Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar :))
cuma bildirimimi geç yaptığım için listede yokum ama sporda 2. olmuşum :))
hafta içi diyette sorun yok ama hafta sonları batırıyorum (
saat 12 gibi kalktım 3 kayısı, 1 bardak limonlu su, domates, salatalık, peynir, zeytin yedim. Üstüne bir bardak yeşil çay içtim. Leslie ile 3 mile yaptım üstüne soda içtim.
saat 2 gibi 1 elma yedim, annemle sosyete pazarına gittim :)) dönüşte 1 dilim ekmek bir kase çorba ve salata yedim, arkasına yine yeşil çay biraz aradan sonra 1 elma 1 portakal yedim, leslie ile tekrar 3 mile yaptım hertarafım ağrıyo :))
şimdide 1 parça zencefil 1 parça zerdaçalı cezveye koyup 5 dk kaynattım onu içiyorum :))

alisamadim dah
massallah gunun ii gecmis. ben onlarin tozunu tabi tarcinla yogurtlayip yiyorum.

sen nerdeydin dayko, Fatih umraniye tesettür giyim de bulunuyor ama İstanbul da değilsen daha zordur tabii.
işler de cok yoğun yeni projeler cıktı yurtdışından bir mimarla vs çalışıyorum şimdi İngilizceyi zorluyorum anlayacağınız stresliyim bu aralar az işim varmış gibi bir de bu cıktı.
kaçırmış olsan da spor da yapmışsın süper olmuş. ben daha spor modunda değilim 5-6 kılo daha verirsem belki baslarım[/QUOTE]
tekirdağ‘ın ilçesindeyim canım

kizlar bugun kofteleri kacirdim bende.gorumcem cagirdi.4tane yedim.ama bugun tam 3saat yurudum hemde tempolu. bide yesil cay aldim kendime.
tebrik ederim çok güzel spor yapmışsınız
yaseminli yeşil çayıda tavsiye ederim benim favorimdir

hobuldum canım haklısın artık falakayı hak ettım maşşallah sen benden sonra baya yol katetmişsin tebrik ederım

Cok sevindim iyi ciktigina allahim korktuklarimizdan emin etsin ins. Yasi kacti bir de kilo ve tembellik demissin anlamadim orayi

Cok sevindim iyi ciktigina allahim korktuklarimizdan emin etsin ins. Yasi kacti bir de kilo ve tembellik demissin anlamadim orayi
8 aylık Ama persantil ayına göre ileri. Boyuda kilosuda çok. Sanırım kiloyu taşıyamıyor.
Hala oturmuyor emekleme dönme hareketi yapmıyor sanırım tembel

Daykocan 5 bicikta geldiler 1 saat oturup gittiler. Boyle merak et beni iste

Cok pis yorgunum yataga girdim ins rahat uyuruz.

Sabah oglen dikkat ettim guzel yedimde aksam yorgunlugun ustune gorumcem misafirim var diyr cig borek ve kekli bir sutlu tatli getirdi. Cok olmasada yedim malesef.

Hepinize iyi geceler msj bitenr kadar icim gecti valla

sevindim valla inşallah diğerleride temiz çıkar tahlillerin
hobuldum canım haklısın artık falakayı hak ettım maşşallah sen benden sonra baya yol katetmişsin tebrik ederım
sağol canımm bu ara beklemeye geçtim sizi bekliyorum artık haydii
iyi yapmışlar az oturmuşlar lohusalıkta misafirin az oturanı makbul
ohh afiyet olsun bol bol süt olsun fazlada tekrarı olmasın

8 aylık Ama persantil ayına göre ileri. Boyuda kilosuda çok. Sanırım kiloyu taşıyamıyor.
Hala oturmuyor emekleme dönme hareketi yapmıyor sanırım tembel
Sonuclarin temiz ciktigina cok sevindim Allah cocuklarimizla imtihan etmesin bizi inşaallah bencede kilodandir teyzemin oglu da oyle cok kiloluydu yaşında hala emekleyemiyordu yuvarlana yuvarlana gidiyordu her yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…