Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar
kv, kp, ve görümcemi evlerine uğurladım
yarın anam, babam ve abim gelecekler inşallah
akşam ve yrn sabah yoğun olurum hazırlık vs
önümüzdeki hafta izin aldım 1 hafta evdeyim mümkün olduğunca girmeye çalışırım malum misafirlerim olucak
Gunaydin hayirli cumalar..

Berkuras moral bozuklugu kotu bisi..
Bende uzun zamandir Senin gibiyim.kendime kiziyorum yiyorum yedikce tartida ki sonuca kizip yeniden yiyorum..
Oylesine siskoyumki..
Cok iyi gelmisti bana karatay..

Dimi hava da atiyodum.hadi bi umudumuz senin kirkin.:)
aynı durumdayız cnm merak etme
kız tekrar beraber karataya başlayak mı? birbirimize hesap sorarız.
bu arada sen gül ablaya yazıyon mu? ben yazamıyom utanıyom ona yazmaya

Eki Görüntüle 1385891
HAFTANIN BİRİNCİSİ Egedeniz03 -1.5

HAFTANIN İKİNCİSİ nur1835 -1.0
AFERİM BANA AMA HASTALIKTAN GİTTİ :)

HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİ Sudenaz54 dafi y.o.l.c.u. -0.5
eline sağlık cnm
kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum
bu haftanın vasatı benim malesef

herkese merhaba.. özledim sizleri... çok güzel kilolar verilmiş.hepinizi kutlarım. yerinde sayanlar var bence o da büyük başarı... ben biraz dağıldım inşallah toparlayabilirim tekrar..
geçen kulaklarını çınlattık cnm yaa. nerelerdesin. neler yaptın
seninle ne güzel 8lere inmiştik. ben bu hafta en fazla 94.3ü gördüm artık silkelenip kendime gelmeye çalışıyorum.
senin durumlar nasıl inşallah 8lerde kalabilmişsindir.

canım sağol sağlık sıhat olarak idare ederi ama kilolar fena ben dahada yukardayım ucu fena kaçtı..çok yoruluyorum işte abur cubura sardım malesef.. ama silkelenme vaktim geldi de geçti.. ufaklık nasıl büyümüştür ne güzel..
bu arada bonus doğum yaptımı?

iyi akşamlar
Nurcum ellerine sağlık kilo verenleri kutlarım
Sözen hoşgeldin
hoşbulduk asucum nasısın?sağlığın sıhatin nasıl oldu? dizin daha iyidir inşallah. bu arada kızın ne yaptı sınava hazırlanma durumları vardı? uzun zamandır aklımdaydınız. ama sürekli kilo aldığım için yazmaya utandım

Sağol canım iyiyim şükür dişim için dikkat ediyorum işte
Kızım da hızlanan tempoyla hazırlanmaya devam ediyor
Ben de burdaydım ama epeyce kilo aldım malesef veririz inşallah

herkese merhaba.. özledim sizleri... çok güzel kilolar verilmiş.hepinizi kutlarım. yerinde sayanlar var bence o da büyük başarı... ben biraz dağıldım inşallah toparlayabilirim tekrar..

Vay hayirsiz nerdesin sen bu kadarmi olur gecen gun adin gecti. Yeniden gel gir listeye. Ramazandan beri sesin cikmiyo

Bonusu sormussun daha dogurmadi 7 günü var haftaya cuma gidicek doguma ins. Sıkıntı stres fenalarda zaten

Vay hayirsiz nerdesin sen bu kadarmi olur gecen gun adin gecti. Yeniden gel gir listeye. Ramazandan beri sesin cikmiyo

Bonusu sormussun daha dogurmadi 7 günü var haftaya cuma gidicek doguma ins. Sıkıntı stres fenalarda zaten
sorma kuzumm.. iyi bi saç sorunu yaşadım o günden sonra kendimi yemeye verdim..şimdi iyim şükür tekrar diyete başlıycam ama bu sefer vitamin alcam beraber..
demek 1 haftası var ... ayyy hadi bakalım sağlık sıhatle gelir yawruşum..Allahıma emanet olsun..

ben geldimm ama çokk yorgunumm....bugun görümcem viaporta gidicekti hava çok güzeldi ani bir kararla evi savaş alanı gibi bırakıp kızları alıp gittim baya gezdik ordan anneme geçtik kızları bırakıp çarşıya indik derken yedi sekiz saatt gezdik durduk..görümcem nişanlı ya eksikleri gedikleri tamamlıyo..kardeşiminde beyaz eşyalarını aldık dönüştede az annemlerde oturduk yemek yedik döndük....eve gelir gelmezde 45 dakika sporumu yaptımm...keyfim yerinde ama dökülüyomm...bu arada çarşamba günü eşim umreye gidiyo...bugune kadar ihtimaldi bugun kesinleşti...aslında hayalimiz beraber gitmekti ama nasip değilmiş ama onun adına mutluyum...Rabbim banada nasip eder inş...o gittiğinde annemlerde kalıcam umarım diyetimi devam ettirebilirim...diğer bi yandan kuzum karne aldı..tatlı bi heyecanmış...tatili değerlendirmek istiyodum ama eşim yokken nasıl yaparım bilmiyorum...bir sürü plan yapmıştım tiyatroya sinemaya falan gitcektik luna parka falan götürcektim...genede bişeyler yapmaya çalışıcam ama nasip...

Çay demiyle sil. Yada poşet çayı iyice sık gözüne koy. Yada kaynamış soğumuş suyla temizle.
Yada dr götür damla versin

bunların hepsini yaptım...doktorumuz yoktu yerinde gidemedik geçmesse pazartesi götürcem inş...

Çooookkkk hastayım

çokk geçmiş olsunn....

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]dayko[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[/TABLE]

HAFTANIN SPOR 1.si ________ y.o.l.c.u
HAFTANIN SPOR 2.si ________ dayko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…