selamun aleyküm güzeller
Allah razı olsun meyracım.
gerçekten öyle devlet hastahanelerinin laçkası çıktı artık. kadına karşıdan bakıp bronşit bu hemen hava verin bir serum takın serum bitince gidebilir demiş. özelde filimler ultrasonlar çekilmiş. önce anjio yapalım demişler sonra safra kesesinde taş görünce kese ameliyatı gerekiyor demiş.sonrada kardeşime dönmüş isterseniz önce anjio yapalım rahatlamazsa kese ameliyatı yaparız demiş. sonrada zatürre başlangıcı önce bunu halledelim ilerlemesin demişler. sanki ne yapacağına karar verememiş gibi
ah ah benimde bu hafta fena değilde önümüzdeki hafta iki tane gün var ikiside bizim evde. birisi akraba günü diğeri bebişimizin ilk doğum günü onları hasarsız atlatabilirmiyim bilmiyorum.
slm kızlar
sabah çarşı işlerimi hallettim lazere neyim gittim geldiğimde eşim emineyi uyutmuş
oturdum dinlendim şimdi size baktım
kalkayımda yemek yapayım annemler yolda 2 saate gelirler inşallah
akşam yine girmeye çalışırım
büyüdü maşallah 1 ay sonra 1.5 yaşında olcak
keçi gibi en ufak bir şeyin bile üstüne çıkıyo tırmanma huyu başladı şimdi dur durak bilmiyor :)
geçmiş olsun ablam
hep öyle oluyo zaten(
tarif isteriz!!!
tarif isteriz!!!
tarif isteriz!!!
Arkadaslar merhaba bende yenıyım buralarda kılom 92 buranın motıvasyonuyla zayıflamayı ıstıyorum ınsaallah basarırım
daficimm çok geçmiş olsun canım.. iinşallah tez zamanda iyileşir..
bende sizleri çok özledim canımm..
çok sağol sözencim sende hoş geldin uzun zamandır görünmüyordun. kızlar nerde kaldı diye konuşuyorlardı duymuşsun demekkidaficimm çok geçmiş olsun canım.. iinşallah tez zamanda iyileşir..
bende sizleri çok özledim canımm..
senin kv. dede yok yokmuş canım Allah şifalar versin. Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin.Cok cok geçiş olsun
Benm de kv safrakesesi ameliyatı oldu anjıyo oldu stand takıldı o da gözünden katarakt olmuş dünya göz de ama gözü görmüyor biri de yarım görüyor kulakları da duymuyor makine aldık iki kulağına de
Ayağı kırıldı göğsü yandı yaslanınca dertler birmiyor bri bitıyor biri başlıyor biz ne olacağız bilmem vbenim zaten tansiyon ve seker var kılo vermezsem 10 yıl erken ölürüm herhalde kesin
sen buraya gelince sakinlersin bırak emineyi babayaslm kızlar
şu an çok sinirliyim
1buçuk saattir emineyi uyutmaya çalışıyorum tam uyuttum kaka yapmış altını almam lazım
bezle mendil odada kocamın telefonunu çaldırdım getirsin diye bakmadı beyfendi
telefonun sesine çocuk tekrar uyandı götürdüm odaya orada altını aldım
tekrar salladım uyumadı mayhoş oldu kollarım ağrıdı yatağına bıraktım geldim uyur belki diye
kalktı şimdi memesini yere attı sesi geldi
kocam pcyi verdi bana al sen kızlarla konuş sinirini at ben bakarım dedi
bakalım ne yapacak çocuk bende yoruldu zaten yorulacağı kadar uyur inşallah
sizinle paylaştım ama hırrrrrrrrrrrr hala sinirliyim
ve aleykümselam meyracım bugün iyi eylenmişsiniz. bende hamurla oynamayı severim. bugün delik olur yarın daha güzel açarsın yeterki azmetselamün aleyküm...
ben yorgun savaşçınız geldi: ))))
çok yorgunum....
bugün gezmeye gittim, akşamada yemekli kaldık...
ayyy feci yediiiim orada hepppp: (
pazartesi yeniden başlamam lazım artık inş....
offf of kilo aldım ben yaaa: (
neyse orada bende hamur açtııım: )))))
kalabalıktık, bende açabilirim dedim bende açtım bir tahtada, öhüm öhüm oklavaylan kocaman kocaman: )
ortası delinenler oldu ben açarken, delikleri kenardan kesip yapıştırıverdim: )
kuzenlerim hep kafa yaptılar benlen naapııyon meyra abla sen diye: ))))))
büyükler görmesin diye suuuuus dedim bende hep onlara: ))))
ama 1-2delik görülmeyecek gibi değildi: )
sağol kuzum nasıl olalım idare ediyoruz.oğlan hasta biraz ateş var.bende onunla uğraşıyorum.bilgisayarda işlerim var bir taraftan ona bakıyorum .. sen naılsın herşey iyidir umarım..çok güzel zayıflamışsın sende tebrik ederim..ablam rabbim tez şifa versin inş anneciğine.
gözünaydın canım annenler için...
hoşgeldin...
takipte paylaşımda kal derim...
canım bende yazamadım bi türlü sana vakit olmayınca, nasılsın iyimisin hoşgeldin balım: )
nerelerdeydin? oğlan nasıl?
canım Emine zor uyuyan bir çocuktu hep zaten.. aklıma ne geliyor gündüz daha az uyusa aslında akşam bu kadar yormaz seni.. ne biliyim zor walla ...slm kızlar
şu an çok sinirliyim
1buçuk saattir emineyi uyutmaya çalışıyorum tam uyuttum kaka yapmış altını almam lazım
bezle mendil odada kocamın telefonunu çaldırdım getirsin diye bakmadı beyfendi
telefonun sesine çocuk tekrar uyandı götürdüm odaya orada altını aldım
tekrar salladım uyumadı mayhoş oldu kollarım ağrıdı yatağına bıraktım geldim uyur belki diye
kalktı şimdi memesini yere attı sesi geldi
kocam pcyi verdi bana al sen kızlarla konuş sinirini at ben bakarım dedi
bakalım ne yapacak çocuk bende yoruldu zaten yorulacağı kadar uyur inşallah
sizinle paylaştım ama hırrrrrrrrrrrr hala sinirliyim
hoşbulduk canımm..evet aldım haberinizi çok özledim bu arada sizleri..HAYIRLI AKŞAMLAR KIZLAR
bugün diyet açısından oldukca kötü bir gün geçirdim.
en iyisi bugün menü paylaşmıyayım.
bugün sabah eşim büyük eltimin torununu hastahaneye götürdü sünnet ettirdiler . yaz tatilindede düğün yapacaklar.akşam yemeğinden sonra oraya gittik. ikramın biri gidip biri geldi yemek istemesemde zorladılar. bir kereden birşey olmaz zaten geldiğin yok . geldiğinde bari ikramımızı çevirme dediler. benim için hiç iyi olmadı. inşallah telafi edebilirim.
çok sağol sözencim sende hoş geldin uzun zamandır görünmüyordun. kızlar nerde kaldı diye konuşuyorlardı duymuşsun demekki
senin kv. dede yok yokmuş canım Allah şifalar versin. Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin.
sen buraya gelince sakinlersin bırak emineyi babaya
bizimde gençler biraz oturmak istediler. bizde siz oturun dedik bebeği alıp geldik. bende uyutamadım.uykusu geçti uyumak istemiyor. şimdi annesi geldide verdim odalarına gittiler.
Bal püsküü amaniiin. Düşmanım olsada yapsam :)500 gr. margarin ( ben tereyağ kullandım daha lezzetli oldu ) yarı yarıyada kullanılabilir.
11 tane üçgen peynir
1 fiske tuz
aldığı kadar un
yoğrulacak şekil verilebilecek kıvamda 1 hamur olacak. şekil verilip önceden ısıtılmış fırına atılacak.
kurabiye pişerken 1 miktar petibör büsküvi un haline getirilecek ( evde bebe büsküvi vardı ben onunla yaptım oda güzel oldu ) fındık, fıstık, badem, ceviz evde ne varsa hepsinden az az da olabilir çekilip büsküviye karıştırılacak.
ayrı bir kapta bal ısıtılacak. fırından çıkan kurabiye önce bala sonra büsküvili karışıma batırılacak
afiyet olsun
ben yarı ölçü denedim 6 tane peynir kullandım 50 tane falan çıktı
kalıp olarakta oyun hamuru kutusunu kullandım
Öğlen yokmu. Ayrıca 2yk pilav 1 dilim ekmek demek yani 3 dilim ekmek yemişsin. Pastayı saymıyorum bileBugün yediklerim sabah ufak Bi tost öğlene doğru 2dilim ekmek ile kahvaltı akşam 8 kaşık kuru fasulye 6 kaşık pilav akşam çayın yanında eşimin getirdiği pastadan ufak Bi dilim bunu yemeseydim iyiydi bence iyi bi gündü her gün yediklerimi yazıp haftalık kilomu peaylaşmak istiyorum buraya yazmanın beni motive edeceğini düşünüyorum sizden de destek bekliyorum
su anda emzırme donemınde oldugum ıcın bır anda kesemıyorum yavas yavas kesmeyı dusunuyorumÖğlen yokmu. Ayrıca 2yk pilav 1 dilim ekmek demek yani 3 dilim ekmek yemişsin. Pastayı saymıyorum bile
Öğlen yokmu. Ayrıca 2yk pilav 1 dilim ekmek demek yani 3 dilim ekmek yemişsin. Pastayı saymıyorum bile
HAYIRLI AKŞAMLAR KIZLAR
bugün diyet açısından oldukca kötü bir gün geçirdim.
en iyisi bugün menü paylaşmıyayım.
bugün sabah eşim büyük eltimin torununu hastahaneye götürdü sünnet ettirdiler . yaz tatilindede düğün yapacaklar.akşam yemeğinden sonra oraya gittik. ikramın biri gidip biri geldi yemek istemesemde zorladılar. bir kereden birşey olmaz zaten geldiğin yok . geldiğinde bari ikramımızı çevirme dediler. benim için hiç iyi olmadı. inşallah telafi edebilirim.
çok sağol sözencim sende hoş geldin uzun zamandır görünmüyordun. kızlar nerde kaldı diye konuşuyorlardı duymuşsun demekki
senin kv. dede yok yokmuş canım Allah şifalar versin. Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin.
sen buraya gelince sakinlersin bırak emineyi babaya
bizimde gençler biraz oturmak istediler. bizde siz oturun dedik bebeği alıp geldik. bende uyutamadım.uykusu geçti uyumak istemiyor. şimdi annesi geldide verdim odalarına gittiler.
ve aleykümselam meyracım bugün iyi eylenmişsiniz. bende hamurla oynamayı severim. bugün delik olur yarın daha güzel açarsın yeterki azmet
çok şükür yarım saat önce uyudu
dayanamadım yine gittim odaya :)
biraz bakındım facebooka yatıyorum şimdi
yrn görüşürüz inşallah
sağol kuzum nasıl olalım idare ediyoruz.oğlan hasta biraz ateş var.bende onunla uğraşıyorum.bilgisayarda işlerim var bir taraftan ona bakıyorum .. sen naılsın herşey iyidir umarım..çok güzel zayıflamışsın sende tebrik ederim..
canım Emine zor uyuyan bir çocuktu hep zaten.. aklıma ne geliyor gündüz daha az uyusa aslında akşam bu kadar yormaz seni.. ne biliyim zor walla ...
hoşbulduk canımm..evet aldım haberinizi çok özledim bu arada sizleri..
canım Emine zor uyuyan bir çocuktu hep zaten.. aklıma ne geliyor gündüz daha az uyusa aslında akşam bu kadar yormaz seni.. ne biliyim zor walla ...
evet cnm sakinlemiştim:)sakinlemişşsin bu mesajı yazarken: )
arada olur böyle yaaa, emine durup durup seni bi kızdırıyo: ))))
tatlı bebiş....
özel olmazsa eminenin burcu ne?
Hayırlı pazarlar
Kızlar evde yok büyük dersanede küçük anneannesinde
Biz de eşimle yürüdük uzun bir aradan sonra yorulsam da iyi geldi 1.5 saat yürüdük
Meyra afiyet olsun kahven ben de yapayım dedim kendime ama üşendim bir mandalina yedim oturdum akşam eşimle içeriz artık
Şimdi kimse yok evde kafama göre takılıp dinlenirim akşama kadar
slm kızlar
abimi eve yolculadık yrn işe gidecek
bende ne yemek yapsam diye düşünüyorum
mutfağa gitmeden size birbakayım dedim
aslında bir süredir eziyet etmiyordu uyurken ama dün heyecan yaptı annemler geldi diye ondan sanırım. gündüz 1 kere uyutuyorum zaten ondada en fazla 2 saat eğer geçerse uyandırıyorum gece uyumuyo diye :)
evet cnm sakinlemiştim:)
eminede bende başak burcuyuz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?