Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Asucum tatil nasil gidiyor.
İyi gidiyor canım büyük kızım sadece bu hafta içi boş zaten evde çalışıyor işte
Dün kayınvalidemdeydik başka bir planım yok gibi belki ayarlayabilirsem bir avm de uzaylılarla ilgili sergi varmış küçük kızım istedi oraya gideriz
Bileğim de hala Şiş ve ağrıyor sabah kalkınca daha iyi oluyor ama şimdi epey sıkıntı veriyor

Kayinvalden iyilesti dimi..
Pazar gunu arizali bilegimi ben yeniden burktum..saka gibi yani nasil korktum anlatamam..

Kayinvalden iyilesti dimi..
Pazar gunu aruzali bilegimu bende yeniden burktum..saka gibi yani nasil korktum anlatamam..
İyi iyi maşallah
Alışınca hep burkuluyormuş yaa arkadaş öyle Demişti kaç sene önce burkmuş hala sıkıntılı
Sana bişey olmamıştır inşallah ben de burktuğumda hiç acımamıştı

Bütün erkekler aynı işte :))başlıbaşına ağır r zaten
Çocuklar nasıl canım

İyiler cok sukur gorumcemin kizi var bugun avm ye gittiler iyi vakit gecirmisler..masayi biraktim kizlar hallediyor..bir tek oglandan korkuyorum esimden yeniden kaparsa nezleyi diye..

Ben saglikli tencere yemegi yedim birer porsiyondu normal boyutlarda ki bi insan evladi icin gayet dengeli idi..fakat aksam yemegim bir facia.iste tam zamanli calusmaya basladigimdan beri handikapim aksam yemekleri.
severim senin tencere yimeniii yena sen çok deiştin yaşlandıkça :))
o azim o spor aşkı nerdeeee
eski yenamm frenlerdi kendiniii
Masada ki mamalar sahane nursena hn.kendin gibi dombili arkadaslar edinmissin..:))
hahhaaa evet bu gurubu çok seviyommm manken oluyom yanlarında ama varya bi öz güvenleri var kadınların hiç mi hiç takmıyolar o gördüklerin 84 lü bacımmm gençler daha :))))

muğla da özellikle burda okadar çokki obezite anlatamam sana zaten sıcak memleket milli giyeceği eşortman salıyo millet rahatlıktan ölecekler yemin olsun

Ben de çikolata istiyorum
hurma kuru incir yiyin

Adaş evet bursadayım yarın bir aksilik olmasa eve geçicez inş. Sonra bir misafir trafiğim olur .....cumartesi de kardeşimin dünürleri oturmaya geliceklermiş bayağı bir koşuşturmacam olucak puuuffff anlatırken sıkıldım yeminlen....

Kizlar cem yilmazi izliyor..bende ucundan kiyisindan bakip guluyorum..

İsvecte bir firma calisanlarina çip takmis keske banada taksalar beynimin yeme kismini sinirlayan çip ne sahane olurdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…