Fast mı bilmiyorum kalabalık yapıyorlar hatta lastikler ağırlıklarla kolları çalıştırıyorlar bide ondan indirmiştim bide normal 3 mil indirdiydimDaykon yetmez 3 mil sen en iyisi 3 fast yap
Aynen canım lezzetli oldumu yediriyor da bende sade zeytin yiyemiyorum işin kötü tarafı buYa ben o zeytinden bulamiyorumki daha bu sabahta dolu koydum tabaga 7 tane zorla yedim az lezzetli olacakki yiyeyim ekmek yemiyosun iste zeytin yedinmi doyuyon yani
Tamam onuda indiririm sen diyosan vardır bi bildiğinGazan mibarek olsun daykocanm fast agirlikli falan degil mavi ustlerle yapiyolar arada kardio yaptiriyo ziplama sicrama seklinde cok zevli nan.Onyargili olma bi dene seni bi seferde temizlemek isime gelmez zaten 27 kilo birden temizlendin
Afiyet olsun canım kalabalık olursa arada kaynarsın öyle atıştırmayla geçiştirince gerçekten hep aç hissediyor insanDayko yedim kekten tazecik valla akşama da söz var oraya gideceğiz sabah beri çay ve atıştırma durumunda olduğumdan açmıyım tok mu bilemedim ora ikram olur mu olursa ne olur kalabalıkta kaynar yemem mi bilmiyorum gidince göreceğiz artık
Bayaa yoğunsun canım oğlunun doğumgünü kutlu olsun nice yaşlaraselam kızlar nasılsınız umarım güzel bir hafta sonu geçiriyorsunuz.
dun bildirim yapamadım ozur dilerim 3 kez telefondan girmeyi denedim olmadı sonra da iş yoğunluğundan atladım
dun sabah 99.3 kılo idim gec oldu bildirim ama kusura bakmayın lütfen
bugun temizlik vardı evde bir de esim pizza istedi yaptım afiyetle yedik saat 16 gibi yedik aksam da başka birsey yemeyeceğim esim ve çocuklara hazırlarım artık
yarın da gezeriz artık bugun evde geçti am ne yaparız bimiyorum valla
ben M&S a gidip indirim son günlerinde bana göre birsey var mı bakmak da istiyorum esim ve çocuklarla da zor açıkçası bakalım ne yapacağım:) buyuk beden en güzel seyleri orda buluyorum
zayıflasam da diğer mağazalardan da alışveriş yapabilsek değil mi?
millet hep konuşuyor yok zara mango İpekyol yargıcı pull&bear bershka vs hiç bize göre birsey yok ki oralarda
sanki biz yasamıyoruz bu dünyada:)
saclarımın da boyası geldi bu hafta yaptırırım diyordum o da kaynadı haftaya artık
kucuk oğlum da 3 martta 4 yasına giriyor doğumgunu yapıp yapmamaya karar vermedim bakalım bir pasta alıp keseriz herhalde.
benden haberler böyle akşamları az yemeye devam ediyorum ama gunduz sanırım aksam yemiyorum diye karbonhidratı kaçırıyorum biraz daha dikkat etmem gerek
Berkuras allah iyiligini zayifligini versin hatun ben zayiflim yeterki pazardaki m beden badiler bile unlu marka ozel tasarim sayilir benim icin
Su an ipekyola verecek paramda yok zaten
Dogum gunu yaparsan cokmu kisi olur calisiyosunda zor olur sana hazirlik falan
Geldimi misafirlerin kaçta geldiler bana ne oluyosa merak ettim bakAnam misafir geliymis daha evi tam anlamiyla toplayamamisken poff bu saattemi haber verilir be.Ikindiyi kilip cikcaklarmis bi yere ugrayip gekiceklermis 5 temi gelirler acep daha duj muj yapacaktim
tebrik ederim hepinizi kızalrrrEki Görüntüle 1424535
HAFTANIN BİRİNCİSİ@Derin -2.2
HAFTANIN İKİNCİSİ@nhtylz -2.0
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ@Bonus -1.7
ohhh hadi maşşallahh diyim kaşı kız nazara gelmeNurcum ellerine sağlık
Kilo verenleri kutlarım maşallah
Nursena ben bugün yürüdüm 40 dk :)
geçmiş olsunKüçüğümde vucut gevşekliği var. Sotos send şüpheleniyorlar
şu listeye bi giremedim arkadaş[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]
nhtylz[/TD]
[TD]20 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]nursena[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]sukker[/TD]
[TD]105 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]elifunda[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]dayko[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]nesijjj[/TD]
[TD]225 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
ohhh süperizzz spor listemiz haarika hava şartlarında böleyiz baharda dakkalar yarışcek inşallah
HAFTANIN SPOR 1.si ________ yst38
HAFTANIN SPOR 2.si ________ nesijjj
HAFTANIN SPOR 3.sü ________ dayko
çılgınn seniiii hemde limon kabuklu huhuuuaslında birgün beklemiş kek de ayrı güzel oluyor
ben de yeğenler var diye kakaolu sade kek yaptım hem de limon kabuklu
iyi akşamlar kızlarr bugün arkadaşa davetliydik az kaçırdım tabi annemide bahane eetimm
sonra eve geldim sporları taktım üzerime vurdum parka kendimi ayazda yürüdüm tempolu 1 saat azda olsa mutluyum şimdikte çayımı demledik anenmle içicezzz ohh miisss buyurun çaya iyi akşamlar
Berkuras allah iyiligini zayifligini versin hatun ben zayiflim yeterki pazardaki m beden badiler bile unlu marka ozel tasarim sayilir benim icin
Su an ipekyola verecek paramda yok zaten
Dogum gunu yaparsan cokmu kisi olur calisiyosunda zor olur sana hazirlik falan
iyi akşamlar kızlarr bugün arkadaşa davetliydik az kaçırdım tabi annemide bahane eetimm
sonra eve geldim sporları taktım üzerime vurdum parka kendimi ayazda yürüdüm tempolu 1 saat azda olsa mutluyum şimdikte çayımı demledik anenmle içicezzz ohh miisss buyurun çaya iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?