Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar
bugün öğlen biraz aç kaldım bana göre yemek yoktu dışarıdanda sadece kendim için söylemek istemedim arkadaşlar doymuşlardı
sabah: 1 muz, 1 yumurta, 10 zeytin, beyaz peynir, roka, 1 ç.bardağı fındık
öğle: 1 kase mercimek çorbası (kaseyi biraz fazla koydurdum) 2 saat sonra acıkır gibi oldum 1 küçük kutu süt içtim
akşam: (birazdan yicem) yoğurtlu buğday çorbası, ıspanak
hoşgeldin cnm
umarım hedeflerine kavuşur ailenle mutlu olursun
benimde 18 aylık kızım var 27ağustos doğumlu seninki ne zaman doğdu?

benimkide 8 agustos

benimkide 8 agustos
hosbuldum bu arada insallah hersey ii olur.bende sali gunu basladim.diyete 92.2 diym bu sabah tartildim.92.3um.anlamiyorum ya.inanin uc gundr saglam bisey yemiyom.bide gunde iki ogun yiyorum.bugun bi yumurta bi pogca yedim.2saat sonrada aksam yemegi yiycem yesil mercimek corbasi ekmeksiz kasikliycam.

Bugunku listem sabah 2 dilim tam bugday ekmeği 5 zeytin 1 dilim peynir azicik helva bir tatli kasigi reçel ogle bir kase zeytinyagli pirasa bir dilim tam bugday ekmeği arada 10 badem bir kupa nescafe akşam 4 kasik pilav 4 tane kofte(firinda pisirdim) salata ayran yarin bakalim ne olacak pek umutlu değilim

hayirli aksamlar arkadaslar,nasilsiniz?

benim bugun misafirlerim vardi,tüm hafta sifir kacamak ile gecmis olmasina ragmen diyet yerle yeksan oldu...tarti günü arefesinde hic iyi olmadi..birkez daha idrak etmis bulunmaktayim ki diyet yaparken misafir davet etme ve misafirlige gitme konusunda cok dikkatli olmali,mümkünse bir süre ara verilmeli...yarina toparlarim insallah...

Bende krizlerdeyim en tatlisindan neler geciyo aklimdan allahim aklimi koru
neeee sen emziklimisin.git bi parcada olsa tatli bisey ye.bebeginden onemli degil hic bisey ben yasadim goguslerim kipkirmizi oldu sut topladi bi hafta emziremedim.cabuk ne istiyosan at agzina bisey.ama az olmak sartiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…