haklisin nur bende gecikme olursa kusura bakma yurt disindayim ben ve da 20 dk var 1olmasina
Sağol Gül'üm sıkıntı yok burayla ilgili hayat sıkıntıları şükür iyiyizçok geçmiş olsun
önemli değil deyzemben gelecek haftalar için yazdım
bu ara neden buralara uğramıyon sen bişe mi oldu canını sıkan bi surum mu var ben yazmasam da okuyorum
Yov gardasim kac kiloydun unuttuk bu ne izindi boyleKİLO BİLDİRİMİ:
nurcum bu hafta yoğunluğumdan 13u geçirdim kusura bakma, yoksa her hafta dikkat ederim saate, bu haftada izinli olmak istiyorum: )
Şimdiden ellerine sağlık canım.
O liste biraz kalabalik sanki aktif olanlar o kadar kisi degiliz gelmeyenleri silmiyomusun
OleyEki Görüntüle 1424535
HAFTANIN BİRİNCİSİDerin -2.2
HAFTANIN İKİNCİSİ@nhtylz -2.0
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ@Bonus -1.7
Ne varmış halınde gardasım maşallah güzel gidiyorsun Şişliğin azaldımı birazYov gardasim kac kiloydun unuttuk bu ne izindi boyle
Bak bu halime kilo bildiriyom. Izinin bitsin artik bu hafta
nurcum eline sağlık cnmEki Görüntüle 1424535
haklisin galiba cok eksik var liste yarisi bos.öyle saat tutmana gerek yok canım sabah kalk tartıl bildirimini yap ben işi olupta yapamaynlar için dedim. kural falan değil bu. erken bildirim olursa erken liste yayınlanır ama geç bildirim de bazen aniden işyerindn çıkmam gerekiyor ve listeyi yayınlayamıyorum bu seferde üzülüyorum listeyi yayınlamadığım için çünkü bu en büyük motive yolu...
Araştırma yapılıyor inş çıkmaz bişiGecmis olsun onemli birsey degildir insaallah
Küçüğümde vucut gevşekliği var. Sotos send şüpheleniyorlargeçmiş olsun canım noldu
Geçmiş olsun bişey çıkmaz inşallahAraştırma yapılıyor inş çıkmaz bişi
Eki Görüntüle 1424535
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?