Afiyet olsun bayilirim kebaba ogle yedigin icin sorun yapma..Aksama Allah kerim.:))Şu anip vicdan azabı duyuyorum( Diyetimde öğlen et var diye abarttım sanırım, kocaman bir adana yedim buraya kadar normal ama yanında epey bir lavaş ekmek yedim gitti bu gün ki diyet, akşama sadece salata yeyip kendimi cezalandırıcam offf offfff :'(
Evet meyracim her biseyi biliyorum ama senin gibi uygulayamiyorum maalesef..keske bilmesem bile bile uygulamamak cok daha kotu.yogurt konusuna gelince keske svebilsem zoraki yiyorum oda ayca kaya soyluyo diye degil kemik erimesi icn.:)))
Nursena yi an itibariyla merak ediyorum .:) tamda cay ve sohbet saati..bakalim sabah dedigi gibi sadece salatalardanmi yiyecek.:))
Asuu soz sende.:))
Nursena bizi şaşırtabilir bence azimli olduğu dönemlerde iradesini konuşturabiliyor arkadaşımız :))
Ama top yuvarlak :))) ne olur bilmem
Benim de aklıma fellah takıldı kalkıp yapacak gibiyim hem bence sağlıklı yağı çok az yenebilir yanii
Kılıfımı da hazırladım yapayım mı ki
bencede öğün olarak yenir bence çok masu bi öğün olur yağı az bol yoğurtu sarımsaklı olarakBence fellah olculu tuketilirse doyurucu ve saglikli..
1 dlim çik kek yedimben pek ihtimal vermiyorum bu sefer için yemicene nursenanın: )
bakalım idda sonuçları ne olacak, az sonra.....
yenebilir demek: )
ay çok güldün inan ablacım... çok yaşa emi: )
1 tane küçücük puaça yedimNursena bizi şaşırtabilir bence azimli olduğu dönemlerde iradesini konuşturabiliyor arkadaşımız :))
Ama top yuvarlak :))) ne olur bilmem
Benim de aklıma fellah takıldı kalkıp yapacak gibiyim hem bence sağlıklı yağı çok az yenebilir yanii
Kılıfımı da hazırladım yapayım mı ki
yemesem olurdu ama kahvaltıda yapmayınca az az da olsa yemiş oldum ama yenanın yediklerinin yanında pehhhh az bile inşallahhh bu ay vereceğim kilo asuuu ayda çok deil 2 kilo versek yaza 85 garanti hadi asum yawww yapabilirizNursena bir yanım sana güvenmek istemişti ben de ona göre konuştum ama yemişsin
Gerçi sadece 1 dilim kek ve 1 poğaçaysa başarısız sayılmaz bence
Ben de yaptım fellahı eşim gelince bol yoğurtla yerim ev mis gibi sarımsak kokuyor :)
Köfte patates kızartacağım bir de köfte yerim bir de salata tamam
Ama bugün hiç su içmedim ben yine
Yaparız Allah'ın izniyle canımyemesem olurdu ama kahvaltıda yapmayınca az az da olsa yemiş oldum ama yenanın yediklerinin yanında pehhhh az bile inşallahhh bu ay vereceğim kilo asuuu ayda çok deil 2 kilo versek yaza 85 garanti hadi asum yawww yapabiliriz
yemesem olurdu ama kahvaltıda yapmayınca az az da olsa yemiş oldum ama yenanın yediklerinin yanında pehhhh az bile inşallahhh bu ay vereceğim kilo asuuu ayda çok deil 2 kilo versek yaza 85 garanti hadi asum yawww yapabiliriz
Unuttum yazmayi 20 dakika evde orta seviyede yuruyus ve 12 dk plates yaptim 3 cocukla ancak bu kadar
Yena neler yapmış nursena merak ettim ama ben
Asucum anlatmakla olmaz gormen gerek..Ayrica nursenanin ayibina ortak olamiciim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?