- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Gunaydin hayirli cumalar..
Berkuras moral bozuklugu kotu bisi..
Bende uzun zamandir Senin gibiyim.kendime kiziyorum yiyorum yedikce tartida ki sonuca kizip yeniden yiyorum..
Oylesine siskoyumki..
aynı durumdayız cnm merak etmeCok iyi gelmisti bana karatay..
Dimi hava da atiyodum.hadi bi umudumuz senin kirkin.:)
eline sağlık cnmEki Görüntüle 1385891
HAFTANIN BİRİNCİSİEgedeniz03 -1.5
HAFTANIN İKİNCİSİnur1835 -1.0 AFERİM BANA AMA HASTALIKTAN GİTTİ :)
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİSudenaz54 dafi y.o.l.c.u. -0.5
geçen kulaklarını çınlattık cnm yaa. nerelerdesin. neler yaptınherkese merhaba.. özledim sizleri... çok güzel kilolar verilmiş.hepinizi kutlarım. yerinde sayanlar var bence o da büyük başarı... ben biraz dağıldım inşallah toparlayabilirim tekrar..
canım sağol sağlık sıhat olarak idare ederi ama kilolar fena ben dahada yukardayım ucu fena kaçtı..çok yoruluyorum işte abur cubura sardım malesef.. ama silkelenme vaktim geldi de geçti.. ufaklık nasıl büyümüştür ne güzel..geçen kulaklarını çınlattık cnm yaa. nerelerdesin. neler yaptın
seninle ne güzel 8lere inmiştik. ben bu hafta en fazla 94.3ü gördüm artık silkelenip kendime gelmeye çalışıyorum.
senin durumlar nasıl inşallah 8lerde kalabilmişsindir.
hoşbulduk asucum nasısın?sağlığın sıhatin nasıl oldu? dizin daha iyidir inşallah. bu arada kızın ne yaptı sınava hazırlanma durumları vardı? uzun zamandır aklımdaydınız. ama sürekli kilo aldığım için yazmaya utandımiyi akşamlar
Nurcum ellerine sağlık kilo verenleri kutlarım
Sözen hoşgeldin
Sağol canım iyiyim şükür dişim için dikkat ediyorum iştehoşbulduk asucum nasısın?sağlığın sıhatin nasıl oldu? dizin daha iyidir inşallah. bu arada kızın ne yaptı sınava hazırlanma durumları vardı? uzun zamandır aklımdaydınız. ama sürekli kilo aldığım için yazmaya utandım
herkese merhaba.. özledim sizleri... çok güzel kilolar verilmiş.hepinizi kutlarım. yerinde sayanlar var bence o da büyük başarı... ben biraz dağıldım inşallah toparlayabilirim tekrar..
sorma kuzumm.. iyi bi saç sorunu yaşadım o günden sonra kendimi yemeye verdim..şimdi iyim şükür tekrar diyete başlıycam ama bu sefer vitamin alcam beraber..Vay hayirsiz nerdesin senbu kadarmi olur gecen gun adin gecti. Yeniden gel gir listeye. Ramazandan beri sesin cikmiyo
Bonusu sormussun daha dogurmadi 7 günü var haftaya cuma gidicek doguma ins. Sıkıntı stres fenalarda zaten
Allah şifa versinÇooookkkk hastayım
Çay demiyle sil. Yada poşet çayı iyice sık gözüne koy. Yada kaynamış soğumuş suyla temizle.
Yada dr götür damla versin
Çooookkkk hastayım
Afiyet olsunEsim balık kızartmış salata yapmış cayı koymuş helva da almış hazır sofraya oturdum valla işten gelince med veziri izledik beraber şimdi de yatacağım
İyi gecelerHepinize iyi geceler.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?