Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yov gardasim kac kiloydun unuttuk bu ne izindi boyle

Bak bu halime kilo bildiriyom. Izinin bitsin artik bu hafta

annem gittikten sonra bitcek inş canım: )
ben iznin babasını kullandım diimi: ))))

rica ederiz canım benim, insanlık hali bunlar.
çok incesin gerçekten, öpüyorum

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]
nhtylz[/TD]
[TD]20 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]nursena[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]sukker[/TD]
[TD]105 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]elifunda[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]dayko[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]nesijjj[/TD]
[TD]225 dk[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[/TABLE]

HAFTANIN SPOR 1.si ________ yst38
HAFTANIN SPOR 2.si ________ nesijjj

HAFTANIN SPOR 3.sü ________ dayko

ellerine sağlık canım iyi geceler

HATİCE geçmiş olsun canım, inş birşey çıkmaz.
NUR seninde midene geçmiş olsun, inş seninki de gastrit değildir daha hafif daha çabuk geçen bişeydir, benimkide gastrit ya kolay bir rahatsızlık değil, ateş bile yapıyor yeri geliyor bu gastrit.
Benim mideme hortum salıp kamera ile baktılar öyle gastrit dediler.

Ne varmış halınde gardasım maşallah güzel gidiyorsun Şişliğin azaldımı biraz
Çocuklar nasıl iyisinizdir inşallah

Iniyo gibi ins seninki noldi? Cocuklar iyilerde duygu karda oynayip birde kar yiyince hastalandi atesi var sabahtan beri bende bu saatte ates nobetindeyim öyle solduki 1 gunde allah beterinden korusun. Elifi soracak olursan oynatiyo beni bi ciglikla agliyo kucagma aldigim an susuyo kokuma alisti zaar bisey degil bende onun kokusuna alistim. Is guc hak getire koklasip duruyoruz.

Ve beni gulumseten msj kasimpati cok sagol valla moral oldu yazdiklarin. Azimlenme hirslanma konusunda cok yavasimdir zor kendimi toparlarim ama bir tutarsam ipin ucunu yaparim ins.diye dusunuyorum.

Bu topicte kemiklesen yapinin saglam taslarindanim malesef 2008 den beri donem donem gidip gelirim burda olmak guzelde yillardir yerimde saymak degil tabiki.

Gecen sene nisan mayis kilo vermeye adapte olmakla gecti kizim 18 aylikti o zaman tam adapte oldum planlar sporlar yaptim kendime guvenim geldi derken bir şokla hamile oldugumu ögrendim ögrendik hep birlikte :) ben bunalima girince arkadaslarada ufak capli bir bunalim yasattim burda.

Simdi biri 26 gunluk biride 2,5 yasina yaklasan kizlarim bir de 11 e girecek oglum var allahim bagislasin hepimizinkiyle birlikte...amin

Simdi okuyunca merak edersin ben yazim 30 yasindayim

Meyraya katiliyorum gercekten cok incesin yenam olsaydi oda derdi kesin
Kalici olmani diliyorum. Iyicede yazmisim okuyun gari :)

esselamun aleykum hayırlı sabahlar canlar kaa batak gıbı bı gelip bi kayboluyorum ama bu defa son ınsallah ınternetı hallettık gıbı ama bakalım bu arada kendımıde guzel hallettım kım ne derse desın ben soyluyorum SIZSIZ DIYET OLMUYOR ınsallah be sefer hallederız
YENANIN abısı vefaat etmıs heralde cennet makanı olsun rabbım orktuklarından emın eylesın yanacım rabbım sabırlar versın başın saolsun canım
çok okuyamadım halıyle bayabı bırıkmıs ama hepinizi çok özledım umarım herkez çok iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…