Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben saglikli tencere yemegi yedim birer porsiyondu normal boyutlarda ki bi insan evladi icin gayet dengeli idi..fakat aksam yemegim bir facia.iste tam zamanli calusmaya basladigimdan beri handikapim aksam yemekleri.
benimde öyle oldu. hergün mesaiye gitmeye başlayınca özellikle 3le 6 arası deli gibi yeme isteği oluyordu ne bulursam yiyordum. kiloları o zaman aldım zaten

hayırlı geceler güzeller
geçmiş olsun dilekleriniz için çookk teşekkür ederim.
geçti inşallah.
bugün ameliyat oldu annem. şimdi bizde . yarın kontrole götürecem. bir problem çıkmaz inşallah.
evde misafirler vardı . şimdi tenhaladı birazcık.
kızlar ben bu haftayı felaket kötü geçiriyorum ( diyet açısından ) inşallah bu hafta çok fazla artı çıkmam.
evde nereye kafamı çevirsem pasta,kurabiye,poğça, börek, çörek. birini atlasam diğerine çarpıyorum.

Kizlar cem yilmazi izliyor..bende ucundan kiyisindan bakip guluyorum..

İsvecte bir firma calisanlarina çip takmis keske banada taksalar beynimin yeme kismini sinirlayan çip ne sahane olurdu..

Kızlar kimmişki: )

benim kızlar da film izleyecekler biz de filintayı izledik bitti

Teyzem diriliş dizisini ovdu demiştim ya, akşam filintayı ovdu sanıp filintaya baktım: ))))))
Sonra reklamını görünce aaa bu değildi dedim: D
Nasipte izlemek varmış, bu dizide fena değil ama pek benlik değil sanki.

Ablam o börek çorekler buzluğa girmedikçe yada evden gitmedikçe sana tehdit maalesef.

geçmiş olsun ablam :-*

Eşimi yeni geçirdim ballı zencefil eşliğinde: )))
Tekrar yatıp uyusam mı bilemedim, biraz uyusam iyi olacak heralde.
Cuma akşam annem gelecek, perşembe kvgil gorumcemle gelecek, cuma eşim onları ankaraya hastaneye goturecek, hiç sen musaitmisin gelelim mi diye soran yok bana, canım sıkıldı buna...
Acil bir rahatsızlıkta değil.
Cuma akşamda kalacaklar belkide, annem var ben hepsini nereye yatırıyım.
Annemlemi hasret gideriyim işle guçle misafirlemi uğraşıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…