Allah kolaylık versin bonuscum :)Asuman ablam yataktan cikmann zorlugunu bana sor sen
İnşaallah canım bişey çıkmaz çok gegeçmiş olsunAraştırma yapılıyor inş çıkmaz bişi
Gunaydin hayriye hosgeldin bacim
hoşbulduk kılar bonusum bebişin hayırlı olsun rabbım analı babalı buyutsun canımHayırlı sabahlar
Bu soğukta yataktan çıkmak zor ama napcan işte
Büyük kız dersaneye gidecek sonra kardeşim yeğenimi bırakacak bana
Hayriyecim hoşgeldin
evet canım sukur aldımHayriye ehliyet aldinmi? Sagol bebik icinde darisi isteyenlere
Kahvalti
2 yimirta, tulum peyniri,7 zeytin, kiprit kutusu gibi tahin helvasi,2 lokma ekmek
Ekmek bugun yemiycektim helva yiyorum birde dun 3-4 dilim kek yemis olabilirim diye de kizim agzima tikistirdi tostundan.
aslında birgün beklemiş kek de ayrı güzel oluyorMasanin ustunde duran portakalli enfes kek bugun senin cekimine girmeyecegim havani alirsin.Bosuna ordan kas goz yapma.
Guzelsin hossun ama dunden kaldin bayatsin nihahaha
annem gittikten sonra bitcek inş canım: )
ben iznin babasını kullandım diimi: ))))
rica ederiz canım benim, insanlık hali bunlar.
çok incesin gerçekten, öpüyorum
Ve beni gulumseten msj kasimpati cok sagol valla moral oldu yazdiklarin. Azimlenme hirslanma konusunda cok yavasimdir zor kendimi toparlarim ama bir tutarsam ipin ucunu yaparim ins.diye dusunuyorum.
Bu topicte kemiklesen yapinin saglam taslarindanim malesef 2008 den beri donem donem gidip gelirim burda olmak guzelde yillardir yerimde saymak degil tabiki.
Gecen sene nisan mayis kilo vermeye adapte olmakla gecti kizim 18 aylikti o zaman tam adapte oldum planlar sporlar yaptim kendime guvenim geldi derken bir şokla hamile oldugumu ögrendimögrendik hep birlikte :) ben bunalima girince arkadaslarada ufak capli bir bunalim yasattim burda.
Simdi biri 26 gunluk biride 2,5 yasina yaklasan kizlarim bir de 11 e girecek oglum var allahim bagislasin hepimizinkiyle birlikte...amin
Simdi okuyunca merak edersin ben yazim 30 yasindayim
Meyraya katiliyorum gercekten cok incesin yenam olsaydi oda derdi kesin
Kalici olmani diliyorum. Iyicede yazmisim okuyun gari :)
Masanin ustunde duran portakalli enfes kek bugun senin cekimine girmeyecegim havani alirsin.Bosuna ordan kas goz yapma.
Masanin ustunde duran portakalli enfes kek bugun senin cekimine girmeyecegim havani alirsin.Bosuna ordan kas goz yapma.
Yuvarlanıp gidiyoz diyede kötü bi espri yapimRica ederim daykomm...
Nasılsın canım benim görüşmeyeli?
Benimkide geçti sayılır bu haftaki kilodan belli yoksa 1 haftada gitmezdi o kadar kiloIniyo gibi ins seninki noldi?Cocuklar iyilerde duygu karda oynayip birde kar yiyince hastalandi atesi var sabahtan beri bende bu saatte ates nobetindeyim öyle solduki 1 gunde allah beterinden korusun. Elifi soracak olursan oynatiyo beni bi ciglikla agliyo kucagma aldigim an susuyo kokuma alisti zaar bisey degil bende onun kokusuna alistim. Is guc hak getire koklasip duruyoruz.
Hayriye hoşgeldin bacım özledik valla bi daha kaybolursan buralardan falaka Şart oldu heeeesselamun aleykum hayırlı sabahlar canlar kaa batak gıbı bı gelip bi kayboluyorum ama bu defa son ınsallah ınternetı hallettık gıbı ama bakalım bu arada kendımıde guzel hallettım kım ne derse desın ben soyluyorum SIZSIZ DIYET OLMUYOR ınsallah be sefer hallederız
YENANIN abısı vefaat etmıs heralde cennet makanı olsun rabbım orktuklarından emın eylesın yanacım rabbım sabırlar versın başın saolsun canım
çok okuyamadım halıyle bayabı bırıkmıs ama hepinizi çok özledım umarım herkez çok iyidir
Bak zeytin görünce aklıma geldi geçen sabah 8 tane zeytin yemişim kendimi kaybedip sen geldin aklıma hemenHayriye ehliyet aldinmi? Sagol bebik icinde darisi isteyenlere
Kahvalti
2 yimirta, tulum peyniri,7 zeytin, kiprit kutusu gibi tahin helvasi,2 lokma ekmek
Ekmek bugun yemiycektim helva yiyorum birde dun 3-4 dilim kek yemis olabilirim diye de kizim agzima tikistirdi tostundan.
Hayırlı olsun canım kazasız belasız kullan inşallahevet canım sukur aldım
Asucum yok kuzum hiç güzel olmaz bayatlar o kek yeme sendeaslında birgün beklemiş kek de ayrı güzel oluyor
ben de yeğenler var diye kakaolu sade kek yaptım hem de limon kabuklu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?