- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
İyi gidiyor canım büyük kızım sadece bu hafta içi boş zaten evde çalışıyor işteAsucum tatil nasil gidiyor.
Bütün erkekler aynı işte :))başlıbaşına ağır vakalar zatenEve geldim dus aldim yemek pisir tasir esim uyandi inliyo resmen zannedersin cok agir bir vaka..:)))
İyi gidiyor canım büyük kızım sadece bu hafta içi boş zaten evde çalışıyor işte
Dün kayınvalidemdeydik başka bir planım yok gibi belki ayarlayabilirsem bir avm de uzaylılarla ilgili sergi varmış küçük kızım istedi oraya gideriz
Bileğim de hala Şiş ve ağrıyor sabah kalkınca daha iyi oluyor ama şimdi epey sıkıntı veriyor
İyi iyi maşallahKayinvalden iyilesti dimi..
Pazar gunu aruzali bilegimu bende yeniden burktum..saka gibi yani nasil korktum anlatamam..
Bütün erkekler aynı işte :))başlıbaşına ağır r zaten
Çocuklar nasıl canım
neli olduğu hiç önemli değil yeter ki kek olsun :) reglime 1 hafta var gözümün önünden çikolatalar kekler gitmiyohımm kek tarçınlı ve limon kabuklu deildi kakao ve sade idi hee bide kuş üzümlü yemezsin demii :))
Ben de çikolata istiyorumneli olduğu hiç önemli değil yeter ki kek olsun :) reglime 1 hafta var gözümün önünden çikolatalar kekler gitmiyo
İyi akşamlar kızlaar :)
YENA oda bişeymi benimki bir platin aldırdı ama adam bypas olmuş hisi verebiliyoooor :)))
severim senin tencere yimeniii yena sen çok deiştin yaşlandıkça :))Ben saglikli tencere yemegi yedimbirer porsiyondu normal boyutlarda ki bi insan evladi icin gayet dengeli idi..fakat aksam yemegim bir facia.iste tam zamanli calusmaya basladigimdan beri handikapim aksam yemekleri.
hahhaaa evet bu gurubu çok seviyommm manken oluyom yanlarında ama varya bi öz güvenleri var kadınların hiç mi hiç takmıyolar o gördüklerin 84 lü bacımmm gençler daha :))))Masada ki mamalar sahane nursena hn.kendin gibi dombili arkadaslar edinmissin..:))
hurma kuru incir yiyinBen de çikolata istiyorum
büyük kızım bu sene 10 ortanca kızım 8yasında küçük kızım da 9 aylıkMasallah cocuklarina kac yasindalar..
Maşallah Allah bağışlasınbüyük kızım bu sene 10 ortanca kızım 8yasında küçük kızım da 9 aylık
Masallah..ne sanslisin uc yakin arkadasin olacak..nhtyl39232045 .!.:büyük kızım bu sene 10 ortanca kızım 8yasında küçük kızım da 9 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?