Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evt cok hizli kestim ve hayatimdada hic rejim yapmadim.kendimle barisiktm yada oyle saniyodum taki esimin beni umursamaz oldugu gune kadar.ilgi alaka sorumluluk hic bisey yok.ve daha 3.5 senelik evliyim.anlamoyorum

Evlilikte olur sorunlar, rabbim sıkıntını gidersin inş.
Hoşgeldin bu arada.

cok tsk.ederim.bi kizim var 18 aylik

Allah bağışlasın yavrunu.

İkindin bir ara kkya girdiğimde topikte hiçbir mesajın yazısı gorunmuyordu, epey devam etti bende yazamadan çıktım.
Şimdi duzelmiş.
Bu aralar benimde midem ağrıyo ara ara, galiba gastrit diyetimde çizgiyi aştım bu aralar ondan galiba.
Bal sut muz karışımı gastrite iyi geliyo, 3-5gundur yapıp içiyorum.
Annemde yakında gidecek, uzuluyorum ama bunada bin şükür.
BONUUUUS nerelerdesin BACI?
Nasılsın? Bebiş nasıl?

Haklısın canım, biz 2 kişiyiz ona rağmen ev dağılıyo günlük.
Ne zaman geliyo annen?

Geçmiş olsun canım.

Güle güle otursunlar inş. Annenler.

cok ta yoruyo beni ama yine veremiyorum inan bogazim durmadi tek sey cikolata ona bile kustumm.beni kimse onda ali koyamaz diyodum.kilolarim aldi.
Çocuklar kilo vermemize etken degil maalesef bende oyle diyordum pesinden kostukca gider nasil olsa diyordum ama oyle olmuyormus ne zaman atistirmayi biraktim o zaman gitmeye basladi kilolar ama yolumuz uzun bazen sıkıntılar yaşıyoruz bunaliyoruz birakiyoruz bana da oluyor iki uc gun ara veriyorum o zaman da sonra kaldigim yerden devam

günayydınnn annecim geldi çok şükürr kalabalıkla az da olasa getirdikleriyle abarttım ama sporumu kesmedim lasly yaptımdün gene

anneler evet manken görüyo kıyamıyo ama ben zayıflayınca kızım nası kiber olmuşsun diye sevindi kilomla dalga geçen kaynanam bile kıyafetler aldı bana deişik işte :)) sadece örselliğe önem veren insanları sevmiyorum o da başımda bitti işte neyse yılmak yok yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz beraber yaza fit olacağız inşallah
kahvaltımı yapayımm annem var diye abartmam inşallahh

bonusssss nerdesinnnn
kızzzz bebiş nasıl karların altındamı kaldın bacı

asuuuu aferim diyorum sana başkA BİŞEYCİK DEMEM HEDEFİN 95 SANIRIM

Nursena gözün aydın canım selamlar Anneciğine
Ayrıca çok bozuldum hedefim içinaslında dikkat etmeye çalışıyorum ama diyet gibi olmuyor yani veremesem de almamak için uğraşmaktayım :)

hep oyle derlerdi cocugum cok yoruyo zayifladim.bende oda yok su icsem yariyo sanki.

Şükür iyiyiz nurcum soğukla uğraşıyoruz işte sen nasılsın

ben idare ediyom işte bugun dr a gittim 3 aydır ara ara sıkıntılarım oluyo midemle ilgili böbreklerime de vuruyo falan anlattım kadına dinledi muayene etti gastrit gibi görünüyo dedi ilaç verdi işte bi kullanim bakim ne kadar faydası olcak..

izinli yazarım tabi abla :)

hep oyle derlerdi cocugum cok yoruyo zayifladim.bende oda yok su icsem yariyo sanki.
Bende oyle derdim su icsem yariyor sanki ama inan oyleymis aslinda az yedigimi dusunurken ne kadar cok yiyormusum aslinda ben bunu farkettim simdi gercekten dikkatli beslenince ve herseyden az az yiyince gidiyor kilolar onceleri koca bir tabak pilavi yer doymaz bir tabak daha yerdim simdide yiyorum ama oglen yersem aksam yemiyorum aksam yiceksemde 2 3 kasik falan yiyorum hep bahanelerin arkasina saklaniyormusum gitmiyo bu kilolar duye uzuluyormusum ama aslinda cok yedigimden gitmiyormus

peki nekadar oldu rejime baslayali.bide kac kilo verdin.

Geçmiş olsun nurcum
Ara ara benim de midem ağrıyor bu sabah da ağrıdı kalkıp biraz süt içiyorum iyi geliyor :)

gözün aydın canım bol bol hasret giderin :)

Geçmiş olsun nurcum
Ara ara benim de midem ağrıyor bu sabah da ağrıdı kalkıp biraz süt içiyorum iyi geliyor :)

teşekkür ederim

yaa bu karda kalktım gittim ne bi tahlil yaptı ne bişe elle muayene etti öyle dedi sonuçtan çok emin değilim de biraz kullanim bakim belki rahatlatır biraz. ciddi bi check up a ihtiyacım var sanırım yavaştan çürüğe çıkmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…