hastaneyle uğraşıyorum canım mecbur yürüdüm gönüllü değilAy nasil yurudun ya ben iki dakika tutsam kollarim agriyor maasallah
sa hanımlar hayırlı cumalar nasılsınız
Gecmis olsun onemli birsey degildir insaallahhastaneyle uğraşıyorum canım mecbur yürüdüm gönüllü değil
ay teşekkür ederiiimm ve hepinizden özür dilerimhoşgeldin canım.
listeden silmedim adını bildirimde bulunmaya devam edebilirsin bugunden başla istersen
hastaneyle uğraşıyorum canım mecbur yürüdüm gönüllü değil
ANNEME RAĞMENHayırlı cumalar
Bonuscum nursena başta bana yapıyor sanki şovunu :))
Maşallah vermiş yine
A
ANNEME RAĞMENBonus ben lafımı koydum bak alınan anlamış seviyom seni asum biliyorumki benim gıcıklığıma verecen haftaya 2 kilo birden
İnşallah canımA
ANNEME RAĞMENBonus ben lafımı koydum bak alınan anlamış seviyom seni asum biliyorumki benim gıcıklığıma verecen haftaya 2 kilo birden
Haha asuyla yarışmakmı kadın menü bilem yazmıyo çok zor beni geçmesiyarış kızışıyo desene :)
Kilom 127.2 hastane deyim sonuç bkliyorumkucuk kizin için
selamünaleyküm hayırlı cumalar arkadaşlar
nurcum afedersin bende geciktim bildirim için
kilo : 80,7
spor : 180 dk
haklisin nur bende gecikme olursa kusura bakma yurt disindayim ben ve da 20 dk var 1olmasinaARKADAŞLAR HERKESTEN Bİ RİCAM VAR
DÜKKANDA HER ZAMAN BULUNAMIYORUM BELLİ BİR DÜZENİM YOK VE LİSTEYİ HER HAFTA MUTLAKA YAYINLAMAK İSTİYORUM BİLDİRİMLERİ BİRAZ DAHA ERKEN YAPABİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİCEM. EN GEÇ 1 OLSUN BİLDİRİM SAATİ LÜTFEN. İSTEYEN PERŞEMBE AKŞAMINDAN DA BİLDİRİMDE BULUNABİLİRSİNİZ. CUMA YAYINLAYAMAYINCA PAZARTESİYE KALIYO LİSTE VE BENDE KENDİMCE SIKINTI HİSSEDİYORUM
HEPİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?