Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin benim guzel arkadaslarim.

Hem yenanin arkadaslari olarak hemde milletce uzuntudeyiz bu herseyimize yansiyo. Diycek cok sey var hangi birini yazayim bende ins cabuk toparlar kendini ve aramiza gelir ona soyleriz icimizden gecenleri.

Ben malum durumdan cüz alamiyorum. Baska sekilde yardimci olabilirsem seve seve olurum.

iyi akşamlar kızlar topik nerede sizde benim gibi götürüyomuusunuz ayy nası saçma sapan yiyorum anlatamam içimde korku özgecanın yaşadıklarını okurken yüreğim paramparça kendime gelemedim bunaldıkça yedim valla 2 kızım gözümün önünde neler düşünüyorum allah korusun
annesine allah sabır versinn
akşamada gezme var inşallah biri beni durudur günün tek karı 1 saat yürüdüm

slm kızlarr
kızdan kaçmışken hemen menü paylaşayım :)
sabah: 1 yumurta, 1 muz, peynir, zeytin, 1 bardak fındık
öğle: çorba, salata, tas kebabı (patateslerini ayırdım)
akşam: iş çıkışı arkadaşa geçmiş olsuna gittik orda ikram hazırlamışlar sadece 3 sıkım mercimek köftesi yedim ve çay içtim. eve gelince çorba, yoğurt, az barbunya

Gunaydin kizlar kaçgundur giremedim haftasonu annmler bndeydi göremedimddinde arkadaşlarggeldi kosturmadan giremedim ...
Yenacim basin sağolsun canim allah sabir versin
Aksam nisayi uyuturken 10 da bende uyuyakalmisim nasilda dinlenmisim çocuklar bugün uyuyorlar hayret bisey rahat rahat kahvaltimi yapayim...

iyi günler arkadaslar,misafir telasi vs oldugundan ugrayamadim..hepiniz iyisinizdir umarim...
gelmisken yediklerimi yazayim..:)

Sabah:8,9 zeytin,ceviz,4 ceriyy domates,1 yumurta,1 portakal..
ara:kahve
Aksam:bir parca firinda tavuk,bir kase mantar sote,maydonoz,yogurt.1 kivi

slm kızlar kaç gündür uğrayamadım :)
bu hafta cuma, cumartesi, pazar ve bu gün leslie ile 45 dk yürüyüş yaptım, ama çok ilginç başlarda hiç zorlanmıyordum hatta bu kadarcık hareket kilo mu verdirir diyordum ama bu gün resmen 25 dk dan sonra pilim bitti sürünerek tamamladım hareketleri, neden acaba?

birde menü paylaşayım
sabah : geceden suda bekletilmiş 3 kayısı (kabızlık probleminiz varsa mutlaka deneyin)
1 bardak ılık limonlu su, 1 domates, 1 salatalık, beyaz peynir, 3 zeytin, 1 dilim ekmek
ara öğün : 1 elma
öğle : bir kase salata, 100 gr kadar ızgara tavuk
ara öğün : 1 elma, soda
akşam : 1 kase çorba, 1 yemek kaşığı yeşil fasülye (dr'umun verdiği listede yok ama sadece 1 kaşıkcık yedim) ve salata
gün içinde 2 kupa yeşil çay ve 2 lt su tükettim
bakalım cuma günü ne çıkıcam
bu arada hafta sonu kuzenler geliyor umarım boğazıma hakim olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…