- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Asum kendime faydam dokunmuyor ki balik kraker yiyerek yaziyorum bunlari.
Hayallerim yıkıldıBende az önce çubuk krakerle fıstık yedim....
şubat 28 çekiyo asu martta verelim:)))Hayırlı haftalar
Nursena hadi Şubat'ta bari bikaç kilo verelim
Bizimkiler de hala uyuyorlar ben de çayı koyayım da uyandırayım bugün kayınvalideme gideceğiz
ammannn offf yaramı deşme misafirden doğuya tain isteyecem o kadar yaneee şimdiden yaz listesi kabarık allahtan oruç varda yırtıyoruzHer acidan verimli bir hafta gecirmemiz dilegiyle gununuz aydin olsun hanim kizlar...
Nursena ne cok misafir agirladin iki yil da..duzen degisiyo hakatten..cocuklarin huyu bile degisiyo misafirden..
Dun aksam bebekli misafirimiz vardi anne bebegi emziriyo gittikten sonra oglum kucagima geldi sariliyoruz koklasiyoruz..bir ara baktim birseyler yapiyo gogsumde emiyomus gibi eylemde bulunuyor cilgin..
Sonra annecim bebekmi oldun dedim ben abiyim diyo..delikanliliga da poh surdurmuyor.:)
ooo çstak çıstak derin hanımlarda burdaymışş hoşgeldinn güya 2 çocukla daha çok hareke verirsin dedilerdi biz aldık derin nolcak halımızen son ekım ayında girmişim 123 kiloya inmişim buraya bıidırım yaptıktan sonrada 120lerı görmuştum ve bır kaç ay içınde stresten ve kızımın okul anneleri ile sürekli buluşunca mercımek köfteleri tatlılar kısırlar borekler bu hale geldim 130 kilo inşallah buradan bır daha ayrılmam ...6 sene oldu bu forumla tanısalı bu süreçlerde 100 kiloya kadar inmiştim inşallah o gunleri tekrar görürüm buraya hesap vereceksin diye insan tutuyor kendini.....
allah rahmet eylesin sabur versin annecine babacına bidaha aşatmasın allahSelamün aleyküm...
nasılsınızz...ben kötüyüm...bebişimizi dün gece kaybettik...bugün defnettik...çok üzgünüz..aff affff...
Nursena 28 felan bahane etme 2 kilo bari verelim ya da hedef büyütüp 80 leri görelim yaaa
Kız 80 ler dedim yani 89.9 :))90 sana bi ineydik asuu 80 diyon bacım yaww
hahh öle de barii birden 80 diyince şaştım benim DNA mda çok kilo verme yyookkk koduumm bozuk benum:))Kız
Kız 80 ler dedim yani 89.9 :))
90 lardan kurtulamamız lazım çok acil
Ben de bir ara karışık var ona takmıştım Çubuk balık badem hepsinden büyük paket :))yenaaaa bitmedimi balık kraker paketlerede 1 avuç koyuyolar arkadaş hemen bitiyoo
bimde büyü paketlillerini al bidaha kilo alki bizi geçemiyesin şişko kaynana olasın
Karataya başladın değil mi hasibecimslm kızlar
emine hanımı uyuttum sonunda size bir bakayım dedim
şimdi gidip sabah kahvaltım için fındık kırcam biraz sabah çok üşeniyorum
10-15 dk erken kalkıp kahvaltıyı evde yapmayı planlıyorum hastanede apar topar yapıyorum sıkıntı oluyor
kraker konusunda bende bir yorumda bulunayım: bizim hanım çubuk krakeri çok seviyor evde bir kutum var (şeffaf)içi çubuk kraker dolu gidip gelip bakıp durdum ama 1 tane bile atmadım ağzıma bide onun yanında napoliten çikolata vardı onuda almadım ama hala aklımdalar off offffffff
evet cnm karataya başladımKarataya başladın değil mi hasibecim
Çubuk neyse de çikolataya bulaşmadığın için tebrikler benim canım da çok çiko istiyor bu aralar
Hayallerim yıkıldı
Kız
Kız 80 ler dedim yani 89.9 :))
90 lardan kurtulamamız lazım çok acil
slm kızlar
emine hanımı uyuttum sonunda size bir bakayım dedim
şimdi gidip sabah kahvaltım için fındık kırcam biraz sabah çok üşeniyorum
10-15 dk erken kalkıp kahvaltıyı evde yapmayı planlıyorum hastanede apar topar yapıyorum sıkıntı oluyor
kraker konusunda bende bir yorumda bulunayım: bizim hanım çubuk krakeri çok seviyor evde bir kutum var (şeffaf)içi çubuk kraker dolu gidip gelip bakıp durdum ama 1 tane bile atmadım ağzıma bide onun yanında napoliten çikolata vardı onuda almadım ama hala aklımdalar off offffffff
mutfaktan uzak duruyorum zatenEn kısa surede kendimi toplamam lazım benim, böyle olmaz...
İnş ablacım...
Gozunun onunden kaldır, göz görünce gönül katlanmaz...
çok üzüldüm zeynepcim Allah geride kalanlara uzun ömürler versin. anne baya ve yakınlarına sabırlar versin. cennet kuşu uçup gitmiş. Rabbim yakınlarına şefaatçi eylesinSelamün aleyküm...
nasılsınızz...ben kötüyüm...bebişimizi dün gece kaybettik...bugün defnettik...çok üzgünüz..aff affff...
çok üzüldüm zeynepcim Allah geride kalanlara uzun ömürler versin. anne baya ve yakınlarına sabırlar versin. cennet kuşu uçup gitmiş. Rabbim yakınlarına şefaatçi eylesin
hayırlı geceler güzeller
yorgunluktan dökülerekten geldim size bir el sallayayım dedim
bugünüde atlattık çok şükür.
kızlar ben bu hafta ümitsiz vak a yım. belki yarın köye giderim ve birkaç gün kalırım. yarın sabah annem göz ameliyatı olacak. köye gıderim. perşembeyede eltimin oğlu nu askere göndericez. sonra dönerim inşallah
9'lu değil ama 7'li cay icmistim bi faydasını görmedim ben ama diyet yapmiyordum o zaman diyetle birlikte faydası olabilirMeraba Kızlar :))
Bu gün akupunkturda 1. haftam bitti ve 91,5 kg'dan 88,5 kg'a düştüm, ilk hafta için 3,5 kg vermek çok güzel oldu :))
yeni diyet listem daha güzel
sabah : domates, salatalık, zeytin, peynir açık çay, 1 dilim ekmek
öğle : tavuk salata ya da balık salata ya da sebze salata (dönüşümlü en az 4 gün et 3 gün sebze)
akşam : çorba salata ya ada sebze yoğurt
ara öğünlerde (11:00/15:30 elma soda ya da elma ayran
gün içnde 2-3 fincan yeşil çay ve 2 lt su
beni tek zorlayacak şey sanırım ekmeğin sadece kahvaltı da olması, mantı yanında bile ekmek yiyen biri olarak çok zorlanıcam :))
arkadaşlar bu hafta yeşil çay yerine sabah aç karnına 9'lu çay içmeyi planlıyorum daha önce 9'lu çay kullanan varsa yararını gördü mü acaba?
bu arada cuma gün ki kilomu da bildiricem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?