Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun bayilirim kebaba ogle yedigin icin sorun yapma..Aksama Allah kerim.:))

Evet meyracim her biseyi biliyorum ama senin gibi uygulayamiyorum maalesef..keske bilmesem bile bile uygulamamak cok daha kotu.yogurt konusuna gelince keske svebilsem zoraki yiyorum oda ayca kaya soyluyo diye degil kemik erimesi icn.:)))

bilmemekte kötü, en azından biliyoz be ablam.
ama tabi bilip uygulamamakta kötü olarak 2.aşama: )))
namaz kılmaya diye çıktım netten, sonrada komşu kahveye çağırdı derken ancak yettim buraya: )
annem cuma gelicek inş ablacım, henüz gelmedi daha: )

Nursena yi an itibariyla merak ediyorum .:) tamda cay ve sohbet saati..bakalim sabah dedigi gibi sadece salatalardanmi yiyecek.:))

Asuu soz sende.:))

ben pek ihtimal vermiyorum bu sefer için yemicene nursenanın: )
bakalım idda sonuçları ne olacak, az sonra.....

yenebilir demek: )
ay çok güldün inan ablacım... çok yaşa emi: )

Diyette bugun aksam abartmasaydim iyiydi sabah 2 dilim ekmek 6 zeytin bi dilim peynir bir tatlı kaşığı reçel ogle dilimli tost ekmegi ile kaşarlı tost ve 1bardak seftalili ice tea arada bi bardak limonata aksam ciger kavurma ile hazirlanmis durum bi bardak ayran 5 taneda tulumba tatlısı hepsi1975 kalori yapıyormuş

slm kızlar
bugünkü menümü paylaşıp yemek yapmaya gideyim akşama görüşürüz

sabah7:30 = 2 yumurta, beyaz peynir, 10 zeytin, roka, 1çay bardağı fındık, 2 yemek kaşığı domates(yazın konserve yapmıştım ondan)

öğle13:00 = 1kase çorba(yine adını bilmiyorum hastane çorbası işte :) ), bol marul ve tavuk sote, yoğurt (yemekte çorbanın yanında fırın makarna, komposto ve kapuska vardı ondan evden götürdüm)

akşam(muhtemelen 19 gibi anca pişer) = tarhana çorbası, fırında çinekop, bol salata, vişne suyu

"nesijjj,
hımm kek tarçınlı ve limon kabuklu deildi kakao ve sade idi hee bide kuş üzümlü yemezsin demii :))

"YENA, p6"]Nursena yi an itibariyla merak ediyorum .:) tamda cay ve sohbet saati..bakalim sabah dedigi gibi sadece salatalardanmi yiyecek.:))

Asuu soz sende.:))[/QUOTE]4 kaşık yumurtalı çiğ köftee

Bence fellah olculu tuketilirse doyurucu ve saglikli..
bencede öğün olarak yenir bence çok masu bi öğün olur yağı az bol yoğurtu sarımsaklı olarak
ben pek ihtimal vermiyorum bu sefer için yemicene nursenanın: )
bakalım idda sonuçları ne olacak, az sonra.....

yenebilir demek: )
ay çok güldün inan ablacım... çok yaşa emi: )
1 dlim çik kek yedim

1 tane küçücük puaça yedim

Nursena bir yanım sana güvenmek istemişti ben de ona göre konuştum ama yemişsin
Gerçi sadece 1 dilim kek ve 1 poğaçaysa başarısız sayılmaz bence
Ben de yaptım fellahı eşim gelince bol yoğurtla yerim ev mis gibi sarımsak kokuyor :)
Köfte patates kızartacağım bir de köfte yerim bir de salata tamam
Ama bugün hiç su içmedim ben yine

yemesem olurdu ama kahvaltıda yapmayınca az az da olsa yemiş oldum ama yenanın yediklerinin yanında pehhhh az bile inşallahhh bu ay vereceğim kilo asuuu ayda çok deil 2 kilo versek yaza 85 garanti hadi asum yawww yapabiliriz

yemesem olurdu ama kahvaltıda yapmayınca az az da olsa yemiş oldum ama yenanın yediklerinin yanında pehhhh az bile inşallahhh bu ay vereceğim kilo asuuu ayda çok deil 2 kilo versek yaza 85 garanti hadi asum yawww yapabiliriz
Yaparız Allah'ın izniyle canım
Dediğin gibi ayda 2 kilo bile yeter

Ben saglikli tencere yemegi yedim birer porsiyondu normal boyutlarda ki bi insan evladi icin gayet dengeli idi..fakat aksam yemegim bir facia.iste tam zamanli calusmaya basladigimdan beri handikapim aksam yemekleri.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…