Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

emen abi: )

slm kızlar
çok şükür bugün diyetime başladım

sabah: 2 yumurta, beyaz peynir, 10 zeytin, 2 yaprak marul, 1 tutam roka, biraz zeytin yağ, çay ve 1le yarım çay bardağı arası fındık( hepsini bitiremedim)

öğlen: çorba( adını bilmiyorum salçalı bulgurlu bir çorba ya domates ya tarhana tadı birşeye benzemiyor işte), tavuk haşlama(patates ve havucunu arkadaşıma verdim), (garnitürlü pilav ve kemalpaşa tatlısını almadım)

akşam(şimdi size yazıp yemeğe gitcem): tarhana çorbası, 2 kaşık patlıcan oturtma, 2 kaşık tavuk sote, 2 kaşık bulgur pilavı, yoğurt, vişne suyu(yazın konserve yapmıştım şekersiz şimdi 1 kavanoz açacam bakalım)

şimdiden 2.3lt civarı su içtim yatasıya kadar 3 ltyi bulur
inşallah gece kaçamaklarım olmaz çok hızlı başladım bakalım Allah kerim
sabah 94.1 çıktım bakalım cumaya ne olacak
yatmadan girerim yine öptüm

en son ekım ayında girmişim 123 kiloya inmişim buraya bıidırım yaptıktan sonrada 120lerı görmuştum ve bır kaç ay içınde stresten ve kızımın okul anneleri ile sürekli buluşunca mercımek köfteleri tatlılar kısırlar borekler bu hale geldim 130 kilo inşallah buradan bır daha ayrılmam ...6 sene oldu bu forumla tanısalı bu süreçlerde 100 kiloya kadar inmiştim inşallah o gunleri tekrar görürüm buraya hesap vereceksin diye insan tutuyor kendini.....

Selamün aleyküm...

nasılsınızz...ben kötüyüm...bebişimizi dün gece kaybettik...bugün defnettik...çok üzgünüz..aff affff...

11.gün kahvaltı da peynir zeytin reçel (abartmadan) çay ve 2 dilim ekmek öğle bir kase yoğurt ve 1 elma akşam 2 tane küçük zeytinyağlı biber dolması ve salata 8 bardakta su içtim

Meraba Kızlar :))
Bu gün akupunkturda 1. haftam bitti ve 91,5 kg'dan 88,5 kg'a düştüm, ilk hafta için 3,5 kg vermek çok güzel oldu :))
yeni diyet listem daha güzel
sabah : domates, salatalık, zeytin, peynir açık çay, 1 dilim ekmek
öğle : tavuk salata ya da balık salata ya da sebze salata (dönüşümlü en az 4 gün et 3 gün sebze)
akşam : çorba salata ya ada sebze yoğurt
ara öğünlerde (11:00/15:30 elma soda ya da elma ayran
gün içnde 2-3 fincan yeşil çay ve 2 lt su
beni tek zorlayacak şey sanırım ekmeğin sadece kahvaltı da olması, mantı yanında bile ekmek yiyen biri olarak çok zorlanıcam :))
arkadaşlar bu hafta yeşil çay yerine sabah aç karnına 9'lu çay içmeyi planlıyorum daha önce 9'lu çay kullanan varsa yararını gördü mü acaba?
bu arada cuma gün ki kilomu da bildiricem :))

Zeynepcigim basiniz sagolsun..Allah sabir versin anneye babaya...

Tebrik ediyorum sizi kilo kaybiniz icin..
9 lu cay icmedim hic..

Selamün aleyküm...

nasılsınızz...ben kötüyüm...bebişimizi dün gece kaybettik...bugün defnettik...çok üzgünüz..aff affff...

Canım başınız sağolsun, çok üzüldüm gerçekten.
Allahım beterinden esirgesin değilmi, ama muhakkak çok zor tabiki canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…