Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Daficim çocuk bakmak da büyük iş :)
Ben gün boyu bi pırasa pişirdim o kadar
Canım kahve istedi yaa dün de içemedim çaydan hiç birine sıra gelmiyor ki
benim çayla pek aram yok
bende sadece 1 makina çamaşır attım birde yemek yaptım. gelen yeğenim erkek. yaptım tostu verdim eline bir bardakta meyve suyu tamam. sonra yine acıktı oturtmanın harcını hazırlamıştım. ondan ekmek arası yaptık. kıymalı harcı ekmek arasında çok seviyor. işte öyle ağırladım misafirimi. bebişimde tostu çok sevdi. küçük küçük kopartıp koydum mama sandalyesine abisine eşlik etti

ha işte böyle açık açık yazsan çözmeye uğraşmayız
en iyisi sen bize kaş bardak ayran içtiysen, kaç dilim ekmek yediysen onu yaz

Dafi ablam sayıları yazdığıma şukrediyorum çünkü uşeniyom tek tek yazmaya artık, evde bile artık tablo yapıp çizik atıveriyorum porsiyon başına.

meyraa sen kahveyi şekerlimi içiyorsun

Evet ben şekerli severim kahveyi: )
Şekeride dozunda tuketirsen bir zararı yokki hatta faydasıda var, 2kesme şeker 1dilim ekmekle eşdeğer şeker açısından, ekmek hakkımın birini genelde bu şekilde kullanıyorum gün içinde.

ha işte böyle açık açık yazsan çözmeye uğraşmayız
en iyisi sen bize kaş bardak ayran içtiysen, kaç dilim ekmek yediysen onu yaz

Dafi ablam sayıları yazdığıma şukrediyorum çünkü uşeniyom tek tek yazmaya artık, evde bile artık tablo yapıp çizik atıveriyorum porsiyon başına.

meyraa sen kahveyi şekerlimi içiyorsun

Evet ben şekerli severim kahveyi: )
Şekeride dozunda tuketirsen bir zararı yokki hatta faydasıda var, 2kesme şeker 1dilim ekmekle eşdeğer şeker açısından, ekmek hakkımın birini genelde bu şekilde kullanıyorum gün içinde.

ben çaylarıma , kahveme hiç atmıyorum. meyve yersem zaten meyvede şeker var

Selamün aleykümm..

ben geldimm...gerçi kimse kalmamış ama bi süre aranızda olamayabilirim..fırsat bulmuşken yazayım dedim..sabah görümcem kahvaltıya geldi..gün içinde beraberdik çamaşır ütü falan uğraştım eşime ve çocuklara çanta hazırladım akşam eltime gittik baya toparlamıştı bebiş içinde doktor çok minik minik ilerleme var demiş...eltim ben daha iyi gördüm önceki güne göre diyo öyle işte...eşim çarşamba gündüz gidiyo umreye..yarın akşam annemlere geçicez eşim gelene kadar orda kalıcaz dolayısıyla çok gelemeyebilirim...cuma bildirim yapmaya çalışıcam şayet yapamassam izinli yazarsanız sevinirim...diyetim iyi gidiyo inş devam edebilirimm....
daykocum görünmüyon hiç ben mekiğe başladım iyi gidiyo umarım 31 günlük süreci alnımın akıyla tamamlarım...

bende haberler böyle...

Allah kavuştursun canım.
Bebeğe de Allah şifa ihsan etsin inş tekrardan.
Öpüyorum ozlicem seni goruşuruz.

ve aleykümselam zeynepcim
hoş geldin
bebişe sevindim dahada iyi olur inşallah
şimdiden Allah kavuştursun diyelim o zaman. keşke sende gidebilseydin

slm kızlar
bugün yoğun geçti benim için.
eşim kahvaltıdan sonra kızı parka götürdü hava güzeldi. bende temizlik yaptım. parktan gelince kızı yatırdım. ortalık toparladım. sonra çarşıya çıktık, güzellik salonuna gittik. oradan hastaneye gittik kızlarla buluştuk, alabalık tesisine gittik akşam yemeğine :) bugün bizim için çok sosyal geçti. gezenti olduk

Oh maşallah, eminenin uyuyamadığı kadar var bak: )))))
İlahi emine: ) : ***

Ya kızlar diyet yapamıyorum resmen. İnsan hergün ne yesem diye düşünürmü sinirim kendime şuan

arkadaşlar Bonus doğumda hala yaa ölcem meraktan. 8 de ameliyathaneye alıncaktı kaç saat oldu bi ses yok. dualarınızı esirgemeyin nolur sağ salim haberini alalım
Heyecanlandım valla
Allah sağlıkla kurtarsın ikisini de inşallah
Haber alırsan bizi de bilgilendir nurcum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…