Her acidan verimli bir hafta gecirmemiz dilegiyle gununuz aydin olsun hanim kizlar...
Nursena ne cok misafir agirladin iki yil da..duzen degisiyo hakatten..cocuklarin huyu bile degisiyo misafirden..
Dun aksam bebekli misafirimiz vardi anne bebegi emziriyo gittikten sonra oglum kucagima geldi sariliyoruz koklasiyoruz..bir ara baktim birseyler yapiyo gogsumde emiyomus gibi eylemde bulunuyor cilgin..
Sonra annecim bebekmi oldun dedim ben abiyim diyo..delikanliliga da poh surdurmuyor.:)
başınız sağolsun cnm. Allah önce annesine sonra tüm ailesine sabır versin.Selamün aleyküm...
nasılsınızz...ben kötüyüm...bebişimizi dün gece kaybettik...bugün defnettik...çok üzgünüz..aff affff...
Başınız sağolsunSelamün aleyküm...
nasılsınızz...ben kötüyüm...bebişimizi dün gece kaybettik...bugün defnettik...çok üzgünüz..aff affff...
Başınız sağolsun canım çok üzüldümSelamün aleyküm...
nesijjj .!.:Meraba Kızlar :))
Bu gün akupunkturda 1. haftam bitti ve 91,5 kg'dan 88,5 kg'a düştüm, ilk hafta için 3,5 kg vermek çok güzel oldu :))
yeni diyet listem daha güzel
sabah : domates, salatalık, zeytin, peynir açık çay, 1 dilim ekmek
öğle : tavuk salata ya da balık salata ya da sebze salata (dönüşümlü en az 4 gün et 3 gün sebze)
akşam : çorba salata ya ada sebze yoğurt
ara öğünlerde (11:00/15:30 elma soda ya da elma ayran
gün içnde 2-3 fincan yeşil çay ve 2 lt su
beni tek zorlayacak şey sanırım ekmeğin sadece kahvaltı da olması, mantı yanında bile ekmek yiyen biri olarak çok zorlanıcam :))
arkadaşlar bu hafta yeşil çay yerine sabah aç karnına 9'lu çay içmeyi planlıyorum daha önce 9'lu çay kullanan varsa yararını gördü mü acaba?
bu arada cuma gün ki kilomu da bildiricem :))
Selamün aleyküm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?