Ne güzel yapmış ellerine sağlık Barış'ın samimi Duygularını ifade etmiş sanırsam Kalpler de varOglumun sanat eseri..
Sagol meyracim bebis iyi sukur bende daha iyi olmaya cabaliyorum lohusayim ama yatamiyorum bile boyle boyle aliscaz iste napalim saglik olsunTekrar çok geçmiş olsun ablam: (
Kızınada geçmiş olsun, bir süre uzak alanlara bakmak gozu dinlendiriyo, arada yapsın.
Çok renkliler: ))))
: ))))))
: ***
Bebiş nasıl canım? Sende daha iyimisin?
meyra benden önce sormuş Allah iyilik sağlık versin 3 çocukla yatmak zor tabii canım yanında yardımcı olan birisi vardır inşallahSagol meyracim bebis iyi sukur bende daha iyi olmaya cabaliyorum lohusayim ama yatamiyorum bile boyle boyle aliscaz iste napalim saglik olsun
B
meyra benden önce sormuş Allah iyilik sağlık versin 3 çocukla yatmak zor tabii canım yanında yardımcı olan birisi vardır inşallah
Hehe pek tatlı olmuş: )
Kızlar bi tarafta erkekler bir tarafta: )
: **
Buyuk cocugun bi derdi yok arada cizirtilarimiz olsada cok yardimi dokunuyo. Annem yanimda kaliyo ama aksilikmi nasibimmi bilmiyorum cok rahatsiz bu ara her yani ayri tutulmus. Gece bana cocugu vericek benden zor kalkiyo uzuluyorum oyle gorunce yinede o haliyle sagolsun yapmaya calisiyo. Az hakki varmis gibi hakki katlanarak buyuyo
Amin. Ablam yakinda kalirda oyle bi zamana denk geldiki kayinvaldesi umreden geldi gelen giden oluyo bide hastalandi evden zor cikiyo geliyo ugrayip gidiyo napsin iste o arada bakiyorum ya makineyi bosaltiyo ya supuruyo ne yapsa kardir diye.Ablan kalamazmı yanın da..Görümcen eltin ne güne duruyorlar...
Allah sağlıklı uzun ömürler versin anneciğinde...
Kahvaltıda 2 dilim ekmek peynirli omlet 4 zeytin bir tatli kasigi recel ve 2 fincan sekersiz cay ogle bi tane patatesli pogaca ve bi tane acma aksam 3 tane firinda cinekop kirmizi lahana havuc turp ve maydonozdan olusan salata 10 bardak su ictim 75 dk da yurudum fena gitmiyorum sanki bu sefer olacak galiba
Yan çizmek yok canım zaten bildirim yapmazsan hiç başlayamazsın benceben bu cuma kilo bildiricem diye planlıyordum ama nonstop yemeğe devam ediyorum olmadı haftaya başlarım artık...
Yan çizmek yok canım zaten bildirim yapmazsan hiç başlayamazsın bence
Başla bir an önce o zaman canım hiç kaytarmaama çok fena ya...off bilmiyorum bütün topik ahalısı poposuyla gülecek bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?