- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Maşallah sizlere[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]dayko[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN SPOR 1.si ________ y.o.l.c.u
HAFTANIN SPOR 2.si ________ dayko
Çok geçmiş olsun şimdi nasıl anneneline sağlık meyracım...
yıkılıyoz resmennn bu nasıl listee....
hayde bi silkelenip kendimize gelek yawww...
Allah razı olsun meyracım.güle güle giysinler inş canım.
çok geçmiş olsun ablacım, rabbim tez şifalar versin inş.
bu zamanda bir hastalık için artık bence 3-4doktora öyle karar vericen malesef: (
eziyet hep bize bunlar ama öyle....
ah ah benimde bu hafta fena değilde önümüzdeki hafta iki tane gün var ikiside bizim evde. birisi akraba günü diğeri bebişimizin ilk doğum günü onları hasarsız atlatabilirmiyim bilmiyorum.Hayırlı sabahlar
Büyük kızım dersaneye gitti
Bugün annemlerde toplanacağız tüm bacılar ben de ıslak kurabiye yapıp götüreyim dedim ayaklandım
Kurabiyekızlar fransada 1 kurabiye tarifi almıştım. onu deneyeyim güzel olursa bebişin doğum gününde yaparım dedim. yarım ölçü yaptım şimdi kenarından tadına baktım süper olmuş yemeden nasıl durmalıki acaba
gerçi evde bir yeğen var sağolsun işten geldimi yanında hep yiycek içecek birşeyler olsun istiyor iki günde halleder onlarıda bu arada ben ne yapsam
kahvenin yanında 1 tane iyi gitti ikinciden Allah muhafaza etsinKurabiye
büyüdü maşallah 1 ay sonra 1.5 yaşında olcakcanım sağol sağlık sıhat olarak idare ederi ama kilolar fena ben dahada yukardayım ucu fena kaçtı..çok yoruluyorum işte abur cubura sardım malesef.. ama silkelenme vaktim geldi de geçti.. ufaklık nasıl büyümüştür ne güzel..
bu arada bonus doğum yaptımı?
geçmiş olsun ablamhayırlı akşamlar güzeller
bugün annemi aradım telefonu babam açtı '' annen hastalandı hastahaneye götürdüler bende yalnızım kimse yok '' dedi . hemen eşimi aradım apar topar köye gittik. annem gelinceye kadar babama baktım. kardeşimlerde geldiler biz biraz önce döndük.
nur cum ellerine sağlık
egedeniz listeye derece alarak girdin tebrik ederim. tabiki diğer güzelleride tebrik ederim. bu hafta ucundan kenarından bende girmişim devamı gelir inşallah
hep öyle oluyo zatenbugün lcwyı talan ettim, inanın kısmette bişey almak yokmuş benim beğendiklerim bana olmadı, bana olanlarıda ben beğenmedim.
nasip bakalım.
tarif isteriz!!!kızlar fransada 1 kurabiye tarifi almıştım. onu deneyeyim güzel olursa bebişin doğum gününde yaparım dedim. yarım ölçü yaptım şimdi kenarından tadına baktım süper olmuş yemeden nasıl durmalıki acaba
gerçi evde bir yeğen var sağolsun işten geldimi yanında hep yiycek içecek birşeyler olsun istiyor iki günde halleder onlarıda bu arada ben ne yapsam
oh enerjin yerine gelmiştirslm kızlar
sabah çarşı işlerimi hallettim lazere neyim gittim geldiğimde eşim emineyi uyutmuş
oturdum dinlendim şimdi size baktım
kalkayımda yemek yapayım annemler yolda 2 saate gelirler inşallah
akşam yine girmeye çalışırım
büyüdü maşallah 1 ay sonra 1.5 yaşında olcak
keçi gibi en ufak bir şeyin bile üstüne çıkıyo tırmanma huyu başladı şimdi dur durak bilmiyor :)
geçmiş olsun ablam
hep öyle oluyo zaten(
tarif isteriz!!!
tarif isteriz!!!
tarif isteriz!!!
daficimm çok geçmiş olsun canım.. iinşallah tez zamanda iyileşir..hayırlı akşamlar güzeller
bugün annemi aradım telefonu babam açtı '' annen hastalandı hastahaneye götürdüler bende yalnızım kimse yok '' dedi . hemen eşimi aradım apar topar köye gittik. annem gelinceye kadar babama baktım. kardeşimlerde geldiler biz biraz önce döndük.
nur cum ellerine sağlık
egedeniz listeye derece alarak girdin tebrik ederim. tabiki diğer güzelleride tebrik ederim. bu hafta ucundan kenarından bende girmişim devamı gelir inşallah
bende sizleri çok özledim canımm..söziii hoş geldin özledik vallaha daha çok gel olur mu
bende bir kaç mesajı alıntılayamadım oluyor bağzen öyle sıkıntı yok. meyra doğru söylemiş birkaç dr. daha görünmek lazım özelikle devlet hastanesine özeler çok hastalık bulup gereksiz film tahlilde istiyebiliyorlar ...
M&S ve C&A de de büyük beden kıyafetler bulabilirsiniz C&A in fiyatları uygun geneldesağol ablacım...
bende aynen didik dididk ettim lwc yi ama kendime bişey bulamadım..güzel ve beğendiklerimde bana olmaz dediğin gibi ama eşime aldım swet kızada badi aldım ama çokk güzel kot elbiseler gelmişti uzun zamandır almak istiyodum kızlara onlara olan beden yoktu öylee kaldı işte....
Cok cok geçiş olsunsağolun kızlar teşekkür ederim.
annem sabah kendini kötü hissetmiş acile götürmüşler. orda buranşit demiş dr. bir serum takmışlar serumu bitince çıkabilir demiş. kardeşimde alıp özele götürmüş orda zatürre başlangıcı demiş. kalp damarı tıkalı olabilir anjio yapalım demiş. kardeşimde izin vermemiş. sonra safra kesesinde fazla miktarda taş var ameliyat olması lazım demiş, böbrekte kist var demiş. bilmiyorum birsürü şey saymışlar. bu hafta katarak ameliyatı olacaktı. şimdi gayet iyi çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?