Nur gozun aydin oglan kapmis wc isini..zor bir surecti dimi...
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yasatmasinerhabalar uzun zamandır forumda bulunmadım yazmadım ...zor bir dönemden geçiyorum ..
Geçmişten bu döneme kilo verdin mi diye soracak olursanız nerde...
kısaca iki senedir neden düzgün katılımcı olmadığımı aktarayım .Geçtiğimiz sene meme kanseri teşhisi ile ameliyat oldum ..kemoterapi radyoterapi derken tedavi sürecim bitti şimdi kontroller zamanı ..Tabi bu arada kilo veremedim aldım .. onkoloji doktorum yavaş yavaş kilo vermemi istiyor. Gıdamı bölmeden ..Çok fazla hareket yasak bana günde yarım saaat kendimi tüketmeden...
Hadi bakalım hayırlısı olsun diyerek başlıyorum yeniden desteğinizide bekliyorum 97,5 ile başlıyorum yeniden
cok teşeekkür ederim inşaallahÇok geçmiş olsun Allah bir daha yasatmasin
erhabalar uzun zamandır forumda bulunmadım yazmadım ...zor bir dönemden geçiyorum ..
kısaca iki senedir neden düzgün katılımcı olmadığımı aktarayım .Geçtiğimiz sene meme kanseri teşhisi ile ameliyat oldum ..kemoterapi radyoterapi derken tedavi sürecim bitti şimdi kontroller zamanı ..Tabi bu arada kilo veremedim aldım .. onkoloji doktorum yavaş yavaş kilo vermemi istiyor. Gıdamı bölmeden ..Çok fazla hareket yasak bana günde yarım saaat kendimi tüketmeden...
Hadi bakalım hayırlısı olsun diyerek başlıyorum yeniden desteğinizide bekliyorum 97,5 ile başlıyorum yeniden
Teşekkür ederim evet kızım çok şükür o benim sevinç kaynağım 3 yaşına doğru gidiyor ..çok geçmiş olsun canım.
bir bebeğin vardı heralde, nasıl iyimi bebişin?
Teşekkür ederim evet kızım çok şükür o benim sevinç kaynağım 3 yaşına doğru gidiyor ..
Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasınerhabalar uzun zamandır forumda bulunmadım yazmadım ...zor bir dönemden geçiyorum ..
Amin işte kullandığım ilaç zorluyor beniGeçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın
Yavaş yavaş sağlıkla verirsin kiloları da inşallah
çok geçmiş olsun canım. Allah bir daha göstermesin. kilolarınıda verirsin inşallah. Azmin daim olsunerhabalar uzun zamandır forumda bulunmadım yazmadım ...zor bir dönemden geçiyorum ..
çokk geçmiş olsun inşşallah veririz yenidencok teşeekkür ederim inşaallah
Kesinlikle kiskaniyor asucum ama pek belli etmiyor..Yenacım barış kıskandı demek bebişi
Benim yeğenler de birbirini kanıyor onu bırak küçüğü öpeyim büyük hemen Karşıdan sırnaşır :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?