Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı haftalar
Nursena hadi Şubat'ta bari bikaç kilo verelim
Bizimkiler de hala uyuyorlar ben de çayı koyayım da uyandırayım bugün kayınvalideme gideceğiz
şubat 28 çekiyo asu martta verelim:)))
ammannn offf yaramı deşme misafirden doğuya tain isteyecem o kadar yaneee şimdiden yaz listesi kabarık allahtan oruç varda yırtıyoruz

emmeyi benim minikte geçen yaptı bende ne varki kızım dedim tadında anne süt var peynir var kek varr o kadar yiyiyorum ki kız nereye gittini anlıyo
ooo çstak çıstak derin hanımlarda burdaymışş hoşgeldinn güya 2 çocukla daha çok hareke verirsin dedilerdi biz aldık derin nolcak halımız
Selamün aleyküm...

nasılsınızz...ben kötüyüm...bebişimizi dün gece kaybettik...bugün defnettik...çok üzgünüz..aff affff...
allah rahmet eylesin sabur versin annecine babacına bidaha aşatmasın allah

slm kızlar
emine hanımı uyuttum sonunda size bir bakayım dedim
şimdi gidip sabah kahvaltım için fındık kırcam biraz sabah çok üşeniyorum
10-15 dk erken kalkıp kahvaltıyı evde yapmayı planlıyorum hastanede apar topar yapıyorum sıkıntı oluyor
kraker konusunda bende bir yorumda bulunayım: bizim hanım çubuk krakeri çok seviyor evde bir kutum var (şeffaf)içi çubuk kraker dolu gidip gelip bakıp durdum ama 1 tane bile atmadım ağzıma bide onun yanında napoliten çikolata vardı onuda almadım ama hala aklımdalar off offffffff

Karataya başladın değil mi hasibecim
Çubuk neyse de çikolataya bulaşmadığın için tebrikler benim canım da çok çiko istiyor bu aralar

Karataya başladın değil mi hasibecim
Çubuk neyse de çikolataya bulaşmadığın için tebrikler benim canım da çok çiko istiyor bu aralar
evet cnm karataya başladım
buraya yazdıklarımı yaklaşık 4 saat önce yaşadım ama hala aklımda

Hayallerim yıkıldı

En kısa surede kendimi toplamam lazım benim, böyle olmaz...

Kız

Kız 80 ler dedim yani 89.9 :))
90 lardan kurtulamamız lazım çok acil

İnş ablacım...

Gozunun onunden kaldır, göz görünce gönül katlanmaz...

En kısa surede kendimi toplamam lazım benim, böyle olmaz...

İnş ablacım...

Gozunun onunden kaldır, göz görünce gönül katlanmaz...
mutfaktan uzak duruyorum zaten
eşim meyve yemek istedi 21:30 gibi dedim ben bu saatten sonra bir şey yemem artık nasıl baktıysam adama tamam bende senin yanında yemem dedi gitti mutfakta kendi soydu kendi yedi hehe :) bende çay demledim 2 bardak çay içtim

Selamün aleyküm...

nasılsınızz...ben kötüyüm...bebişimizi dün gece kaybettik...bugün defnettik...çok üzgünüz..aff affff...
çok üzüldüm zeynepcim Allah geride kalanlara uzun ömürler versin. anne baya ve yakınlarına sabırlar versin. cennet kuşu uçup gitmiş. Rabbim yakınlarına şefaatçi eylesin

hayırlı geceler güzeller
yorgunluktan dökülerekten geldim size bir el sallayayım dedim
bugünüde atlattık çok şükür.
kızlar ben bu hafta ümitsiz vak a yım. belki yarın köye giderim ve birkaç gün kalırım. yarın sabah annem göz ameliyatı olacak. köye gıderim. perşembeyede eltimin oğlu nu askere göndericez. sonra dönerim inşallah

çok üzüldüm zeynepcim Allah geride kalanlara uzun ömürler versin. anne baya ve yakınlarına sabırlar versin. cennet kuşu uçup gitmiş. Rabbim yakınlarına şefaatçi eylesin

Amin.

Geçmiş olsun ablacım.
Askeriniz içinde Allah kavuştursun inş.
Bizim mahallede de bir asker vardı galiba akşam hep sesler geldi, havai fişek falanda patlattılar.
Allah tüm askerlerimizi korusun inş.

9'lu değil ama 7'li cay icmistim bi faydasını görmedim ben ama diyet yapmiyordum o zaman diyetle birlikte faydası olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…