- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
hoşgeldin cnmbugun sabah kahvalti yapmadim.sigara ve kahve ictim.aksamda bi tabak pirasa yedim ekmeksiz kadikladim. bi kizim var 18 aylik.cok sagolun.destege ihtiyacim cok.dun basladim bogazimi kesmeyi.ekstra bisey yapmiyorum cunku koca bi ev.kayinbaba kayin ve kocayla ugrasiyorum.
benimkide 8 agustosslm kızlar
bugün öğlen biraz aç kaldım bana göre yemek yoktu dışarıdanda sadece kendim için söylemek istemedim arkadaşlar doymuşlardı
sabah: 1 muz, 1 yumurta, 10 zeytin, beyaz peynir, roka, 1 ç.bardağı fındık
öğle: 1 kase mercimek çorbası (kaseyi biraz fazla koydurdum) 2 saat sonra acıkır gibi oldum 1 küçük kutu süt içtim
akşam: (birazdan yicem) yoğurtlu buğday çorbası, ıspanak
hoşgeldin cnm
umarım hedeflerine kavuşur ailenle mutlu olursun
benimde 18 aylık kızım var 27ağustos doğumlu seninki ne zaman doğdu?
slm kızlar
bugün öğlen biraz aç kaldım bana göre yemek yoktu dışarıdanda sadece kendim için söylemek istemedim arkadaşlar doymuşlardı
sabah: 1 muz, 1 yumurta, 10 zeytin, beyaz peynir, roka, 1 ç.bardağı fındık
öğle: 1 kase mercimek çorbası (kaseyi biraz fazla koydurdum) 2 saat sonra acıkır gibi oldum 1 küçük kutu süt içtim
akşam: (birazdan yicem) yoğurtlu buğday çorbası, ıspanak
hoşgeldin cnm
umarım hedeflerine kavuşur ailenle mutlu olursun
benimde 18 aylık kızım var 27ağustos doğumlu seninki ne zaman doğdu?
hosbuldum bu arada insallah hersey ii olur.bende sali gunu basladim.diyete 92.2 diym bu sabah tartildim.92.3um.anlamiyorum ya.inanin uc gundr saglam bisey yemiyom.bide gunde iki ogun yiyorum.bugun bi yumurta bi pogca yedim.2saat sonrada aksam yemegi yiycem yesil mercimek corbasi ekmeksiz kasikliycam.benimkide 8 agustos
Ben 3 haftadir burdayim yeni sayilirim ilk hafta veremedim ama sonraki 2 hafta 1 er kilo verdim o bile basari benim gibi rejim sevmeyen biri icinpeki nekadar oldu rejime baslayali.bide kac kilo verdin.
ben hic rejim yapmadim.bu ilk deneyemim.Ben 3 haftadir burdayim yeni sayilirim ilk hafta veremedim ama sonraki 2 hafta 1 er kilo verdim o bile basari benim gibi rejim sevmeyen biri icin
neyse sik disini kardes ben biraz tarcin attim agzima kesmezse bi parca bitter yiycem.simdiBende krizlerdeyim en tatlisindan neler geciyo aklimdan allahim aklimi koru
Sen emzikli kadinsin canin ne istiyorsa ye bence az olmak kosuluyla tabiBende krizlerdeyim en tatlisindan neler geciyo aklimdan allahim aklimi koru
Ahneyse sik disini kardes ben biraz tarcin attim agzima kesmezse bi parca bitter yiycem.simdigidiyom. umarim unuturum
Ah ah ben o cikolata ozleminden ruyalarinda cikolata yemis kadinimneyse sik disini kardes ben biraz tarcin attim agzima kesmezse bi parca bitter yiycem.simdigidiyom. umarim unuturum
niye ah ladin????
neeee sen emziklimisin.git bi parcada olsa tatli bisey ye.bebeginden onemli degil hic bisey ben yasadim goguslerim kipkirmizi oldu sut topladi bi hafta emziremedim.cabuk ne istiyosan at agzina bisey.ama az olmak sartiylaBende krizlerdeyim en tatlisindan neler geciyo aklimdan allahim aklimi koru
yapma ya daha yolun basinda oldugum icin ruyalara sira gelmedi canim benim kiyamam.Ah ah ben o cikolata ozleminden ruyalarinda cikolata yemis kadinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?