Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok geçmiş olsun Allah bir daha yasatmasin

çok geçmiş olsun canım.
bir bebeğin vardı heralde, nasıl iyimi bebişin?

hoşgeldin dilekleri ile karşılayan herkeşe hoşbulduk, teşekkürler :))
yarın benim için büyük gün akupunktur da 1. haftam bitiyor ve yeni iğnelerim takılacak. Evdeki tartı da 93 doktorumda ki tartı da 91,5 çıkmıştım. Bakalım yarın kaç kilo verdiğim ortaya çıkacak.
Bir haftadır sabah domates, salatalık, yeşillik bir dilim ekmek,
öğün aralarında 11:00 ve 15 :30 'da elma ve arkasına soda ya da ayran,
öğlen ve akşam yemeklerinde de sadece çorba, salata ve 1 dilim ekmek,
günde 2-3 fincan yeşil çay,
yatmadan 1 bardak tarçınlı süt,
ve gün boyu 2lt su tükettim.
Artık çorba görmek istemiyorummmmmmmm (
Yarın büyük gün :)) Siz cuma tartılıyorsunuz ama napalım bende cuma gün ki kilomu bildiririm :))

Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın
Yavaş yavaş sağlıkla verirsin kiloları da inşallah

hayırlı geceler güzeller
bugün yine yorucu bir gündü
hemen yatağa giriyorum. yarınıda atlatırız inşallah hayırlısıyla

çok geçmiş olsun canım. Allah bir daha göstermesin. kilolarınıda verirsin inşallah. Azmin daim olsun

slm kızlar yatmadan sizebir bakayım dedim
yarın iş başlıyor tatil bitti
insan ne çabuk alışıyor tembelliğe
yrn inşallah diyetimede başlıyorum hayırlısı bakalım
akşam yatmadan girmeye çalışırım yine öptüm sizi :-*

günayyy dınnn kayınvalidemlerin gelmesiyle deişen hayatım ı ev düzenini toparladım yeniden burdayım misafir olunca öğünler düzenler karuştu hep tatilde evde çocuklar daha yeni uyanıyolar kahvaltı hazırlıcam onlara ben yaptım satti geciktirmeyim diye kalktım geç yiyince öğün atlıyorum malesef

sabah menüm 1 dlm kepek ekm
1 kk peynir 5 yeşil zeytin
5 çeri domates
2 yemek kaşığı az yağda biber kavurması üzeri yoğurtlu
vee yeşil çayyy
kızların kahvaltısını yaptırayımda kahvemi yudumlarken uğrarım

Her acidan verimli bir hafta gecirmemiz dilegiyle gununuz aydin olsun hanim kizlar...

Nursena ne cok misafir agirladin iki yil da..duzen degisiyo hakatten..cocuklarin huyu bile degisiyo misafirden..
Dun aksam bebekli misafirimiz vardi anne bebegi emziriyo gittikten sonra oglum kucagima geldi sariliyoruz koklasiyoruz..bir ara baktim birseyler yapiyo gogsumde emiyomus gibi eylemde bulunuyor cilgin..
Sonra annecim bebekmi oldun dedim ben abiyim diyo..delikanliliga da poh surdurmuyor.:)

Yenacım barış kıskandı demek bebişi
Benim yeğenler de birbirini kıskanıyor onu bırak küçüğü öpeyim büyük hemen Karşıdan sırnaşır :))

Nimrel

Hosgeldin yeniden aramiza.seni merak etmistim zamaninda..
Yeniden dondun ne guzel..
Cok gecmis olsun yasadiklarina kiloyuda verirsin bir sekilde hatirladigim kadariyla disiplinliydin beslenme konusunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…