anam bi gitsin yaza seksen olcaz yola getircem ikimizide ya benden yüksek olman iyi tabi hava atarım sana angaraya gelinceNursena gözün aydın canım selamlar Anneciğine
Ayrıca çok bozuldum hedefim içinaslında dikkat etmeye çalışıyorum ama diyet gibi olmuyor yani veremesem de almamak için uğraşmaktayım :)
niye ah ladin????
niye ahladin dedim.burcum bogane ladini kız: )))))))
burcun ne özel olmazsa?
nasıl ne kadar koyarak içtin asu ben 1 lt 1 çay kaşığı koydum çokmu acep bide aç karnına içince dahamı faydalı sabah kalkınca içemBen de bir ara içmiştim İngiliz karbonatlı su
Ama bu ara su içmiyorum yine soğukta aklıma gelmiyor
ohhh maşşallahhh kıskandım:))Kilo bildirimi:88tartida bu rakami gorunce soke oldum resmen hic umutlu degildim bu hafta 2 kilodan daha kurtulmus oldum darisi digerlerinin basina spor 20 dk yapabildim
Neye boyle kirmizilarla yazdin acep. Hepsi şov icerikliyeni kilom 92
sporum 150 dakikacık
Bence karbonhidrati kesersen guzel verirsin bide bol bol sekersiz komposto ve limonata ihlamur falan ic sut icin sen daha iyisini bilisin tabiKilo bildirimi 103.2
Hafta ici 102 yi gormustum dikkat edersem vericemde edemiyorum hala.
Tesekkur edreimGunaydinn bu catlak bebik durmuyoki anasi tartilsin yeliz tebrik ederim 2 kilo cok guzel efferim sana
Ay nasil yurudun ya ben iki dakika tutsam kollarim agriyor maasallahgünaydın kızlaaarrrr
Eki Görüntüle 1424177
kilo: 107.4
spor: 4 saat yürüyüş ve ağırlık :)
(çocuk kucağımda yürüdümde )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?