Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Meyracim balli zencefil deyince aklima cok eski bir komsumuz geldi..bahsettigim komsu cift oylesine birbirlerine asik ve gorgusuzlerdiki.:) sabah esini ise gecirirken ellerinde birer bardak cay sokagin sonuna kadar birlikte gidip ordan gecirirdi kocasini...dedokudularin basrolundeydiler surekli..:)

selamun aleyküm güzeller

Nilüfercim yeni yɑşındɑ dɑ hep olduğun gibi sevgi dolu, mutlu ve neşeli kɑl. Sɑnɑ koskocɑmɑn mutlu , huzurlu, sağlıklı, ipincecik olacağın bir yıl dilerim! Kɑlbinden ne geçiyorsɑ hepsinin gerçekleşmesi dileğiyle..
Allah hayırlı uzun ömürler versin...

ahahaha hem aşık hem görgüsüz çok güldüm valla: ))))))))
aşk yinede güzel: )

Daficigim zarif arkadasim cok tesekkur ederim ne guzel bir temenni..hep birlikte insallah..

geçmiş olsun asucum. ayak malesef çok zor iyileşiyor. bir kere zarar görmüşse yıllar geçsede her zorlamada kendini hatırlatıyor. ağrıdığı zaman her saat başı 10 dk. buz uygula

geçmiş olsun asucum. ayak malesef çok zor iyileşiyor. bir kere zarar görmüşse yıllar geçsede her zorlamada kendini hatırlatıyor. ağrıdığı zaman her saat başı 10 dk. buz uygula
Sağol daficim şimdi çıkardım buzu birazdan uygularım az işim var onu halledeyim de

slm kızlar ben bu gün diyeti yine kaçırdım ( burda günah çıkarınca birazcık vicdanım rahatlıyo :'(
sabah domates, salatalık, zeytin, peynir, 1 dilim ekmek
öğle mantar çorba (kremalı), kocaman lavaş ekmeği arasında tantuni ve salata yedim. Havuç dilim baklava ve ayran vardı yanında kendimi tutup yemedim ama öğle ve akşam yemeklerinde listemde hiç ekmek yok ve o kremalı çorba yüzünden kaç kalori aldım bilmiyorum. Offf Offf ilk hafta 3,5 vermiştim sanırım bu hafta bi o kadar kilo alıcam

Bonus .!.:
Iyi ki dogdun nilüüü iyi ki dogdun nilüüü (sana böyle seslenen biri vardi dimi)

Helikopter tutacak degilim bu halimle :)
Önceden kutlamama ragmen tekrar kutliyim dedim.

Hayirli yaslar hayirli bir ömür olsun ins.

Cok tesekkur ederim taze anne..
Helikopterimiz nasildi ama..
Gorgusuz aile..:)))

Tekrar çok geçmiş olsun ablam: (
Kızınada geçmiş olsun, bir süre uzak alanlara bakmak gozu dinlendiriyo, arada yapsın.

Yenacım çay eşliğinde eşini Gönderen komşunuza da çok güldüm ne değişik insanlar var kırk yıl düşünsem aklıma gelmez valla :))

Çok renkliler: ))))

Asu ben bir ara onlarla olan munasebetimizi anlatayim ..su an tebrikleri kabul ediyorum yogunum..:))))))

: ))))))
: ***

Iyi ki dogdun nilüüü iyi ki dogdun nilüüü (sana böyle seslenen biri vardi dimi)

Helikopter tutacak degilim bu halimle :)
Önceden kutlamama ragmen tekrar kutliyim dedim.

Hayirli yaslar hayirli bir ömür olsun ins.

Bebiş nasıl canım? Sende daha iyimisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…