Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Daykon yetmez 3 mil sen en iyisi 3 fast yap
Fast mı bilmiyorum kalabalık yapıyorlar hatta lastikler ağırlıklarla kolları çalıştırıyorlar bide ondan indirmiştim bide normal 3 mil indirdiydim
Nenn bonus kafa bi kerede temizleyecen beni yazık kız fast ağır gelir sona acır ınsan accık

Gazan mibarek olsun daykocanm fast agirlikli falan degil mavi ustlerle yapiyolar arada kardio yaptiriyo ziplama sicrama seklinde cok zevli nan. Onyargili olma bi dene seni bi seferde temizlemek isime gelmez zaten 27 kilo birden temizlendin
Tamam onuda indiririm sen diyosan vardır bi bildiğin
Daha var be Gül'üm tam temizlenemedim

Afiyet olsun canım kalabalık olursa arada kaynarsın öyle atıştırmayla geçiştirince gerçekten hep aç hissediyor insan

selam kızlar nasılsınız umarım güzel bir hafta sonu geçiriyorsunuz.
dun bildirim yapamadım ozur dilerim 3 kez telefondan girmeyi denedim olmadı sonra da iş yoğunluğundan atladım
dun sabah 99.3 kılo idim gec oldu bildirim ama kusura bakmayın lütfen

bugun temizlik vardı evde bir de esim pizza istedi yaptım afiyetle yedik saat 16 gibi yedik aksam da başka birsey yemeyeceğim esim ve çocuklara hazırlarım artık

yarın da gezeriz artık bugun evde geçti am ne yaparız bimiyorum valla
ben M&S a gidip indirim son günlerinde bana göre birsey var mı bakmak da istiyorum esim ve çocuklarla da zor açıkçası bakalım ne yapacağım:) buyuk beden en güzel seyleri orda buluyorum

zayıflasam da diğer mağazalardan da alışveriş yapabilsek değil mi?
millet hep konuşuyor yok zara mango İpekyol yargıcı pull&bear bershka vs hiç bize göre birsey yok ki oralarda
sanki biz yasamıyoruz bu dünyada:)

saclarımın da boyası geldi bu hafta yaptırırım diyordum o da kaynadı haftaya artık
kucuk oğlum da 3 martta 4 yasına giriyor doğumgunu yapıp yapmamaya karar vermedim bakalım bir pasta alıp keseriz herhalde.

benden haberler böyle akşamları az yemeye devam ediyorum ama gunduz sanırım aksam yemiyorum diye karbonhidratı kaçırıyorum biraz daha dikkat etmem gerek

Bayaa yoğunsun canım oğlunun doğumgünü kutlu olsun nice yaşlara
Ben ne desem ya en yakın lcw 30-40 km uzakta siz yine alışveriş merkezlerinde bulabiliyorsunuz hele de tesettüre uygun bişiler bulmak daha da zor oluyor
Oyyy bi bu olsun derdimiz zayıfladıkça daha çok Seçenek olacak bu da motivasyon olsun bize

Eki Görüntüle 1424535

HAFTANIN BİRİNCİSİ @Derin -2.2

HAFTANIN İKİNCİSİ @nhtylz -2.0

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ @Bonus -1.7
tebrik ederim hepinizi kızalrrr

Nurcum ellerine sağlık
Kilo verenleri kutlarım maşallah
Nursena ben bugün yürüdüm 40 dk :)
ohhh hadi maşşallahh diyim kaşı kız nazara gelme

Küçüğümde vucut gevşekliği var. Sotos send şüpheleniyorlar
geçmiş olsun

şu listeye bi giremedim arkadaş

aslında birgün beklemiş kek de ayrı güzel oluyor
ben de yeğenler var diye kakaolu sade kek yaptım hem de limon kabuklu
çılgınn seniiii hemde limon kabuklu huhuuu

iyi akşamlar kızlarr bugün arkadaşa davetliydik az kaçırdım tabi annemide bahane eetimm
sonra eve geldim sporları taktım üzerime vurdum parka kendimi ayazda yürüdüm tempolu 1 saat azda olsa mutluyum şimdikte çayımı demledik anenmle içicezzz ohh miisss buyurun çaya iyi akşamlar

Spor için bunlar
Afiyet olsun ben de kahvemi içtim tembellik ediyorum işte
Anneciğinede selamlar

Dediğin gibi Bonuscum zayıflayalım da hersey ustumuze daha güzel olacak marka olması sart değil.
Doğumgunune annane babaanne çağırıp bir pasta keseriz kalabalık bir sey yapmam herhalde o güçte hissetmiyorum su an

TE="dayko, post: 39557868, member: 582682"]Bayaa yoğunsun canım oğlunun doğumgünü kutlu olsun nice yaşlara
Ben ne desem ya en yakın lcw 30-40 km uzakta siz yine alışveriş merkezlerinde bulabiliyorsunuz hele de tesettüre uygun bişiler bulmak daha da zor oluyor
Oyyy bi bu olsun derdimiz zayıfladıkça daha çok Seçenek olacak bu da motivasyon olsun bize

[/QUOTE]

sen nerdeydin dayko, Fatih umraniye tesettür giyim de bulunuyor ama İstanbul da değilsen daha zordur tabii.
işler de cok yoğun yeni projeler cıktı yurtdışından bir mimarla vs çalışıyorum şimdi İngilizceyi zorluyorum anlayacağınız stresliyim bu aralar az işim varmış gibi bir de bu cıktı.

kaçırmış olsan da spor da yapmışsın süper olmuş. ben daha spor modunda değilim 5-6 kılo daha verirsem belki baslarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…