Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eveeeet gunun ozetı sabah 2 dılm ekmekle kahvaltı oglen 1 adet kepeklı tost arada ıkı tane galeta aksam 1 kase tavuk corbası ve 5 kasık pırasa yemegı benım ıcın bugunluk yemek faslı kapanmıstır sadece aksam cay ıcerım

Ç
Çok güzel. Arada 3 tam ceviz veya 10 fındık veya 10 badem ye. Depresyon için iyi gelir.

Iyi olmaya calisiyorum. Agrilarim cok tam belli degil ama belki sali gunu gidicem doguma yarin belli olucak. Bir de grip gibiyim ezik ezik burnumu siliyorum.

Bacaklarimda bir agrii varki hayirdir ins.
Varis varmıydı canım. Hurma ye doğum sancısını artırır doğal oksitosin.
Allah kolaylık versin. İlkinde salak salak gidiyorsunda sonra beklemek zor geliyor

herkese günaydın

hasta olan tüm arkadaşlara ve bebişlerine allah şifa versin

internet paketim bitmişti evden paylaşamadım içimde kalmasın paylaşim. WC sorununu sonunda atlattık arkadaşlar çok mutluyum. cuma akşamı ben mutfaktaydım oğlan geldi yanıma anne kaka bar dedi ilk kandırıyo beni sandım götürdüm yaptı çok mutlu oldum yaa o zamandan beridr de hep söylüyo. çocuğun en en zor dönemi wc olayı yaa

Günaydın kızlar
Bugün köy ebesiyim daha doğrusu 2 hafta. Burası sakin. Tel çekmiyor ama netim var. Bugün sizleyim. Öpüldünüz
kolay gelsin canım

nur cum hadi gözün aydın
wc sorununu aşmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…