Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar valla kaynanam gelse bu kadar yorulmuyorum annem titiz sanki denetlama var gibi hazırlandım heee inşallah bozmam diyeti gerçi çokta uygulayamadım ama gayet az yiyorum elimden geldiğince hayırlısı

İyi işte ne güzel ev elden geçmiş olmuş.

slm kızlar bugün diyet konusunda kaçamak yapmadım inşallah devam eder :)
maşşallahhh
ilk başlarda zevkli gidiyo ama yılma acayip vücut toparlıyo istersen metreyle ölç ölçülerini 1 ay sonra tekrar ölç en az 2 cm imceltiyo buraya yaz isteresn daha önceleri spor çok yapan olduğunda aylık ölçülerimizinde yarışını yapıyoduk ama malesef sporcular çok az

mrh arkadaslar ben yeni uyeyim.kimsem yok dinleyecek anlayacak.esim bile benden haric herkesle ilgileniyo.cok kilo aldim ve dostlara ihtiyacim var.92.2 kiloyum.kendimi begenmiyorum kisaca bunalimdaym yardimmmmm
aynı kilodayız şimdi gene montlarla iyi yaza ince kıyafetlerle daha fena olcaz burada yediklerini paylaş cumalarıda kilo bildirimi yapıyoruz inşallah maıyıs ayına 80 olma hedefim beraber verelimm
hoşgeldin çocukun da varmı kolaygelsin
Selamün aleyküm...
Gunaydın kızlar..
günayyydınnnnn
meyraa çocuklarla ev hiç toplu durmuyokii temizlik çocukluk okuldan gelene kadar güya 2 kız 2 side dağınık kocam onlardan beter canları sağolsunda

mrh arkadaslar ben yeni uyeyim.kimsem yok dinleyecek anlayacak.esim bile benden haric herkesle ilgileniyo.cok kilo aldim ve dostlara ihtiyacim var.92.2 kiloyum.kendimi begenmiyorum kisaca bunalimdaym yardimmmmm
Bende basladigimda 92 kiloydum 3 haftadir burdayim 2si gitti bile uzulme her aksam buraya yediklerini yaz mutlaka insana acayip moral oluyor yazmak kendini frenliyorsun bir yandan da az yemek icin

Bugunku menum sabah 2 dilim tam bugday ekmegi bir tatli kasigi recel 5 zeytin bir dilim peynir ve 2 yumurtadan yapilmis omlet(birazini bebegime yedirdim) arada kucuk bir muz ogle kiymali patates yemegi ile 2 dilim ekmek aksam 5 kasik zeytinyagli pirasa bir kase yogurt(kendim yapiyorum) bir dilim ekmek

slm kızlar
sabah: 2 yumurta peynir zeytin fındık
öğlen : eve geldim eşim annemi doktora götürdü yemek yapmaya üşendim sucuklu peynirli 2 yumurta yaptım 1 kasede tarhana çorbası içtim
akşam: çipura attım fırına pişiyor yanına salata yapcam bir lokmada tahin helvası yerim inşallah :)

Selamün aleykümm...

hiç keyfim yok diyette dibe vurdum gene...bi yandan kemik ağrılarım arttı...yatsam olmuyo otursam olmuyo idare ediyorum işte...ütülerim birikti gene...nasıl birikmesin hergün çamaşır yıkıyorum kocam bile isyan etti nedir bu diye...öğleden sonra eşim süpriz yaptı geldi şimdide kızları alıp kartopu oynamaya çıkardı bende az size bakayım dedim ama gidip sofra hazırlamalıyım gelirim inş gene...

nursena kızz benimkilerde fena dağınık büyüdüklerinde düzelirlermiki acep...

hasibe şimdiden afiyet olsun benimde mezgit çekiyo canım ama çıkıp alamadım bi türlü...

heh geldim gene ve gelmişken menü paylaşayım...

kahvaltı:
2 yumurtayla peynirli omlet
1 dilim t.b ekmek
bolca yeşil ve siyah zeytin...

ara:5 hurma ve elma

akşam:1 tbak taze fasulye ve 5 kaşık pilav...

su içemiyorum iki gündür yeşilçayda öyle bi tiksinti geldi...neyse toparlarım inş.....

arkadaşlar merhaba gelemedim hafta sonu yoğun misafirim oldu pazarteside annemin evini taşıdık ama kar soğuk bayağı bizi perişan etti ev yeni ve büyük ısınmıyor pek kardan dolayı yollar kapalı ustalar gelemiyor perderlerimiz takılamadı evi birtürlü yerleştirmeyi bitiremedik .......zaten işim bitse bile kar dolayısıyla eve gidemiycem ...

Diyet çok kötü maalesef geçen hafta toparlamıştık ama dağıtım tekrar....

Taşınmak zor canım hele bu karda Kışta daha da zordur
Güle güle otursun annen yeni evinde inşallah
Ben zaten toparlanmadım bir türlü hala da aynıyım

adaş ankarada hava durumumuz nasıl sizde okular varmı ? dünyadan haberim yok burada market bile açılmadı sürekli gök gürlüyor ve kar yağıyor kapımızdaki yol zaten trafiğe kapandı halamlaa hamur mayaladık kahvaltı için :) hava koşuları ustaların gelip gidemiyişi işlerimizi sekteye uğratı moral bozukluğu var biraz ailede herkez evinde mahsur kaldı telefonlarla haberleşiyoruz yinede çok şükür sağlıklıyız ve bu günler geçicek :)

Adaşım yağış pek yok az kar yağdı birikmedi bile ama acayip soğuk ayaz var delip geçiyor resmen
Dediğin gibi şükür Allah sağlık afiyet versin

Hoşgeldin
Birden çok fazla kısmışsın sanki çabuk bıkarsın sonra öğün atlamadan ama abur cubur hamur işi vs yemeyerek devam etsen daha sağlıklı olur
Eş çocuk ve ekstradan kayınbaba ve kayınbiraderle uğraşmak zor Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…