Bende emziriyorum canım kaç aylıksu anda emzırme donemınde oldugum ıcın bır anda kesemıyorum yavas yavas kesmeyı dusunuyorum
Çok güzel. Arada 3 tam ceviz veya 10 fındık veya 10 badem ye. Depresyon için iyi gelir.Eveeeet gunun ozetı sabah 2 dılm ekmekle kahvaltı oglen 1 adet kepeklı tost arada ıkı tane galeta aksam 1 kase tavuk corbası ve 5 kasık pırasa yemegı benım ıcın bugunluk yemek faslı kapanmıstır sadece aksam cay ıcerım
9 aylık canım seninki kaç aylıkBende emziriyorum canım kaç aylık
evet aslında yesem iyi olur kendimi bazen kasıyorum yememek içinÇ
Çok güzel. Arada 3 tam ceviz veya 10 fındık veya 10 badem ye. Depresyon için iyi gelir.
Varis varmıydı canım. Hurma ye doğum sancısını artırır doğal oksitosin.Iyi olmaya calisiyorum. Agrilarim cok tam belli degil ama belki sali gunu gidicem doguma yarin belli olucak. Bir de grip gibiyim ezik ezik burnumu siliyorum.
Bacaklarimda bir agrii varki hayirdir ins.
7 canım.9 aylık canım seninki kaç aylık
Troid baktırdınmıevet aslında yesem iyi olur kendimi bazen kasıyorum yememek için
yok baktırmadım valla cocukların pesınde kosmaktan bana sıra gelmıyor ama cok sukur bı sıkayetım yakın zamanda bı kan testı yaptırmıstım hersey normal cıkmıstı olsa doktor soylerdı heraldeTroid baktırdınmı
Bende her iki doğumdan sonra çıktı
kolay gelsin canımGünaydın kızlar
Bugün köy ebesiyim daha doğrusu 2 hafta. Burası sakin. Tel çekmiyor ama netim var. Bugün sizleyim. Öpüldünüz
nur cum hadi gözün aydınherkese günaydın
hasta olan tüm arkadaşlara ve bebişlerine allah şifa versin
internet paketim bitmişti evden paylaşamadım içimde kalmasın paylaşim. WC sorununu sonunda atlattık arkadaşlar çok mutluyum. cuma akşamı ben mutfaktaydım oğlan geldi yanıma anne kaka bar dedi ilk kandırıyo beni sandım götürdüm yaptı çok mutlu oldum yaa o zamandan beridr de hep söylüyo. çocuğun en en zor dönemi wc olayı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?