aynen canım iki cocukla vermeyı bırak doğum kılolarının uzerie bile aldık...insallah bu bir baslangıctır vazgecmem yine dun facede konusuyorduk yenecımla don gerı dedı dondum abla sozu dinlerim ben insallah bugun leslieyede başlayabılırim iki çocuktan fırsat bulup bn leslie ve diyetle ancak verebıiıyorum...şubat 28 çekiyo asu martta verelim:)))
ammannn offf yaramı deşme misafirden doğuya tain isteyecem o kadar yaneee şimdiden yaz listesi kabarık allahtan oruç varda yırtıyoruz
emmeyi benim minikte geçen yaptı bende ne varki kızım dedim tadında anne süt var peynir var kek varr o kadar yiyiyorum ki kız nereye gittini anlıyo
ooo çstak çıstak derin hanımlarda burdaymışş hoşgeldinn güya 2 çocukla daha çok hareke verirsin dedilerdi biz aldık derin nolcak halımız
allah rahmet eylesin sabur versin annecine babacına bidaha aşatmasın allah
ah ahh leslie yapmaya bi başlasam acayip şekillendiriyo vücudu eşimde kızıyo sadece lasly yapsaydın geri 90 ları görmezdin diyo adam haklı da kendime ne diye eziyet ediyosammaynen canım iki cocukla vermeyı bırak doğum kılolarının uzerie bile aldık...insallah bu bir baslangıctır vazgecmem yine dun facede konusuyorduk yenecımla don gerı dedı dondum abla sozu dinlerim ben insallah bugun leslieyede başlayabılırim iki çocuktan fırsat bulup bn leslie ve diyetle ancak verebıiıyorum...
Derincim ne mankeni oldum bilmem ben de 90 larda geziyorum işte yineasumancım kurkcu dukkanına geri donduk sen ne yaptın manken olmussndur artık....
bn bu coklu alıntıyı oğrenemedım daha yaptım olmamış
yenaım hosbulduk canım ben su anda kahvaltı ile başlıyorum sağlıklı beslenmeye.....
Ay o zaman bana artık sağlıksız besleneceğim :))Asucum sen de saglikli beslenetek kilo aliyosun dimi.:))
kahvaltımı daha yapmadım misafir gelcek kek çırptım pişiyo birazınıda akşamdan halletmiştim salata harici yememeye kararlıyım inşallahh ev hanımı olupta zayıflamak ne zor
iyi günler herkeze şimdiden[/QUOTE
ah ah bu bana yapılır mı? nasıl kek çekti canım şimdi hem de ev yapımı hele birde limon kabuğu rendesi ve tarçında varsa bir kupa çayla 3-4 dilim yiyebilirim şuan(
ama yememem lazımmmm....(
asumancım kurkcu dukkanına geri donduk sen ne yaptın manken olmussndur artık....
bn bu coklu alıntıyı oğrenemedım daha yaptım olmamış
yenaım hosbulduk canım ben su anda kahvaltı ile başlıyorum sağlıklı beslenmeye.....
Selam
Derincim basladin demek harikasin..
Nursena inan evde olunca daha saglikli ve rahat besleniyor insan.bimdeki onerini dikkate aliciim.:))).calisirken olmuyor yada ben beceremiyorum..
Meyra gecmis olsun ne cekiyosun midenden ..
Daficim annene Allah hayirli sifalar versin.
Meyra bende cayimla sana eslik edeyim..ogle kurufasulye pilav salata biraz da lahana tursusu yedim iki uc yemek kasigi yogurt birde..
Ben bugun cok usuyorum..umarim hastalanmam..esim iki gun raporlu gecen haftadan burun akintisi halsixlik vb.takmadi pek dun baya kotu olunca erken eve gitti..
Evet meyracim her biseyi biliyorum ama senin gibi uygulayamiyorum maalesef..keske bilmesem bile bile uygulamamak cok daha kotu.yogurt konusuna gelince keske svebilsem zoraki yiyorum oda ayca kaya soyluyo diye degil kemik erimesi icn.:)))afiyet olsun ablacım: )
her ikinizede çok geçmiş olsun, bol cvitamini tüketin nçlik verir.
yoğurtta 1sb olaydı pek iyi olurdu, şekeri indirgeme özelliği var ya yoğurdun, ayçakaya bol bol yoğurt yiyin diyor, gerçi sende biliyon ablacım ama yinede söyliyim dedim işte bişeyler.
Nursena bizi şaşırtabilir bence azimli olduğu dönemlerde iradesini konuşturabiliyor arkadaşımız :))Nursena yi an itibariyla merak ediyorum .:) tamda cay ve sohbet saati..bakalim sabah dedigi gibi sadece salatalardanmi yiyecek.:))
Asuu soz sende.:))
Nursena bizi şaşırtabilir bence azimli olduğu dönemlerde iradesini konuşturabiliyor arkadaşımız :))
Ama top yuvarlak :))) ne olur bilmem
Benim de aklıma fellah takıldı kalkıp yapacak gibiyim hem bence sağlıklı yağı çok az yenebilir yanii
Kılıfımı da hazırladım yapayım mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?