilo verenleri kutluyorum
karne alan mini birler çalışkan 2 lerei tebrik ederim
umarım herkezin keyfi yerindedir

ekledim listeye ama sonuç yine aynı olduğu için tekrar yayınlamıyorum. küçük kızın sayesinde ev elden geçmiş oldu :) kolay gelsin

Hic degismissiniz sadece cuma sabahi arayip eksi yahut arti diye kilo bildiriyosunuz peki sizin kilonuz kac.?
ne demek istediğinizi anlayamadım.ama cevap vereyim foruma 120 kilo ile başladım.ayrıca öğretmenim tam gün okuldayım. foruma yaklaşık 4 hafta önce başladım ve buda sınav ve karne dönemine denk geldiği için fazla giremedim

Seninde oğluna cok gecmiş olsun benim de cocuklardan biri 36 haftalık doğdu tansiyonum yuzunden beslenemdi 1730 gr doğdu 10 gün kadar hastanede kaldı şekeri düşük diye diğerin 6 aylıkken zature oldum 45 gün yoğunbakımda kaldım 25 gün uyuturlar beni bebeği 29 haftalıkken aldılar 1430 gr doğdu sezeryandan yoğun bakıma girdim tekrar 1 hafta göremedim oğlumu 2 ay kuvozde kaldı ben bir ay yürüyemedim tam olarak kaslarım eridiği için ona da neler demediler göz dü kalp Di vs neyse hiç bir sorun yok şükür sadece ikisi de kıloda ve boyda geriler umarım ilerde toparlarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…