Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaslar onerebileceginiz android telefona uygun indirebilecegim kalori hesaplama programları varmi acaba ben bi kactane indirdim ama kiminde yeterli icerik yok kimi de adet ve 100 gr uzerinden hesaplama yapiyor

aynen canım iki cocukla vermeyı bırak doğum kılolarının uzerie bile aldık...insallah bu bir baslangıctır vazgecmem yine dun facede konusuyorduk yenecımla don gerı dedı dondum abla sozu dinlerim ben insallah bugun leslieyede başlayabılırim iki çocuktan fırsat bulup bn leslie ve diyetle ancak verebıiıyorum...

ah ahh leslie yapmaya bi başlasam acayip şekillendiriyo vücudu eşimde kızıyo sadece lasly yapsaydın geri 90 ları görmezdin diyo adam haklı da kendime ne diye eziyet ediyosamm

dafi geçmiş olsun annene bizim burdada asker uğurlanıyo davul zurna aman evdemerkezde durup oynuyolar araada spor olsun diye 2 dönü veriyom bende evdee:))

kahvaltımı daha yapmadım misafir gelcek kek çırptım pişiyo birazınıda akşamdan halletmiştim salata harici yememeye kararlıyım inşallahh ev hanımı olupta zayıflamak ne zor
iyi günler herkeze şimdiden

Derincim ne mankeni oldum bilmem ben de 90 larda geziyorum işte yine
Inşallah veririz yine

Selam

Derincim basladin demek harikasin..
Nursena inan evde olunca daha saglikli ve rahat besleniyor insan.bimdeki onerini dikkate aliciim.:))).calisirken olmuyor yada ben beceremiyorum..
Meyra gecmis olsun ne cekiyosun midenden ..
Daficim annene Allah hayirli sifalar versin.

Meyra bende cayimla sana eslik edeyim..ogle kurufasulye pilav salata biraz da lahana tursusu yedim iki uc yemek kasigi yogurt birde..
Ben bugun cok usuyorum..umarim hastalanmam..esim iki gun raporlu gecen haftadan burun akintisi halsixlik vb.takmadi pek dun baya kotu olunca erken eve gitti..

derincim hoşgeldin canım: )

sağol ablam

afiyet olsun ablacım: )
her ikinizede çok geçmiş olsun, bol cvitamini tüketin dinçlik verir.
yoğurtta 1sb olaydı pek iyi olurdu, şekeri indirgeme özelliği var ya yoğurdun, ayçakaya bol bol yoğurt yiyin diyor, gerçi sende biliyon ablacım ama yinede söyliyim dedim işte bişeyler.

Evet meyracim her biseyi biliyorum ama senin gibi uygulayamiyorum maalesef..keske bilmesem bile bile uygulamamak cok daha kotu.yogurt konusuna gelince keske svebilsem zoraki yiyorum oda ayca kaya soyluyo diye degil kemik erimesi icn.:)))

Nursena yi an itibariyla merak ediyorum .:) tamda cay ve sohbet saati..bakalim sabah dedigi gibi sadece salatalardanmi yiyecek.:))

Asuu soz sende.:))
Nursena bizi şaşırtabilir bence azimli olduğu dönemlerde iradesini konuşturabiliyor arkadaşımız :))
Ama top yuvarlak :))) ne olur bilmem
Benim de aklıma fellah takıldı kalkıp yapacak gibiyim hem bence sağlıklı yağı çok az yenebilir yanii
Kılıfımı da hazırladım yapayım mı ki

Şu an acayip vicdan azabı duyuyorum ( Diyetimde öğlen et var diye abarttım sanırım, kocaman bir adana yedim buraya kadar normal ama yanında epey bir lavaş ekmek yedim gitti bu gün ki diyet, akşama sadece salata yeyip kendimi cezalandırıcam offf offfff :'(

Bence fellah olculu tuketilirse doyurucu ve saglikli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…