evt cok hizli kestim ve hayatimdada hic rejim yapmadim.kendimle barisiktm yada oyle saniyodum taki esimin beni umursamaz oldugu gune kadar.ilgi alaka sorumluluk hic bisey yok.ve daha 3.5 senelik evliyim.anlamoyorum
cok tsk.ederim.bi kizim var 18 aylik
maşşallahhh
ilk başlarda zevkli gidiyo ama yılma acayip vücut toparlıyo istersen metreyle ölç ölçülerini 1 ay sonra tekrar ölç en az 2 cm imceltiyo buraya yaz isteresn daha önceleri spor çok yapan olduğunda aylık ölçülerimizinde yarışını yapıyoduk ama malesef sporcular çok az
aynı kilodayız şimdi gene montlarla iyi yaza ince kıyafetlerle daha fena olcaz burada yediklerini paylaş cumalarıda kilo bildirimi yapıyoruz inşallah maıyıs ayına 80 olma hedefim beraber verelimm
hoşgeldin çocukun da varmı kolaygelsin
günayyydınnnnn
meyraa çocuklarla ev hiç toplu durmuyokii temizlik çocukluk okuldan gelene kadar güya 2 kız 2 side dağınık kocam onlardan beter canları sağolsunda
Selamün aleykümm...
hiç keyfim yok diyette dibe vurdum gene...bi yandan kemik ağrılarım arttı...yatsam olmuyo otursam olmuyo idare ediyorum işte...ütülerim birikti gene...nasıl birikmesin hergün çamaşır yıkıyorum kocam bile isyan etti nedir bu diye...öğleden sonra eşim süpriz yaptı geldi şimdide kızları alıp kartopu oynamaya çıkardı bende az size bakayım dedim ama gidip sofra hazırlamalıyım gelirim inş gene...
nursena kızz benimkilerde fena dağınık büyüdüklerinde düzelirlermiki acep...
hasibe şimdiden afiyet olsun benimde mezgit çekiyo canım ama çıkıp alamadım bi türlü...
arkadaşlar merhaba gelemedim hafta sonu yoğun misafirim oldu pazarteside annemin evini taşıdık ama kar soğuk bayağı bizi perişan etti ev yeni ve büyük ısınmıyor pek kardan dolayı yollar kapalı ustalar gelemiyor perderlerimiz takılamadı evi birtürlü yerleştirmeyi bitiremedik .......zaten işim bitse bile kar dolayısıyla eve gidemiycem ...
Diyet çok kötü maalesef geçen hafta toparlamıştık ama dağıtım tekrar....
tsk hosbuldumEvlilikte olur sorunlar, rabbim sıkıntını gidersin inş.
Hoşgeldin bu arada.
Allah bağışlasın yavrunu.
allah razi olsun cumlemizinkini bagislasin.tsk hosbuldum
anneler kiyamaz kizlarina.yaninda diyette yapilmaz merak ettim.uzaktamisin yoksa ogrencimisin annen yanindaBende diyet miyet yok hiç, yiyorum hep, annem gittikten sonra başlicam inş. Diyetime.
Çocuklar kilo vermemize etken degil maalesef bende oyle diyordum pesinden kostukca gider nasil olsa diyordum ama oyle olmuyormus ne zaman atistirmayi biraktim o zaman gitmeye basladi kilolar ama yolumuz uzun bazen sıkıntılar yaşıyoruz bunaliyoruz birakiyoruz bana da oluyor iki uc gun ara veriyorum o zaman da sonra kaldigim yerden devamcok ta yoruyo beni ama yine veremiyorum inan bogazim durmadi tek sey cikolata ona bile kustumm.beni kimse onda ali koyamaz diyodum.kilolarim aldi.
Nursena gözün aydın canım selamlar Anneciğinegünayydınnn annecim geldi çok şükürr kalabalıkla az da olasa getirdikleriyle abarttım ama sporumu kesmedim lasly yaptımdün gene
anneler evet manken görüyo kıyamıyo ama ben zayıflayınca kızım nası kiber olmuşsun diye sevindi kilomla dalga geçen kaynanam bile kıyafetler aldı bana deişik işte :)) sadece örselliğe önem veren insanları sevmiyorum o da başımda bitti işte neyse yılmak yok yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz beraber yaza fit olacağız inşallah
kahvaltımı yapayımm annem var diye abartmam inşallahh
bonusssss nerdesinnnn
kızzzz bebiş nasıl karların altındamı kaldın bacı
asuuuu aferim diyorum sana başkA BİŞEYCİK DEMEM HEDEFİN 95 SANIRIM
hep oyle derlerdi cocugum cok yoruyo zayifladim.bende oda yok su icsem yariyo sanki.Çocuklar kilo vermemize etken degil maalesef bende oyle diyordum pesinden kostukca gider nasil olsa diyordum ama oyle olmuyormus ne zaman atistirmayi biraktim o zaman gitmeye basladi kilolar ama yolumuz uzun bazen sıkıntılar yaşıyoruz bunaliyoruz birakiyoruz bana da oluyor iki uc gun ara veriyorum o zaman da sonra kaldigim yerden devam
Şükür iyiyiz nurcum soğukla uğraşıyoruz işte sen nasılsın
Nur biz iyi olmaya çalışıyoruz canım sen nasılsın ?
Bonuuuuuuuz bebecik nasıl sen nasılsın bu kış bebek büyütmek için birebir dostum :)
Dayko canda gelmemiş büyük bir ihtimal oda karla mücalededir....
Nurcum cumaya eve geçemesem beni izinli yaz olur mu
Bende oyle derdim su icsem yariyor sanki ama inan oyleymis aslinda az yedigimi dusunurken ne kadar cok yiyormusum aslinda ben bunu farkettim simdi gercekten dikkatli beslenince ve herseyden az az yiyince gidiyor kilolar onceleri koca bir tabak pilavi yer doymaz bir tabak daha yerdim simdide yiyorum ama oglen yersem aksam yemiyorum aksam yiceksemde 2 3 kasik falan yiyorum hep bahanelerin arkasina saklaniyormusum gitmiyo bu kilolar duye uzuluyormusum ama aslinda cok yedigimden gitmiyormushep oyle derlerdi cocugum cok yoruyo zayifladim.bende oda yok su icsem yariyo sanki.
hep oyle derlerdi cocugum cok yoruyo zayifladim.bende oda yok su icsem yariyo sanki.
peki nekadar oldu rejime baslayali.bide kac kilo verdin.Bende oyle derdim su icsem yariyor sanki ama inan oyleymis aslinda az yedigimi dusunurken ne kadar cok yiyormusum aslinda ben bunu farkettim simdi gercekten dikkatli beslenince ve herseyden az az yiyince gidiyor kilolar onceleri koca bir tabak pilavi yer doymaz bir tabak daha yerdim simdide yiyorum ama oglen yersem aksam yemiyorum aksam yiceksemde 2 3 kasik falan yiyorum hep bahanelerin arkasina saklaniyormusum gitmiyo bu kilolar duye uzuluyormusum ama aslinda cok yedigimden gitmiyormus
Geçmiş olsun nurcumben idare ediyom işte bugun dr a gittim 3 aydır ara ara sıkıntılarım oluyo midemle ilgili böbreklerime de vuruyo falan anlattım kadına dinledi muayene etti gastrit gibi görünüyo dedi ilaç verdi işte bi kullanim bakim ne kadar faydası olcak..
izinli yazarım tabi abla :)
günayydınnn annecim geldi çok şükürr kalabalıkla az da olasa getirdikleriyle abarttım ama sporumu kesmedim lasly yaptımdün gene
anneler evet manken görüyo kıyamıyo ama ben zayıflayınca kızım nası kiber olmuşsun diye sevindi kilomla dalga geçen kaynanam bile kıyafetler aldı bana deişik işte :)) sadece örselliğe önem veren insanları sevmiyorum o da başımda bitti işte neyse yılmak yok yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz beraber yaza fit olacağız inşallah
kahvaltımı yapayımm annem var diye abartmam inşallahh
bonusssss nerdesinnnn
kızzzz bebiş nasıl karların altındamı kaldın bacı
asuuuu aferim diyorum sana başkA BİŞEYCİK DEMEM HEDEFİN 95 SANIRIM
Geçmiş olsun nurcum
Ara ara benim de midem ağrıyor bu sabah da ağrıdı kalkıp biraz süt içiyorum iyi geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?