- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
benimde öyle oldu. hergün mesaiye gitmeye başlayınca özellikle 3le 6 arası deli gibi yeme isteği oluyordu ne bulursam yiyordum. kiloları o zaman aldım zatenBen saglikli tencere yemegi yedimbirer porsiyondu normal boyutlarda ki bi insan evladi icin gayet dengeli idi..fakat aksam yemegim bir facia.iste tam zamanli calusmaya basladigimdan beri handikapim aksam yemekleri.
Kizlar cem yilmazi izliyor..bende ucundan kiyisindan bakip guluyorum..
İsvecte bir firma calisanlarina çip takmis keske banada taksalar beynimin yeme kismini sinirlayan çip ne sahane olurdu..
benim kızlar da film izleyecekler biz de filintayı izledik bitti
hayırlı geceler güzeller
geçmiş olsun dilekleriniz için çookk teşekkür ederim.
geçti inşallah.
bugün ameliyat oldu annem. şimdi bizde . yarın kontrole götürecem. bir problem çıkmaz inşallah.
evde misafirler vardı . şimdi tenhaladı birazcık.
kızlar ben bu haftayı felaket kötü geçiriyorum ( diyet açısından ) inşallah bu hafta çok fazla artı çıkmam.
evde nereye kafamı çevirsem pasta,kurabiye,poğça, börek, çörek. birini atlasam diğerine çarpıyorum.
geçmiş olsun ablam :-*hayırlı geceler güzeller
geçmiş olsun dilekleriniz için çookk teşekkür ederim.
geçti inşallah.
bugün ameliyat oldu annem. şimdi bizde . yarın kontrole götürecem. bir problem çıkmaz inşallah.
evde misafirler vardı . şimdi tenhaladı birazcık.
kızlar ben bu haftayı felaket kötü geçiriyorum ( diyet açısından ) inşallah bu hafta çok fazla artı çıkmam.
evde nereye kafamı çevirsem pasta,kurabiye,poğça, börek, çörek. birini atlasam diğerine çarpıyorum.
Eve geldim dus aldim yemek pisir tasir esim uyandi inliyo resmen zannedersin cok agir bir vaka..:)))
Kayinvalden iyilesti dimi..
Pazar gunu arizali bilegimi ben yeniden burktum..saka gibi yani nasil korktum anlatamam..
iyi aksamlar herkeze
Daficim Allah şifa versin annene
Meyracım eşin daha yeni iyİleşmemişmiydi ben mi yanlış hatırladım
Kilo vermek istiyorum da iyiyim canim sen nasilsinİyi akşamlar canım: )
Hayırdır canım, hoşgeldin, nasılsın görüşmeyeli?
Kilo vermek istiyorum da iyiyim canim sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?