Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin hayriye hosgeldin bacim
Hayırlı sabahlar
Bu soğukta yataktan çıkmak zor ama napcan işte
Büyük kız dersaneye gidecek sonra kardeşim yeğenimi bırakacak bana
Hayriyecim hoşgeldin
hoşbulduk kılar bonusum bebişin hayırlı olsun rabbım analı babalı buyutsun canım
asum senın bel nasıl oldu dızlerınde agrıyordu nasıl oldun canım

Hayriye ehliyet aldinmi? Sagol bebik icinde darisi isteyenlere

Kahvalti

2 yimirta, tulum peyniri,7 zeytin, kiprit kutusu gibi tahin helvasi,2 lokma ekmek

Ekmek bugun yemiycektim helva yiyorum birde dun 3-4 dilim kek yemis olabilirim diye de kizim agzima tikistirdi tostundan.

evet canım sukur aldım

Masanin ustunde duran portakalli enfes kek bugun senin cekimine girmeyecegim havani alirsin. Bosuna ordan kas goz yapma.

Guzelsin hossun ama dunden kaldin bayatsin nihahaha
aslında birgün beklemiş kek de ayrı güzel oluyor
ben de yeğenler var diye kakaolu sade kek yaptım hem de limon kabuklu

Öncelikle bebegin hayirli olsun,güle güle,huzurla,saglikla büyüt insallah..Rabbim hayirli uzun ömürler versin yavrularina..2008 den bu yana burda olman taktiri haketmedigin anlamina gelmez,bilakis cok artilari olmus zannimca..:)güzel arkadaslar,belkide dostlar kazanmis,iki tane avlat dünyaya getirmissin..buna ragmen burada olman zayiflama hususunda ki istegin ve gayretinin göstergesi bence...eminin ki bundan sonrasi senin icin cok daha guzel olucak insallah...

Geldigimden bu yana cok tanisamadik sizlerle ama,inanin cok mutluyum burada olmaktan,suan itibari ile de gitmek gibi bir niyetim yok..:)bende 27 yasindayim bu arada..

Rica ederim daykomm...
Nasılsın canım benim görüşmeyeli?
Yuvarlanıp gidiyoz diyede kötü bi espri yapim
Iyiyim canım şükür sen nasılsın kursa kayıt oldunmu neyaptın
Benimkide geçti sayılır bu haftaki kilodan belli yoksa 1 haftada gitmezdi o kadar kilo
Duygucuğuma geçmiş olsun
Koklaşın anacım cennet kokusu miss benim yerimede kokla öp
Hayriye hoşgeldin bacım özledik valla bi daha kaybolursan buralardan falaka Şart oldu heee
Bak zeytin görünce aklıma geldi geçen sabah 8 tane zeytin yemişim kendimi kaybedip sen geldin aklıma hemen
evet canım sukur aldım
Hayırlı olsun canım kazasız belasız kullan inşallah
aslında birgün beklemiş kek de ayrı güzel oluyor
ben de yeğenler var diye kakaolu sade kek yaptım hem de limon kabuklu
Asucum yok kuzum hiç güzel olmaz bayatlar o kek yeme sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…