Eşimi yeni geçirdim ballı zencefil eşliğinde: )))
Tekrar yatıp uyusam mı bilemedim, biraz uyusam iyi olacak heralde.
Cuma akşam annem gelecek, perşembe kvgil gorumcemle gelecek, cuma eşim onları ankaraya hastaneye goturecek, hiç sen musaitmisin gelelim mi diye soran yok bana, canım sıkıldı buna...
Acil bir rahatsızlıkta değil.
Cuma akşamda kalacaklar belkide, annem var ben hepsini nereye yatırıyım.
Annemlemi hasret gideriyim işle guçle misafirlemi uğraşıyım.
dağıttım canım hiç kalmadıAblam o börek çorekler buzluğa girmedikçe yada evden gitmedikçe sana tehdit maalesef.
sağol canım teşekkürlergeçmiş olsun ablam :-*
Allah razı olsun asucum çok teşekkürlerDaficim Allah şifa versin annene
Meyracım eşin daha yeni iyİleşmemişmiydi ben mi yanlış hatırladım
Meyracim balli zencefil deyince aklima cok eski bir komsumuz geldi..bahsettigim komsu cift oylesine birbirlerine asik ve gorgusuzlerdiki.:) sabah esini ise gecirirken ellerinde birer bardak cay sokagin sonuna kadar birlikte gidip ordan gecirirdi kocasini...dedokudularin basrolundeydiler surekli..:)
selamun aleyküm güzeller
Nilüfercim yeni yɑşındɑ dɑ hep olduğun gibi sevgi dolu, mutlu ve neşeli kɑl. Sɑnɑ koskocɑmɑn mutlu , huzurlu, sağlıklı, ipincecik olacağın bir yıl dilerim! Kɑlbinden ne geçiyorsɑ hepsinin gerçekleşmesi dileğiyle..
Allah hayırlı uzun ömürler versin...
geçmiş olsun asucum. ayak malesef çok zor iyileşiyor. bir kere zarar görmüşse yıllar geçsede her zorlamada kendini hatırlatıyor. ağrıdığı zaman her saat başı 10 dk. buz uygulaKüçük kızımı göz doktoruna götürdüm fazla ışıklı ortamlarda kızartıyordu hem kontrol olsun dedim Dinlendirici gözlük verdi
Gidip gelince bileğim yine şişmiş ve sızlıyor morluk felan yok ama nerdeyse bir hafta olacak geçmedi daha
Sağol daficim şimdi çıkardım buzu birazdan uygularım az işim var onu halledeyim degeçmiş olsun asucum. ayak malesef çok zor iyileşiyor. bir kere zarar görmüşse yıllar geçsede her zorlamada kendini hatırlatıyor. ağrıdığı zaman her saat başı 10 dk. buz uygula
Benim de az önce aklımdan geçmişti yena şu an alemlere akmıştır herhalde diye :))Asu ben bir ara onlarla olan munasebetimizi anlatayim ..su an tebrikleri kabul ediyorum yogunum..:))))))
Basiniz sagolsun canim benim cok uzuldum okuyunca. Allah sabir versinSelamün aleyküm...
nasılsınızz...ben kötüyüm...bebişimizi dün gece kaybettik...bugün defnettik...çok üzgünüz..aff affff...
Bonus .!.:Iyi ki dogdun nilüüü iyi ki dogdun nilüüü (sana böyle seslenen biri vardi dimi)
Helikopter tutacak degilim bu halimle :)
Önceden kutlamama ragmen tekrar kutliyim dedim.
Hayirli yaslar hayirli bir ömür olsun ins.
Küçük kızımı göz doktoruna götürdüm fazla ışıklı ortamlarda kızartıyordu hem kontrol olsun dedim Dinlendirici gözlük verdi
Gidip gelince bileğim yine şişmiş ve sızlıyor morluk felan yok ama nerdeyse bir hafta olacak geçmedi daha
Yenacım çay eşliğinde eşini Gönderen komşunuza da çok güldüm ne değişik insanlar var kırk yıl düşünsem aklıma gelmez valla :))
Asu ben bir ara onlarla olan munasebetimizi anlatayim ..su an tebrikleri kabul ediyorum yogunum..:))))))
Iyi ki dogdun nilüüü iyi ki dogdun nilüüü (sana böyle seslenen biri vardi dimi)
Helikopter tutacak degilim bu halimle :)
Önceden kutlamama ragmen tekrar kutliyim dedim.
Hayirli yaslar hayirli bir ömür olsun ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?