ve aleykümselam zeynepcim
hoş geldin
bebişe sevindim dahada iyi olur inşallah
şimdiden Allah kavuştursun diyelim o zaman. keşke sende gidebilseydin
GÖZÜMÜZ AYDINNN
şimdi haber aldım çıkmış ameliyattan 9 bucukta odaya almışlar da anca haber verebilmiş. Elifimizde sağlıklı kendisi de sağlıklı Bonusum. 3,600 gr doğmuş. Çok şükür yaa çok rahatladım
Maşallah ikisine de Allah hayırlı evlat eylesin selam ve sevgilerimizi iletGÖZÜMÜZ AYDINNN
şimdi haber aldım çıkmış ameliyattan 9 bucukta odaya almışlar da anca haber verebilmiş. Elifimizde sağlıklı kendisi de sağlıklı Bonusum. 3,600 gr doğmuş. Çok şükür yaa çok rahatladım
sağol ablacım...Hayırlı günler
Zeynepcim eşin güle güle gidip gelsin inşallah bebek de gün geçtikçe daha da toparlar inşallah
GÖZÜMÜZ AYDINNN
maşaallah...
çok sevindim inan, çok şükür kurtuldular....
selamımı iletirsen sevinirim nurcum....
sezeryan oldu değilmi?
ay bende böyle birgün doğursam: )))
yaş 30oldu daha tık yok bende...
nasip bakalım....
benimkide panik atak geçmişimden dolayı sezeryan olur galiba, ama normal doğum içinde çabalicam.
aleyküm selam. iletirim tabiki.
sezeryan oldu değilmi?
sağol ayrıca: )
allah analı babalı buyumeyı,saglıklı olmayı nasıp etsın ınsaallah.kotulukler yavrularımızdan uzak olsunarkadaşlar @Bonus doğumda hala yaa ölcem meraktan. 8 de ameliyathaneye alıncaktı kaç saat oldu bi ses yok. dualarınızı esirgemeyin nolur sağ salim haberini alalım
GÖZÜMÜZ AYDINNN
allah analı babalı buyumeyı,saglıklı olmayı nasıp etsın ınsaallah.kotulukler yavrularımızdan uzak olsun
slm kızlar
sabah kahvaltıdan sonra annemle çarşıya çıktık. gezdik pazar yaptık.
emineye babası baktı. parka çıkardı gelincede uyuttu.
şimdi pazarlıkları yerleştircem.
hayırlı olsun cnm. Allah analı babalı büyütsün
ne pişirdiysen ondan ye canım sadece kontrollü ye fazla kaçırmaYa kızlar diyet yapamıyorum resmen. İnsan hergün ne yesem diye düşünürmü sinirim kendime şuan
ay çok sevindim. kurtulmuş hayırlısıyla. gözümüz aydın. güle güle büyüsün, hayırlı evlat, hayırlı insan olur inşallahGÖZÜMÜZ AYDINNN
kolay gelsin meyracım. sanırım gelmiştir misafirlerinselamün aleyküm...
ben geldim: )
misafir gelicek bugünde, başka güne alıyımda diyemedim kabul ettim, hemde oldukça kalabalık, dünde misafir olunca dünden ev karmaşıktı ama neyse bir hale yola sokacam artık...
olduğu kadar olucak artık.
kafamda ikramları düşünüyorum bi yandan ne yapsam diye....
kahve içerken bir size bakayım dedim....
2.5gibi gelicekler öyle dediler.
bugün benim diyet gidecek: )
neyse yarın yine devam inş...
oh havayı güzel görmüş emineslm kızlar
sabah kahvaltıdan sonra annemle çarşıya çıktık. gezdik pazar yaptık.
emineye babası baktı. parka çıkardı gelincede uyuttu.
şimdi pazarlıkları yerleştircem.
hayırlı olsun cnm. Allah analı babalı büyütsün
Hayırlı evlat olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
ay çok sevindim. kurtulmuş hayırlısıyla. gözümüz aydın. güle güle büyüsün, hayırlı evlat, hayırlı insan olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?