tebrikler sporcular....
oh omeganıda almışsın afiyet olsunEsim balık kızartmış salata yapmış cayı koymuş helva da almış hazır sofraya oturdum valla işten gelince med veziri izledik beraber şimdi de yatacağım
meyracım seninde ellerine sağlık canım[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]dayko[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN SPOR 1.si ________ y.o.l.c.u
HAFTANIN SPOR 2.si ________ dayko
Hepinize iyi geceler.......
hayırlı akşamlar güzeller
bugün annemi aradım telefonu babam açtı '' annen hastalandı hastahaneye götürdüler bende yalnızım kimse yok '' dedi . hemen eşimi aradım apar topar köye gittik. annem gelinceye kadar babama baktım. kardeşimlerde geldiler biz biraz önce döndük.
nur cum ellerine sağlık
egedeniz listeye derece alarak girdin tebrik ederim. tabiki diğer güzelleride tebrik ederim. bu hafta ucundan kenarından bende girmişim devamı gelir inşallah
eline sağlık meyracım...
yıkılıyoz resmennn bu nasıl listee....
hayde bi silkelenip kendimize gelek yawww...
Meyracım ellerine sağlık
Zeynep ve Dayko tebrikler
Daficim geçmiş olsun annene önemli birşeyi yoktur inşallah
oh omeganıda almışsın afiyet olsun
meyracım seninde ellerine sağlık canım
zeynepcim senide tebrik ederim her iki listeyede girmişsin
Meyracım ellerine sağlık
bugün lcwyı talan ettim, inanın kısmette bişey almak yokmuş benim beğendiklerim bana olmadı, bana olanlarıda ben beğenmedim.
nasip bakalım.
Meyracım ellerine sağlık
sağolun kızlar teşekkür ederim.sağol ablacım..
geçmiş olsun annecine rabbim şifa versin....
Eki Görüntüle 1385891
HAFTANIN BİRİNCİSİEgedeniz03 -1.5
HAFTANIN İKİNCİSİnur1835 -1.0 AFERİM BANA AMA HASTALIKTAN GİTTİ :)
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİSudenaz54 dafi y.o.l.c.u. -0.5
bende aynen didik dididk ettim lwc yi ama kendime bişey bulamadım..güzel ve beğendiklerimde bana olmaz dediğin gibi ama eşime aldım swet kızada badi aldım ama çokk güzel kot elbiseler gelmişti uzun zamandır almak istiyodum kızlara onlara olan beden yoktu öylee kaldı işte....
sağolun kızlar teşekkür ederim.
annem sabah kendini kötü hissetmiş acile götürmüşler. orda buranşit demiş dr. bir serum takmışlar serumu bitince çıkabilir demiş. kardeşimde alıp özele götürmüş orda zatürre başlangıcı demiş. kalp damarı tıkalı olabilir anjio yapalım demiş. kardeşimde izin vermemiş. sonra safra kesesinde fazla miktarda taş var ameliyat olması lazım demiş, böbrekte kist var demiş. bilmiyorum birsürü şey saymışlar. bu hafta katarak ameliyatı olacaktı. şimdi gayet iyi çok şükür.
kızlar ben kaçıyom hayırlı geceler herkese....
aslında önüne süper fırsat gelmiş birbirinize destek olarak ikinizde güzel kilolar verebilirsiniz. ayrıca istersen takip açısından eklim eşini de :) tabi herkeste kabul ederse.
sağol canım74FRIDA bu arada eşine çok geçmiş olsun inş. sorunsuz hallolur sıkıntısı
Çooookkkk hastayım
hayırlı akşamlar güzeller
bugün annemi aradım telefonu babam açtı '' annen hastalandı hastahaneye götürdüler bende yalnızım kimse yok '' dedi . hemen eşimi aradım apar topar köye gittik. annem gelinceye kadar babama baktım. kardeşimlerde geldiler biz biraz önce döndük.
nur cum ellerine sağlık
egedeniz listeye derece alarak girdin tebrik ederim. tabiki diğer güzelleride tebrik ederim. bu hafta ucundan kenarından bende girmişim devamı gelir inşallah
sağol meyracım nasıl oldu anlamadım ama biraz mesajlar karıştıçok yorgunum.....
tatlı uykular canım....
geçmiş olsun ablacım, nesi varmış anneciğinin?
herkese merhaba.. özledim sizleri... çok güzel kilolar verilmiş.hepinizi kutlarım. yerinde sayanlar var bence o da büyük başarı... ben biraz dağıldım inşallah toparlayabilirim tekrar..
sağol meyracım nasıl oldu anlamadım ama biraz mesajlar karıştı
fridacım teşekkür ederim senin mesajını alıntılıyamadım bir problem var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?