Bir adet trakyali teyze kaybolmustur goren bilen yok allah verede bi yerde iki büklüm kalmaya mekik cekecem diye
selamunaleyküm bacılar
keyfim yok 2 gündür sebebi de yok
bonus kişisi doğumuna sebep olacam diye bişi diyemiyorum sana sabrediyorum doğumdan sonra görürsün sen nihahaha(kötü dayko)
asuuu bekletip beklettip sürpiriz mi yapcen bizeeHayırlı cumalar
Karne alan tatile giren yavruların Başarıları daim olsun inşallah
Ben bu hafta da bildirim yapmak istemiyorum
:)) ay inşallah bu mübarek saatte dua yerine geçer daficimasuuu bekletip beklettip sürpiriz mi yapcen bizee
Gecmiş olsun canım eşine..Bursa'da ameliyatmı olacak...
evet yarın izinliyim..tüm gün oğlumla vakit gecireceğim..dışarı cıkarırım..
Kızımda karne aldıktan sonra arkadaşlarıyla vafle yemeye gidecekler...
Gunaydin hayirli cumalar..
Berkuras moral bozuklugu kotu bisi..
Bende uzun zamandir Senin gibiyim.kendime kiziyorum yiyorum yedikce tartida ki sonuca kizip yeniden yiyorum..
Oylesine siskoyumki..
karneler alındı gezmeler başladı yarında bizim kızın arkadaşının annesi oturmaya çağırmış ...
eşimin dizinde bir platini var flim çekinip bakıcaz eşim platinini aldırmak istiyor bakalım evet bursanın Yenişehir ilçesinde amelyat olucak. platininide zaten kardeşim takmıştı şimdi çıkarılıcak ...
aaay bende çok çok şişkoyum son zamanlarda bizimde moralimiz bozukeşim bugünden sonra artık evde ve bizim için bir alışma süreci olucak herhalde.... onun için çok zor. bizim içinde zor. bakalım ne yapıcaz ...
dün alışverişteydik pantulonunu belini filan tadilat için daratlmaya verdi ceketide 1 kilo alsa olmayacak dar aldı bana diyorki izinde evde diyet yapıcam kilolarımı vericem şimdilik planı bu gibi görünüyor
artık ben kilo veremesem eşimin verdiği kiloları yazarım olar mıı
slm kızlar yetişemedimm sabah elektirik yoktu sonra küçük cadımm halıma nescafe döktü halıların hepsi halıcıya gidince ev kalktı ayağa toptan sonra büyük kızım karne aldı sonra küçük kızın okula arada eşime öğle yemeği hazırladım hava çok sıcak halılar yıkanmış kurumuş bile aradılar geliyo şimdi aman bu gün çok yoğundumm bildirim yapamadım yapsamda aynıydım zaten deişen bişeycik yoktu yağlarımda maşşallahım var hala
liste yapan arkadaşım ellerine sağlık
kilo verenleri kutluyorum
karne alan mini birler çalışkan 2 lerei tebrik ederim
umarım herkezin keyfi yerindedir
ne demek istediğinizi anlayamadım.ama cevap vereyim foruma 120 kilo ile başladım.ayrıca öğretmenim tam gün okuldayım. foruma yaklaşık 4 hafta önce başladım ve buda sınav ve karne dönemine denk geldiği için fazla giremedimHic degismissiniz sadece cuma sabahi arayip eksi yahut arti diye kilo bildiriyosunuz peki sizin kilonuz kac.?
Seninde oğluna cok gecmiş olsun benim de cocuklardan biri 36 haftalık doğdu tansiyonum yuzunden beslenemdi 1730 gr doğdu 10 gün kadar hastanede kaldı şekeri düşük diye diğerin 6 aylıkken zature oldum 45 gün yoğunbakımda kaldım 25 gün uyuturlar beni bebeği 29 haftalıkken aldılar 1430 gr doğdu sezeryandan yoğun bakıma girdim tekrar 1 hafta göremedim oğlumu 2 ay kuvozde kaldı ben bir ay yürüyemedim tam olarak kaslarım eridiği için ona da neler demediler göz dü kalp Di vs neyse hiç bir sorun yok şükür sadece ikisi de kıloda ve boyda geriler umarım ilerde toparlarlarherkese merabalar
YENA oğlun için üzüldüm çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum
y.o.l.c.u size de geçmiş olsun inş.bebeğiniz sağ salim eve döner. benim oğlumda prematüre doğdu 33 haftalık 15 gün kuvezde kaldı ama şimdi maşallahımız var koca adam oldu. Çok zordu ama bebekliği yaşına girene kadar hep korku yaşıyo insan. mesela 4 aylık falandı hala bizi tam göremiyodu gölgemizi takip ediyodu sadece kaç kere göz damarlarına bakıldı mahfodu çocuk. erken doğduğu için bağışıklıgıda çok zayıftı çok hasta oldu. hala da oluyo. ama hastanede süt sağmaya gittiğimde bi sürü erken doğan bebek gördüm inanamazsın yaa 450 gr bebekler vardı sadece et parçası yüce rabbim yaşatmak isterse yaşıyor işte.
bu arada hasta olan çocukları hasta olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun.
ben de çok zor bi hafta sonu ve hafta başı geçirdim. kendim kötüydüm cuma gününden zaten pazara kadar geçmedi midem de bi ağrı hiçbişe yiyemedm dr a gittim adam sordu neyin var midm ağrıyo dedim ne tahlil ne bişe ülser olabilir dedi mide koruyucu ve gaviscon verdi gönderdi. pazar akşamı oğlan kusmaya başladı aynı hastanenin çocuk hastanesi var bi de oraya götürdük ne tahlil ne bişe bağırsak enfeksiyonu dedi 4 tane ilaç verdi. vermedim sabaha kadar kustu çocuk başka bi çocuk hastanaesine götürdüm tahlil falan yaptılar hiçbişe çıkmadı oğlanda iyi şimdi zaten. dr o ilaçların hiçbirini verme dedi hafif bişe atlatıyo dedi. çok sinirlendim diğer hastaneye yani boş yere 4 tane ilaç vericektim çocuğa. bi daha sanırım oraya hiçbir şekilde ne kendim giderim ne de çocuğu götürürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?