iyi akşamlar valla kaynanam gelse bu kadar yorulmuyorum annem titiz sanki denetlama var gibi hazırlandım heee inşallah bozmam diyeti gerçi çokta uygulayamadım ama gayet az yiyorum elimden geldiğince hayırlısı
maşşallahhhslm kızlar bugün diyet konusunda kaçamak yapmadım inşallah devam eder :)
ilk başlarda zevkli gidiyo ama yılma acayip vücut toparlıyo istersen metreyle ölç ölçülerini 1 ay sonra tekrar ölç en az 2 cm imceltiyo buraya yaz isteresn daha önceleri spor çok yapan olduğunda aylık ölçülerimizinde yarışını yapıyoduk ama malesef sporcular çok azslm kızlar kaç gündür uğrayamadım :)
bu hafta cuma, cumartesi, pazar ve bu gün leslie ile 45 dk yürüyüş yaptım, ama çok ilginç başlarda hiç zorlanmıyordum hatta bu kadarcık hareket kilo mu verdirir diyordum ama bu gün resmen 25 dk dan sonra pilim bittisürünerek tamamladım hareketleri, neden acaba?
birde menü paylaşayım
sabah : geceden suda bekletilmiş 3 kayısı (kabızlık probleminiz varsa mutlaka deneyin)
1 bardak ılık limonlu su, 1 domates, 1 salatalık, beyaz peynir, 3 zeytin, 1 dilim ekmek
ara öğün : 1 elma
öğle : bir kase salata, 100 gr kadar ızgara tavuk
ara öğün : 1 elma, soda
akşam : 1 kase çorba, 1 yemek kaşığı yeşil fasülye (dr'umun verdiği listede yok ama sadece 1 kaşıkcık yedim) ve salata
gün içinde 2 kupa yeşil çay ve 2 lt su tükettim
bakalım cuma günü ne çıkıcam
bu arada hafta sonu kuzenler geliyor umarım boğazıma hakim olabilirim
aynı kilodayız şimdi gene montlarla iyi yaza ince kıyafetlerle daha fena olcaz burada yediklerini paylaş cumalarıda kilo bildirimi yapıyoruz inşallah maıyıs ayına 80 olma hedefim beraber verelimmmrh arkadaslar ben yeni uyeyim.kimsem yok dinleyecek anlayacak.esim bile benden haric herkesle ilgileniyo.cok kilo aldim ve dostlara ihtiyacim var.92.2 kiloyum.kendimi begenmiyorum kisaca bunalimdaym yardimmmmm
günayyydınnnnnSelamün aleyküm...
Gunaydın kızlar..
Bende basladigimda 92 kiloydum 3 haftadir burdayim 2si gitti bile uzulme her aksam buraya yediklerini yaz mutlaka insana acayip moral oluyor yazmak kendini frenliyorsun bir yandan da az yemek icinmrh arkadaslar ben yeni uyeyim.kimsem yok dinleyecek anlayacak.esim bile benden haric herkesle ilgileniyo.cok kilo aldim ve dostlara ihtiyacim var.92.2 kiloyum.kendimi begenmiyorum kisaca bunalimdaym yardimmmmm
Taşınmak zor canım hele bu karda Kışta daha da zordurarkadaşlar merhaba gelemedim hafta sonu yoğun misafirim oldu pazarteside annemin evini taşıdık ama kar soğuk bayağı bizi perişan etti ev yeni ve büyük ısınmıyor pek kardan dolayı yollar kapalı ustalar gelemiyor perderlerimiz takılamadı evi birtürlü yerleştirmeyi bitiremedik .......zaten işim bitse bile kar dolayısıyla eve gidemiycem ...
Diyet çok kötü maalesef geçen hafta toparlamıştık ama dağıtım tekrar....
Şükür iyiyiz nurcum soğukla uğraşıyoruz işte sen nasılsıniyi aksamlr arkadaslar nasilsnz?
Adaşım yağış pek yok az kar yağdı birikmedi bile ama acayip soğuk ayaz var delip geçiyor resmenadaş ankarada hava durumumuz nasıl sizde okular varmı ? dünyadan haberim yok burada market bile açılmadı sürekli gök gürlüyor ve kar yağıyor kapımızdaki yol zaten trafiğe kapandı halamlaa hamur mayaladık kahvaltı için :) hava koşuları ustaların gelip gidemiyişi işlerimizi sekteye uğratı moral bozukluğu var biraz ailede herkez evinde mahsur kaldı telefonlarla haberleşiyoruz yinede çok şükür sağlıklıyız ve bu günler geçicek :)
cok tsk.ederim.bi kizim var 18 aylikBende basladigimda 92 kiloydum 3 haftadir burdayim 2si gitti bile uzulme her aksam buraya yediklerini yaz mutlaka insana acayip moral oluyor yazmak kendini frenliyorsun bir yandan da az yemek icin
cok ta yoruyo beni ama yine veremiyorum inan bogazim durmadi tek sey cikolata ona bile kustumm.beni kimse onda ali koyamaz diyodum.kilolarim aldi.cok tsk.ederim.bi kizim var 18 aylik
Hoşgeldinbugun sabah kahvalti yapmadim.sigara ve kahve ictim.aksamda bi tabak pirasa yedim ekmeksiz kadikladim. bi kizim var 18 aylik.cok sagolun.destege ihtiyacim cok.dun basladim bogazimi kesmeyi.ekstra bisey yapmiyorum cunku koca bi ev.kayinbaba kayin ve kocayla ugrasiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?