Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bugün canımı çok sıkan birşey oldu ne yapsam bilemedim.
profilimde resmi olan yeğenimin köyde çekilmiş şalvarlı başına tülbent bağlarken çekilmiş bir fotorafını birisi profil resmi yapmış. ve uygunsuz şeyler paylaşmış. birisi görmüş yeğenime söylemiş. oda mesaj atıp hemen kaldırmasını yoksa şikayet edeceğini yazmış. yeğenime hakaretler ederek engellemiş hiç bir şekilde bir daha ulaşamamış.
bugün bana söyledi benim hesabımdan girip ben mesaj attım. bu yeğenimin fotosu hemen kaldırmazsanız sizi şikayet ederim yazdım . şikayet butonunada bastım. az önce kontrol edeyim dedim bir açtımki bakamadım bile
açık saçık lezbiyen resimleri eklemiş inanılmaz çirkinlikte paylaşımlar yapmış. ne yapılır bilmiyorum. emniyete şikayet edeyim dedi yeğenim. bir arkadaşı benimde başıma benzer bir olay geldi üç ay oldu emniyet hiçbir şey yapmadı demiş.
BDV. ye konu açıp fikir sorsam diye düşündüm. ama sabah köye gidersem internet yok. konuyu açıp gitmiş olucam. yada link verip herkese şikayet edermisiniz desem diye düşündüm . buraya eklemek doğru olurmu onuda bilemedim. ne yapsam bilemedim. işin tuaf tarafı bu fotoraf ne bende var ne yeğenimde kim çekti hatırlamıyoruz

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun.internet kullanıcılığı zor zanaat,neyle karşılaşıcağını bilmiyorsun...dolayısıyla fotoğraf paylşmak zama zaman çok riskli olabiliyor.Allah yardımcın olsun

Öncelikle cok gecmis olsun dafi,Allah sifa versin babaciginiza...bahsettigin durum cok üzücü,sosyal paylasim sitelerinde ard niyetli cok insan var malesef.bu konuda Bilgi sahibi degilim,ama emniyete basvuruldugunda kolaylik ile bulmalari lazim diye düsünüyorum...Allah yardimciniz olsun..

Iyi akşamlar kızlar
Dun cocukları mınopolise götürdük Marmara forumda gün bitti valla
Geç de kalkınca eve geldik 8 de yemek vs
Gün bitti
Bugun de gene kahvaltı temizlik yemek cocukların banyosu çamaşır bulaşık gene gün bitti
Bu nasıl yasam ya hafta içi iş 6 30 da kalk20 00 de evde ol
Bunun doğrusu nedir ya ev kredim olmaza bırakırım çalışmayı cok sıkıldım yarın gene iş bası

Yenacığım basın sağolsun Allah sabırlar versin
Daficim baban en kısa zamanda iyileşir umarım
Benim de kv 73 yasında her gün birşeyi çıkıyor birilerine sinirlenmiş tansiyonu fırlamış ayak parmağının biri morarmış cok ağrıyormuş Allah'tan doktor işlerini kendi kendine hallediyorü

slm kızlarrrrr
öğlen kızı uyutamadım ondan giremedim
yatmadan bir bakayım dedim gerçi size yazdıktan sonra formalarımı ütüleyip öyle yatcam neyse
bugün kendimce büyük bir sınav verdim :) eşim akşam 9da mısır patlatmamı istedi. gittim patlattım, verdim afiyetle yedi ve ben 1 tane bile ağzıma atmadım :) aferin bana :))))
menüme gelince
sabah12de anca yaptım: menemen, peynir,zeytin, fındık, 2dilim pastırma, yarım bardak greyfurt suyu
akşam19.00: çorba, salata, yoğurt, mantarlı tavuk sote, 2 sıkım çiğköfte

Rabbim sıkıntınızı tez zamanda gidersin inş ablacım.
Babacığınada çok geçmiş olsun.

günaydın kızlarrr yenama allah sabır versin
ölümünde allah hayırlısını versin özgecan için çok üzülüyorum aklımdan çıkmıyo kızcağıza yaptıkları adamın ailesine allah sabır versin evlatlarımızı korusun böyle insanlardan

dafi geçmiş olsun resim bende çok paylaşıyorum yaa annem babam kızıyo kızım herşeyi paylaşma diye
neler gelyo insanın başına dikkat etmek lazım

kahvaltımı yaptım 2 çeçil peynir
1 yeşilçay
1 dlm ekmek
1 yağda yumurta
1 çatal fındık ezmesi
1 tatlım kaşığı süzme yoğurt
hayırlı günlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…